+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage – podjetje Gasser
Digitalizacija ročnega skladišča

Brezhibno delovanje skladišča – s sistemom za upravljanje skladišča

Podjetje Gasser GmbH je bilo ustanovljeno l. 1989 kot ponudnik storitev za livarne. Hitro je doseglo visoko raven strokovnosti in se specializiralo za razvoj, nadzor kakovosti in popravilo litih delov. Gasser deluje predvsem na področju izdelave vozil v svojih obratih v mestih Pfaffenhofen in Steyr.

Preprosta in hitra uvedba rešitve za visoko kakovost

V podjetju Gasser so se na nas obrnili pri iskanju rešitve za zagotavljanje kakovostnih in natančnih skladiščnih postopkov. Želeli so, da v njihovo skladišče s 3.000 skladiščnimi v mestu Steyr uvedemo sistem za upravljanje skladišča (Warehouse Management System – WMS). Pri tem smo največjo pozornost namenili optimizaciji delovnih postopkov in povečanju učinkovitosti. Podjetje je potrebovalo natančne preglede nad zalogami in kakovostne ocene, ki bi služile kot podlaga za izdajanje računov za storitve skladiščenja. Poskušali smo zagotoviti hitro in preprosto rešitev za doseganje naslednjih ciljev: višja stopnja zanesljivosti postopkov, upravljanje zalog na mestu skladiščenja z natančnostjo glede kakovosti, izboljšana sledljivost in manj inventarnih neskladnosti.

Konrad Gasser
Direktor družbe Gasser GmbH, Steyr, Avstrija

»V podjetju Jungheinrich smo našli zanesljivega partnerja, ki se – podobno kot mi – zavzema za najboljšo kakovost.«

Brezhibno upravljanje skladišča v realnem času

Da bi dosegli optimizacijo in modernizacijo skladišča, so se v podjetju Gasser GmbH odločili za našo programsko opremo WMS serije 2. Ročni terminali omogočajo izkoriščanje vseh možnosti optimizacije, ki jih ponuja sistem za upravljanje skladišča. Poskrbeli smo tudi za označevanje skladiščnih mest. Ta celovita pametna rešitev zagotavlja zanesljivo, pregledno in učinkovito upravljanje skladišča in oceno gibanja zalog ter časa skladiščenja.

Najboljša oprema za izjemne delovne rezultate

»Ko je postalo jasno, da bi lahko s programsko podporo izjemno olajšali in izboljšali upravljanje skladišča, smo se brez obotavljanja odločili za rešitev podjetja Jungheinrich«, pravi direktor Konrad Gasser. »Programska oprema WMS serije 2 nam je bila že od samega začetka pisana na kožo, saj je preprosta, cenovno ugodna in uvedena v nekaj tednih, izpolnjuje pa tudi vse naše posebne zahteve.« še pojasni g. Gasser.

Imate vprašanja?