+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Kariera

Kariera

Delniška družba Jungheinrich AG spada med najuspešnejša podjetja intralogistike na svetu. Kot vrhunski delodajalec te panoge nudi družba Jungheinrich odlične perspektive na številnih poklicnih področjih. 

Vsak dan se v logističnih centrih premika veliko blaga. Brez nas bi marsikateri nakupovalni voziček verjetno ostal prazen. Smo vodilni ponudnik nakladalnih viličarjev na svetu ali v strokovnem jeziku: vozila za talni transport. Poleg tega razvijamo tudi velike skladiščne sisteme do popolnoma avtomatiziranih visoko regalnih skladišč. Svojim strankam nudimo vse od načrtovanja do gradnje regalov in vozil ter razvoj programske opreme, servisiranje in finančne storitve. In pri vseh stvareh, ki jih počnemo, se vedno zavedamo: angažma in strokovnost naših zaposlenih je podlaga za naš uspeh. V naši družbi investiramo v talente in imamo odkrit odnos ter se med seboj spoštujemo. 

Razpisi

V našo ekipo vabimo natančnega, proaktivnega, odprtega in komunikativnega sodelavca na delovnem mestu Referent indirektnih in spletnih prodajnih kanalov.

Več o tem

Želiš biti del prihodnosti? Rad delaš samostojno, vendar ti je ekipa zelo pomembna? Si natančen, proaktiven in ti največji izzivi predstavljajo dodatno motivacijo? Po naravi pa si odprta in komunikativna oseba, na katero se sodelavci vedno lahko zanesemo?

Več o tem

Jungheinrich je eno vodilnih svetovnih intralogističnih podjetij z edinstvenim portfeljem izdelkov. Svet intralogistike se zelo hitro razvija. Hitrejše, učinkovitejše in avtomatizirane rešitve so v industriji vsak dan bolj iskane.

Več o tem

Naša sodelavka odhaja na porodniški dopust, zato v svojo ekipo s sedežem v Kamniku vabimo visoko motiviranega, zelo dobro samo organiziranega in timsko usmerjenega sodelavca za delovno mesto asistent v prodaji.

Več o tem

Želite postati del servisne ekipe mednarodne korporacije z vodilnim tržnim deležem na slovenskem tržišču?
Izziv ponujamo novim sodelavcem v oddelku servisa.

Več o tem

Imate vprašanja?