Stage Tehnika transporta (1)
Podpihajte svoj transport

Sistemi transportne tehnike

Avtomatizirati za več učinkovitosti v skladišču

Idealna povezava učinkovitosti in ekonomičnosti: Transportna tehnika palet družbe Jungheinrich za prilagojene intralogistične rešitve.

Majhna potreba po prostoru, tehnologija pametnega materialnega toka in krmiljenja in optimizirani procesi: Dvignite svoje avtomatsko skladišče na višjo raven.

S transportnim sistemom do učinkovitega in varnega toka blaga in materiala znotraj svojega posameznega podjetniškega področja: Za to imamo ustrezno rešitev. Ni važno, ali transportirate palete, škatle ali posode - ne glede na njihovo velikost.

Tehnika transporta, transporterji, transportni trakovi: Iz tega naredimo za vas sistem

Uporaba pravilne tehnika transporta odloča o produktivnosti skladišča. Svoje transportne sisteme konfiguriramo za vas skladno z vašimi potrebami iz različnih komponent. Za najboljši možni rezultat uporabljamo valjčne, tračne ali verižne transporterje, ranžirna vozila, dvižne in rotacijske mize ali dvigala za jermena in številne druge elemente. V rezultatu dosežete v svojem skladišču zelo visoko zmogljivost pretoka. Transport palet doseže hitrost 0,45 m/s, transport vsebnikov pa celo 1,50 m/s. In to pri čim manjši potrebi po prostoru, med drugim tudi s premeščanjem višinskih skokov. K temu pride še zraven materialni tok in krmilne tehnike ter konturni nadzor, navijalniki in vse ostalo, kar je pomembno za vaše procese.

Transportni sistem za prihodnost: celostno načrtovanje za trajni uspeh

Ne glede na to, ali želite optimizirati obstoječi sistem ali zgraditi novo skladišče, vam bomo posredovali strokovne nasvete in našli pravi transportni sistem za vašo transportno tehniko. S svojimi izdelki in svojim procesnim znanjem lahko z vami sodelujemo pri načrtovanju sistema, ki ustreza vašim potrebam. S tem lahko zapeljete svojo viličarsko floto nazaj in optimalno izkoristite prostorske zmogljivosti svojega skladišča. K tem vam nudimo rešitve za veliko raznovrstnost blaga, ki ga je treba transportirati – od miniaturnih poveznikov do kompletne možnosti za ravnanje s paletami. K celovitemu načrtovanju priložimo tudi ponudbo za servisiranje. Da bo ostala vaša logistika trajno ostala v gibanju; učinkovito, varno, hitro.

Imate vprašanja?