Stage Avtomatizirani visokoregalni viličar
Odličen za avtomatična skladišča z ozkimi hodniki

Avtomatizirani visokoregalni viličar

Avtomatični visokoregalni viličarji so ključni akterji v avtomatiziranem skladišču z ozkimi hodniki, ki vključuje tudi regalno prog. opremo in dovajalne sisteme, kot je transportna tehnologija. Popolnoma integrirani avt. visokoregalni viličarji opravlja svoje delo učinkovito in varno – 24/7.

Avtomatizirano skladišče z novim konturnim nadzorom odpravlja potrebo po transportni tehnologiji

Jungheinrich je ustvaril celovit intralogistični paket z inovativnimi rešitvami za ESM Ertl Systemlogistik v Mindenu. Ključna prednost: nova konturna kontrola omogoča ročni prenos palet v avtomatiziranem skladišču, ki nima nikakršne transportne tehnologije. To prihrani veliko časa, denarja in prostora.

Vrhunska zmogljivost v skladišču

Če se odločate za en Content automated high rack stacker 1 ega ali več avtomatiziranih transportnih vozil na osnovi viličarja za visoke regale, ste zagotovo postali maksimalno razpoložljivi, učinkoviti in zmogljivi. Večfrekventne vodilne žice in transponder v tleh bodo pri tem nepogrešljivi, saj zagotavljajo učinkovito orientacije v hodnikih. Za 24-urno obratovanje 7 dni na teden pa zagotovimo električno napajanje avtomatiziranih visokoregalnih viličarjev preko vodila na regalu. 

Domišljeno serijsko vozilo kot osnova

Osnova za naš avto Content automated high rack stacker 1 (1) matični visokoregalni viličar so naša serijska vozila. Ta standardna vozila, ki so bila že večkrat preizkušena, so dopolnjena z ustreznimi avtomatskimi komponentami. Rezultat so posebej zanesljiva in učinkovita samovozeča transportna vozila za naloge skladiščenja na visokih višinah dviga. 

Postopna avtomatizacija

Postopoma lahko av Content automated high rack stacker 3 tomatizirate tudi obstoječa ročna vozila in si tako zagotovite, da je vaše skladišče z ozkimi hodniki pripravljeno za izzive prihodnosti. Pri polavtomatizaciji dosežete z našo velikokrat odlikovano navigacijo warehouse NAVIGATION tudi do 25 % večjo zmogljivost pretoka blaga; razbremeni namreč vašega voznika in poskrbi za časovno točen dovoz in pozicioniranje na skladiščnem mestu. V popolnoma avtomatičnem načinu obratovanja se avtomatiziran visokoregalni viličar premika samostojno na hodnikih skladišča ter zanesljivo obdela njemu dodeljene transportne in skladiščne naloge. 

S pravim partnerjem uspešno avtomatizirati.

Content high rack stacker case studys


Rešitve po meri za vsak sektor.

Ne glede na to, ali gre za nove objekte, za posodobitev ali širitev obstoječih objektov: v naših dolgoletnih izkušnjah z intralogistiko smo svetovalcem po svetu svetovali številnim malim, srednje velikim in velikim podjetjem za avtomatizacijo njihovih procesov, medtem ko so glavni izvajalci za celotno trajanja njihovih projektov.


Bi radi dvignili učinkovitost v svojem skladišču?


 


Imate vprašanja?