+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Tehnika transporta (1)
Poživite svoj transport

Sistemi transportne tehnike

Večja učinkovitost vašega skladišča z uporabo avtomatizacije

Idealna povezava učinkovitosti in ekonomičnosti: Transportna tehnika palet družbe Jungheinrich za prilagojene intralogistične rešitve.

Majhna potreba po prostoru, tehnologija pametnega materialnega toka in krmiljenja ter optimizirani procesi: dvignite svoje avtomatsko skladišče na višjo raven.

S transportnim sistemom do učinkovitega in varnega toka blaga in materiala znotraj  posameznega področja svojega podjetja: za to imamo ustrezno rešitev. Ni važno, ali transportirate palete, škatle ali zaboje - ne glede na njihovo velikost.

Transportna tehnika, transporterji, transportni trakovi: iz tega naredimo za vas sistem

Uporaba pravilne transportne tehnike odloča o produktivnosti skladišča. Svoje transportne sisteme konfiguriramo za vas skladno z vašimi potrebami iz različnih komponent. Za najboljši možni rezultat uporabljamo valjčne, tračne ali verižne transporterje, shutle vozičke, dvižne in rotacijske mize ali dvigala in številne druge elemente. Tako dosežete v svojem skladišču zelo visoko zmogljivost pretoka. Transport palet doseže hitrost 0,45 m/s, transport zabojev pa celo 1,50 m/s. In to pri čim manjši potrebi po prostoru, med drugim tudi s premeščanjem višinskih skokov. K temu spada še  materialni tok in krmilna tehnika ter konturni nadzor, ovijalci in vse ostalo, kar je pomembno za vaše procese.

Transportni sistem za prihodnost: celostno načrtovanje za trajni uspeh

Ne glede na to, ali želite optimizirati obstoječi sistem ali zgraditi novo skladišče, vam bomo priskrbeli strokovne nasvete in našli pravi transportni sistem za vašo transportno tehniko. S svojimi izdelki in svojim procesnim znanjem lahko z vami sodelujemo pri načrtovanju sistema, ki ustreza vašim potrebam. To vam omogoča, da zmanjšate svojo floto viličarjev in optimalno izkoristite prostorske zmogljivosti svojega skladišča. K tem vam nudimo rešitve za veliko raznovrstnost transportnega blaga – od miniaturnih zabojev do transporta celotnih palet. K celovitemu načrtovanju priložimo tudi ponudbo za servisiranje. Da bo vaša logistika trajno v gibanju; učinkovito, varno, hitro.

Imate vprašanja?