+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Avtomatizirani visokoregalni viličar

Avtomatizirani visokoregalni viličar

Avtomatični visokoregalni viličarji so ključni akterji v avtomatiziranem skladišču z ozkimi hodniki, katerega del so tudi regali, programska oprema in sistemi za dotok blaga, kot so valjčne proge. S pravilno integracijo vseh elementov naš avtomatski visokoregalni viličar opravlja svoje delo učinkovito in varno.

Avtomatizirano skladišče z novim zaznavanjem konture odpravlja potrebo po valjčni progi

Jungheinrich je za podjetje ESM Ertl Systemlogistik iz Mindna v Nemčiji zasnoval popoln paket intralogistike z inovativnimi rešitvami. Ključna prednost: novo zaznavanje konture omogoča ročni prenos palet v avtomatiziranem skladišču, ki sploh nima transportne tehnologije, kot je valjčna proga. To prihrani veliko časa, denarja in prostora.

Content automated high rack stacker 1 Vrhunska zmogljivost v skladiščih - 24 ur neprekinjeno

Ko se odločite za eno ali več avtomatiziranih samovozečih vozil (AGV), ki temeljijo na visokoregalnem viličarju, bo vaše skladišče izkoristilo največjo razpoložljivost, učinkovitost in zmogljivost. Večfrekvenčne induktivne zanke in transponderji v tleh zagotavljajo učinkovito orientacijo v hodnikih. Pri 24-urnih obratovanjih je možno avtomatski visokoregalni viličar napajati s pomočjo kontaktnih vodil, nameščenih na regalih.

Content automated high rack stacker 1 (1) Vrhunski serijski viličarji kot osnova

Naši avtomatski visokoregalni viličarji temeljijo na serijskih viličarjih. Ta večkrat preizkušena in v praksi preverjena standardna vozila so dopolnjena z ustreznimi samodejnimi komponentami. Rezultat nove konfiguracije so posebno zanesljiva in učinkovita avtomatizirana samovozeča vozila (AGV), primerna za skladiščne dejavnosti na višini.

Content automated high rack stacker 3 Avtomatizacija postopoma

Prav tako lahko postopoma avtomatizirate obstoječa, ročna vozila in pripravite svoje VNA skladišče za prihodnost. Polavtomatizacija v kombinaciji z našim večkrat nagrajenim sistemom warehouseNAVIGATION vam lahko pomaga povečati pretok za 25 odstotkov.
Pomaga pri razbremenitvi vaših upravljavcev in zagotavlja zelo natančen pristop in pozicioniranje transportnih enot.
V popolnoma avtomatiziranem načinu se avtomatski visokoregalni viličarji premikajo po skladiščnih hodnikih kot popolnoma samostojni AGV-ji in z izjemno zanesljivostjo obdelujejo dodeljene transportne in skladiščne naloge.


Avtomatski visokoregalni zlagalnik

Infografika prikazuje, kaj je pomembno v avtomatiziranem skladišču palet, tako da zagotavlja vrhunsko učinkovitost 24/7.

Več o tem


S pravim partnerjem uspešno avtomatizirati.


Content high rack stacker case studys

Rešitve po meri za vsako področje

Ne glede na to, ali gre za nove objekte, za posodobitev ali razširitev obstoječih: v naših dolgoletnih izkušnjah z intralogistiko smo številnim malim, srednje velikim in velikim podjetjem po vsem svetu svetovali pri avtomatizaciji njihovih procesov, hkrati pa smo bili glavni izvajalec skozi celotno trajanje projektov.

Bi tudi vi radi dvignili učinkovitost vašega skladišča na novo raven?

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?