+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Regali (1)
Regalni sistem družbe Jungheinrich

Nosilna sila v skladišču je zgrajena iz znanja in jekla.

Optimalno načrtovan regal je hrbtenica vašega skladišča. Ko je enkrat sestavljen, ne nosi samo bremena, ampak tudi vzdržati spremembe. Načrtovanje prihodnosti je torej alfa in omega.

Jungheinrich daje že 65 let poudarek na lastni razvoj, individualne rešitve in najvišjo kakovost. S širokim portfeljem za skladiščenje palet, vsebnikov, pladnjev, kartonov,  dolgega tovora poskrbimo, da je vse pod streho in na dosegu. Kupci iz vsega sveta in iz različnih industrij se zanašajo na naše sisteme, da bi dosegli en uspeh za drugim.

Stage Skladiščni regal in skladiščna oprema
Logotip 65 let regali

Content Regali

Dobro sestavljeno.Od načrtovanja do časa po prodaji.

Vaš skladišče potrebuje solidni temelj, da preraste sam sebe. Za to poskrbimo z našo enkratno zasnovo. Pri Jungheinrichovih paletnih regalih opredelijo razvijalci in konstruktorji izdelkov zahteve za prihodnji sistem in izdelajo tehnično zasnovo. Na mestu uporabe načrtujemo in projektiramo nato za vas prilagojeno rešitev. Tako, ki jo ne najdete nikjer drugje. Po želji vas spremljamo tudi v poznejši fazi z letno regalno inšpekcijo. Tako dobite vse iz enega samega strokovnega vira.

Temeljito preverjen.

Številni notranji in neodvisni preskusni postopki zahtevajo, da vsak Jungheinrichov paletni regal dokazujejo svojo nosilnost. Naše lastne testne postojanke v proizvodnih linijah zagotavljajo dosledno visoko kakovost.

Sistemska kompetenca iz ene roke Celotno načrtovanje skladišča iz ene roke.

Celotno načrtovanje skladišča je naša glavna kompetenca. K temu spadajo ne samo regali, temveč tudi vozila za talni transport, regalna dvigala in seveda ustrezna programska oprema za skladišče. Tako nastane odlično usklajeni razširljivi intralogistični sistem, ki vedno ustreza najnovejšim normam.



Postavite zdaj temelje za svoje regale prihodnosti!

Content Regali (1)


Regalni sistem, ki je zasnovan za prihodnja obdobja, je zgrajeno na osnovi partnerstva.

Skladišča ne načrtujemo vsak dan. Zato je pomembno, da človek razmišlja daleč v prihodnost in za to rade volje opravi osnovno delo. Tako kot razvijalci našega prvega regala »Hubertus«, ki še danes opravlja odlično delo v nekaterih skladiščih. Današnji Jungheinrichovi strokovnjaki tega ne naredijo prav nič drugače: Od prve ideje do realizacije vam stojijo skozi ob strani. Po analizi procesa razvijejo statično in ekonomsko nosilno zasnovo regalov. Prisotni so pri implementaciji in so pozorni na natančno izvajanje specifikacij kakovosti.

Portret Marca Harderja
Marco Harder
Vodja tehnologije in razvoja proizvoda

»Jungheinrich daje poudarek na lastno obveznost, ki sega preko zakonskih standardov.«

5 vprašanj, postavljeni Marcu Harderju (vodji tehnologije in razvoja proizvodov)

Realizator po vsem svetu.

Content Regali (2)

1 Satair/Singapur

Sestava novega skladišče za nadomestne dele za letalstvo in vesoljsko plovbo pri vodilnem podjetju v tem segmentu. Uveden je bil kompleksni regalni sistem, ki je sestavljen iz mobilnega skladišča za dolgo blago, regalov s policami in paletno skladišče.

2 Universal Services/Moskau

Gradnja novega skladišča s hladilnico za globoko zamrzovanje za dolgoletno stranko in pomembnega akterja v logistični industriji. Izvedeno je bilo kompaktno skladišče s »Shuttle« sistemom.

3 Grifols/Irska

Svetovno dejavna farmacevtska družba razvija in trži inovativne izdelke v več kot 90 državah. V novem skladišču smo združili ročne in avtomatizirana skladiščna območja.

Nedavno pri družbi Opel v Bochumu, Nemčiji

Avtomobilski velikan odpira svojo logistično lokacijo v Evropi. V najsodobnejšem distribucijskem centru blaga je bilo nameščenih več kot 19 kilometrov regalnih sistemov.


Content Regali (3) Naš nosilec odgovornosti za preverjeno kakovost.

Tudi če je bila že uresničena vaša rešitev glede regalov, poskrbimo za konstantno kakovost in varnost v vašem skladišču. Po želji eden od naših 120 certificiranih inšpektorjev izvede po DIN EN 15635 predpisano, letno inšpekcijo. Če kaj manjka, lahko takoj pri njem naročite originalni nadomestni del – kar prihrani dragoceni čas.


Content Regali (4)

Za vsako panogo enkratne rešitve na zalogi.

Svet notranje logistike je čedalje bolj kompleksen. Naš odgovor na to so za industrijo specifične rešitve.

Pri Jungheinrichu boste našli več kot le široko ponudbo izdelkov za vsako vrsto zahtev. Prav tako se boste srečali s panožnimi izkušenimi strokovnjaki, ki zanesljivo poznajo vaš tržni segment. Le-ti bodo razvili za vas prilagojene koncepte iz ene roke. Tako povečate učinkovitost in produktivnost in si pridobite konkurenčno prednost.


K ustreznim sistemskim rešitvam:

Naše reference:


K ustreznim sistemskim rešitvam:

K ustreznim sistemskim rešitvam:


K ustreznim sistemskim rešitvam:

Naše reference:


K ustreznim sistemskim rešitvam:

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?