+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Brezplačna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Avtomatizirani visokoregalni viličar
Odlični za avtomatična skladišča z ozkimi hodniki

Avtomatizirani visokoregalni viličar

Avtomatični visokoregalni viličarji so ključni akterji v avtomatiziranem skladišču z ozkimi hodniki. Popolnoma integrirani avtomatski visokoregalni viličar opravlja svoje delo učinkovito in varno – 24/7.

Avtomatizirano skladišče z novim sistemom nadzora dimenzij

Jungheinrich je ustvaril celovit intralogistični paket z inovativnimi rešitvami za ESM Ertl Systemlogistik v Mindenu. Ključna prednost: nova konturna kontrola omogoča ročni prenos palet v avtomatiziranem skladišču. To prihrani veliko časa, denarja in prostora.

Vrhunska zmogljivost v skladišču

Če se odločate za en Content automated high rack stacker 1 ega ali več avtomatiziranih transportnih vozil na osnovi viličarja za regale z ozkimi hodniki, boste zagotovo postali maksimalno razpoložljivi, učinkoviti in zmogljivi. Induktivno vodenje bo pri tem nepogrešljivo, saj zagotavlja učinkovito orientacijo v hodnikih. Za 24-urno obratovanje 7 dni na teden pa zagotovimo električno napajanje avtomatiziranih visokoregalnih viličarjev preko vodila na regalu. 

Vrhunski serijski viličarji kot osnova

Osnova za avtomatizacijo  Content automated high rack stacker 1 (1) so naši serijski viličarji. Ta standardna vozila, ki so bila že večkrat preizkušena, so dopolnjena z ustreznimi avtomatskimi komponentami. Rezultat so posebej zanesljiva in učinkovita samovozeča transportna vozila za naloge skladiščenja na visokih višinah. 

Postopna avtomatizacija

Postopoma lahko av Content automated high rack stacker 3 tomatizirate tudi obstoječa ročna vozila in si tako zagotovite, da je vaše skladišče z ozkimi hodniki pripravljeno za izzive prihodnosti. Pri polavtomatizaciji dosežete z našo večkrat nagrajeno navigacijo warehouse NAVIGATION tudi do 25 % večjo zmogljivost pretoka blaga; razbremeni namreč vašega voznika in poskrbi za časovno točen dovoz in pozicioniranje na skladiščnem mestu. V popolnoma avtomatičnem načinu obratovanja se viličar premika samodejno ter zanesljivo obdela njemu dodeljene transportne in skladiščne naloge. 

S pravim partnerjem uspešno avtomatizirati.

Content high rack stacker case studys


Rešitve po meri za vsak sektor.

Ne glede na to, ali gre za nove objekte, za posodobitev ali širitev obstoječih objektov: v naših dolgoletnih izkušnjah z intralogistiko smo svetovali številnim malim, srednje velikim in velikim podjetjem za avtomatizacijo njihovih procesov in hkrati bili izbrani kot glavni izvajalec njihovih projektov.


Bi radi dvignili učinkovitost v svojem skladišču?


 


Imate vprašanja?