+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage – podjetje Sauer
Avtomatizirano visokoregalno paletno skladišče

Stroškovno učinkovita, celovita rešitev za podjetje Sauer GmbH & Co.KG

Sauer GmbH & Co.KG – prej vodilni proizvajalec igrač na domačem trgu – danes med drugim razvija in proizvaja stekleničke in posode za kozmetično, farmacevtsko in prehrambno industrijo. Portfelj podjetja obsega tudi tehnične artikle, kot so avtomobilski sedeži za dojenčke.

Nemoten delovni postopek

Ugodno izhodišče za naložbo v sistem za notranjo logistiko so bile pozitivne izkušnje upravljavca in ustrezno povečanje obsega potrebne opreme. Naši predlogi v okviru uvedbe avtomatiziranega visokoregalnega paletnega skladišče so bili naslednji: povečanje pretoka blaga na osnovi hitrih dostopov, nizke stopnje napak in zelo dobrega izkoristka prostora.

Norbert Manger
Vodja projektov v podjetju Jungheinrich

»Koristi izhajajo predvsem iz velikega pretoka blaga, ki ga omogočajo Jungheinrichova oprema za upravljanje regalov in teleskopske vilice za palete.«

Nova zasnova za skladišče z opremo za avtomatsko posluževanje regalov

Nova zasnova za skladišče temelji na popolnoma avtomatiziranem visokoregalnem skladišču z opremo za avtomatsko posluževanje regalov, zunanjo opremo za manipulacijo blaga in povezavo z našim sistemom WMS. Avtomatizirana oprema regalna oprema, zasnovana za postopke zlaganja in razlaganja na dveh globinah, omogoča izjemno stroškovno učinkovitost obdelave naročil. To je bilo pomembno zato, da smo lahko za avtomatizirano stolpno skladišče s tremi hodniki zagotovili več kot 25.500 skladiščnih mest na enajstih etažah. Poleg tega smo priskrbeli tudi vse transportne trakove, vključno s centrirno postajo, ojačitvenim konstrukcijskim elementom za palete in tiskalnikom nalepk za palete. Elemente avtomatske regalne opreme, denimo teleskopske vilice, izdelujejo v naši podružnici MIAS.

Hitra postavitev in visoka raven razpoložljivosti sistema

»Koristi izhajajo predvsem iz velikega pretoka blaga, ki ga omogočajo Jungheinrichova oprema za upravljanje regalov in teleskopske vilice za palete,« je povedal Nobert Manger, ki je bil kot vodja projekta zadolžen za postavitev intralogističnega obrata. Dobrodošle značilnosti so: hitra postavitev (veliko prej kot v enem letu), izjemna stroškovna učinkovitost, visoka raven razpoložljivosti sistema ter intuitivnost in preprostost uporabe.

Imate vprašanja?