+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Lithium-Ion Trucks

Litij-ionska vozila

Oblikujemo standarde: POWERLiNE

Pred več kot desetimi leti je Jungheinrich uvedel novo dobo industrijskih vozil, ko je svetu intralogistike predstavil prvi serijski viličar z litij-ionsko baterijo.

Pripravite se, da svoje skladišče dvignete na povsem novo raven učinkovitosti z integrirano litij-ionsko baterijo POWERLiNE viličarjev. Jungheinrich je ponovno postavil  najvišje standarde glede okretnosti, udobja, varnosti in predvsem trajnosti, kar bo znatno povečalo produktivnost vašega podjetja.

Dobrodošli v novi dobi litij-ionskih vozil za intralogistično industrijo.

Prednosti POWERLiNE industrijskih vozil

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Maksimalna okretnost

Nov standard zmogljivosti

Naši POWERLiNE viličarji presegajo vse meje in tako lahko vašemu skladišču zagotovijo večjo zmogljivost. Kompaktna velikost integrirane litij-ionske baterije izboljša manevriranje in manipulacijo z blagom v ozkih hodnikih in prostorih. Viličarji postavljajo nove standarde glede vodljivosti, zmogljivosti in pretočnosti, saj z izjemnim pospeševanjem in hitrostjo dviganja, dosežejo 4-odstotno povečanje produktivnosti, prav tako pa so do 30 cm krajši.

 • Povečan pospešek in hitrost dviganja
 • Do 30 centimetrov krajša dolžina
 • 4 % povečana produktivnost
 • premik 20 % več palet na uro kot od povprečja

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Dober občutek, ki te spremlja

Nov standard varnosti

Pri razvoju in izpopolnjevanju naših vozil dajemo največjo prednost varnosti v skladišču in dobremu počutju vaših zaposlenih. Poleg visoke jeklene šasije in širokega nabora drugih varnostnih elementov, ki nudijo maksimalno zaščito, se z uporabo viličarjev POWERLiNE zmanjšajo tudi osnovna tveganja zaradi redne menjave tudi osnovna tveganja z redno zamenjavo iztrošenih baterij. Znatno zmanjšanje nesreč, okvar, stroškov popravil in naknadnega opremljanja je v vašem najboljšem interesu in tudi v interesu vaših zaposlenih.

 • Najvišji standardi varnosti
 • Visoka jeklena šasija za bistveno boljšo zaščito voznika
 • Manj nesreč in okvar
 • Manj poškodb blaga in opreme

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Prepoznavanje in uporaba alternativ

Nov standard trajnosti

Klimatska zaščita je eden najpomembnejših izzivov našega časa in naša litij-ionska vozila ponujajo številne prednosti pred vozili s kislinskimi baterijami. Ne samo, da lahko prihranite 20 % pri porabi energije in tako vsakodnevno znižujete stroške, vendar lahko tudi zmanjšate svoj odtis CO2. Prizadevamo si za nenehno zmanjševanje porabe energije skozi celoten proizvodni proces in predvsem uporabo energije iz trajnostnih virov, kot so lastni fotovoltaični sistemi. Naša prizadevanja pomagajo zagotoviti, da imajo vozila POWERLiNE CO2 nevtralen odtis vse do trenutka, ko zapeljejo iz tovarne.

 • CO2-nevtralen odtis vse do trenutka, ko zapeljejo iz tovarne
 • Proizvodnja z energijo iz trajnostnih virov
 • Nenehno izboljševanje za zmanjšanje porabe energije proizvodnje
 • 20 % manjša dnevna poraba energije v primerjavi z vozili s svinčevimi baterijami

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Več prostora za delo

Nov standard udobja

Kot intralogistično podjetje imamo skoraj 70 let izkušenj in zavedamo se, kako poteka dan zaposlenega. Da bi razbremenili vaše voznike, dajemo vse od sebe, da bi bila naša oprema čimbolj udobna. Navsezadnje povečano udobje ne samo poveča produktivnost, temveč tudi znatno zmanjša število dni odsotnosti zaradi bolezni. Naši viličarji POWERLiNE zagotavljajo ergonomsko oblikovano delovno mesto z oblazinjeno opremo, maksimalno svobodo gibanja in vrhunskim udobjem delovanja.

 • Ergonomsko voznikovo mesto
 • Oblazinjena oprema
 • Povečan prostor za noge
 • Vrhunsko udobje delovanja

POWERLiNE: nov standard za vaše podjetje

Odkrijte naše inovativne viličarje z vgrajeno litij-ionsko baterijo in naredite korak proti uspešni prihodnosti že danes.

Litij-ionska vozila

Jungheinrich litij-ionska vozila

Odkrijte našo obsežno ponudbo litij-ionskih vozil še danes in poiščite litij-ionski viličar, ki vam popolnoma ustreza.

Ne spreglejte

Spoznajte Jungheinrihovo litij-ionsko tehnologijo in skupaj lahko poskrbimo, da bo vaše skladišče pripravljeno na jutrišnji dan.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?