+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Kariera

Kariera

Delniška družba Jungheinrich AG spada med najuspešnejša podjetja intralogistike na svetu. Kot vrhunski delodajalec te panoge nudi družba Jungheinrich odlične perspektive na številnih poklicnih področjih. 

Vsak dan se v logističnih centrih premika veliko blaga. Brez nas bi marsikateri nakupovalni voziček verjetno ostal prazen. Smo vodilni ponudnik nakladalnih viličarjev na svetu ali v strokovnem jeziku: vozila za talni transport. Poleg tega razvijamo tudi velike skladiščne sisteme do popolnoma avtomatiziranih visoko regalnih skladišč. Svojim strankam nudimo vse od načrtovanja do gradnje regalov in vozil ter razvoj programske opreme, servisiranje in finančne storitve. In pri vseh stvareh, ki jih počnemo, se vedno zavedamo: angažma in strokovnost naših zaposlenih je podlaga za naš uspeh. V naši družbi investiramo v talente in imamo odkrit odnos ter se med seboj spoštujemo. 

Razpisi

V našo ekipo s sedežem v Kamniku vabimo visoko motiviranega, natančnega, proaktivnega, zanesljivega in timsko usmerjenega sodelavca na delovnem mestu Digitalno-poslovni inženir.

Več o tem

Imate vprašanja?