+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage – podjetje Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Skladišče za veliko podjetje

Naši viličarji in regalni sistemi za palete so srce skladišča podjetja Migros MVN

Družba Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG skrbi za oskrbo celotne skupine Migros z neživilskimi in zamrznjenimi proizvodi. Za nemotene delovne postopke v njenem novem neživilskem skladišču skrbijo Jungheinrichovi viličarji in paletni regali.

Migros – sinonim za veliko podjetje

Migros je največje maloprodajno podjetje v Švici. Del te skupine je tudi Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN). Gre za vodilno središče v skupini Migros za logistiko neživilskih in zamrznjenih proizvodov. Storitve podjetja zajemajo vse od skladiščenja do sestavljanja in priprave naročil ter distribucije. Po podatkih iz leta 2016 je družba MVN na letni ravni pretovorila več kot 2.350.000 palet. Leta 2016 je največja izdaja blaga na dan znašala preko 13.200 palet. 

Skladišče za oskrbo celotne skupine

Najpomembnejši člen v tej logistični verigi je novo neživilsko skladišče za komisioniranje s skladiščnim prostorom za polnjenje. V njem je prostora za okrog 40.000 palet v petih etažah. Izpolnjena pa mora biti naslednja zahteva: celovito oskrbovanje vseh strank v okviru skupine podjetij. Zato so v podjetju Migros MVN iskali ponudnika celovite rešitve in izbrali so nas. Naročili so celoten Jungheinrichov portfelj viličarjev in regalnih sistemov, vključno s svetovanjem, načrtovanjem in montažo v skladišču. Odločili so se tudi za našo poprodajno storitev, ki zajema servisiranje in vzdrževanje.

Ključ do večjega pretoka blaga

Novi regalni sistem je v celoti sestavljen iz Jungheinrichovih paletnih regalov. Stranke so izjemno zadovoljne z zagotovljeno kakovostjo, varnostjo, univerzalnimi možnostmi uporabe in izkušnjo. V več kot 30 letih so se naši paletni regali izkazali na najrazličnejših področjih uporabe. Vzdržijo paletno obremenitev 1.000 kg, podobno kot velja za previsne evropalete. Njihove statične lastnosti ustrezajo evropskim standardom za paletne regale EN 15512. Izpolnjujejo tudi vse veljavne EN-standarde na drugih področjih. Naši strokovnjaki so v skladišču podjetja MVN postavili jeklene regale s skupno maso 600 ton. Regali so popolnoma usklajeni z našimi sodobnimi viličarji.

Imate vprašanja?