+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
customer cases Hero Image

Študije primerov

Zgodbe o uspehu strank in projektne študije strank

Ponujamo celovite in pametne intralogistične rešitve po meri za podjetja vseh velikosti od svetovnih do srednjih in tudi majhnih. Študije primerov jasno pokažejo, da vsak projekt temelji na enaki vrednoti, to je zadovoljstvo strank.

Pomagamo vam povečati dobiček, poskrbimo za nadgradnjo poslovanja in se hkrati zavedamo, da je vsako skladišče zgodba zase. Vsaka stranka ima svoje zahteve, zato izdelke, denimo viličarje, logistične sisteme, storitve in svetovanje o e-poslovanju, prilagodimo vašim potrebam in visokim standardom.

Med našimi referencami so številne zgodbe o uspehu iz raznih panog. Naj vas študije navdihnejo pri izbiri ustrezne intralogistične rešitve, iz katere bo izpeljana vaša zgodba o uspehu.

Sveži impulzi za vaše logistične procese

Pri elektronskem trgovanju na področju maloprodaje in veleprodaje od logističnih procesov dandanes vsi pričakujejo hitrost, fleksibilnost in stroškovno učinkovitost. Ponujamo vam prilagojene rešitve za zahteve notranje logistike 4.0.

Fitnes za vašo dobavno verigo

Avtomatizacija, hitrost in fleksibilnost odločajo v industriji živil o prihodnosti. Da boste lahko pravočasno izdelali in distribuirali hrano, pijačo ali živalsko krmo, smo razvili prilagojene rešitve notranje logistike: učinkovito, higiensko in varno.

Postopkovna optimizacija s sistemom

V času globalizacije je iskanje zunanjih izvajalcev stroškovno učinkovito in nekaj povsem običajnega. Podpiramo vas z obsežnim portfeljem za optimizacijo svoje blagovne in dobavne verige do vam prilagojenih rešitev avtomatizacije.

Avtomatiziran za večji uspeh

V težki industriji, kovinarstvu in strojništvu se proizvajalci za prihodnost pripravljajo s celovitim mrežnim povezovanjem. Mi k temu pripomoremo z intralogističnimi rešitvami.


Opremljen za prihodnost v proizvodnji vozil

Električna mobilnost in avtonomna vožnja. Individualizirana proizvodnja vozil v tovarnah in multinacionalne dobavne verige: avtomobilska industrija doživlja ravno fundamentalne preobrate. Že danes dostavlja Jungheinrich domišljene intralogistične rešitve za proizvodnjo vozil v industriji 4.0.

Od eksplozijske zaščite do avtomatizacije

Največja hitrost z največjo mero varnosti – to so pomembne zahteve za intralogistične procese v kemični in farmacevtski industriji. Če napak ne tolerirate, vam nudimo prave in napredne rešitve.

Imate vprašanja?