+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Transportna tehnika palet
Materialni tok po meri

Transportna tehnika palet

Notranja logistika po meri: optimalna transportna tehnika palet odloča v notranjem materialnem toku o kakovosti, ekonomičnosti in zanesljivosti. Jungheinrich ponuja modularne koncepte in najbolj inovativne tehnologije, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam in zahtevam. 

Ustrezne rešitve za vašo zasnovo skladišča

Kako učinkovito in gospodarno je vodeno vaše skladišče, je odvisno v veliki meri tudi od tehnika transporta. Ne glede na to, ali želite optimizirati svoje skladišče ali postaviti novo skladišče, ima Jungheinrich pravo rešitev za vaše potrebe. Transportno tehniko palet lahko natančno oblikujemo in prilagodimo vaši potrebam. Zaradi modularne zasnove naših sistemov imate možnost točnega prilagajanja materialnega toka glede na svoje potrebe in prostorske zmogljivosti. 

Visoka zmogljivost pretoka

V središču naše transportne tehnike palet je ekonomična učinkovitost in produktivnost vašega skladišča. Pri tem se uporabljajo različne komponente. Na primer valjčni, tračni ali verižni transporter, dvižne in rotacijske mize ali dvigala. S hitrostjo 0,45 m/s pri transportiranju palet lahko dosežete zelo velike hitrosti transporta v svojem skladišču in tako ohranite optimalno hitrost pri materialnem toku.

Fleksibilnost in udobje

Uporaba prave tehnologije transportnih palet v podjetju Jungheinrich je rezultat strokovnega svetovanja in obsežnega znanja in izkušenj naših strokovnjakov na področju procesov. To omogoča popolno načrtovanje sistema, ki je idealno primeren za vas. Vaša prednost: na ravni procesa k temu spadajo maksimalna fleksibilnost ekonomičnost in udobje med vzdrževanjem.

Našli bomo popolno rešitev za vas!

Imate vprašanja?