+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Brezplačna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Kariera

Kariera

Delniška družba Jungheinrich AG spada med najuspešnejša podjetja intralogistike na svetu. Kot vrhunski delodajalec te panoge nudi družba Jungheinrich odlične perspektive na številnih poklicnih področjih. 

Vsak dan se v logističnih centrih premika veliko blaga. Brez nas bi marsikateri nakupovalni voziček verjetno ostal prazen. Smo vodilni ponudnik nakladalnih viličarjev na svetu ali v strokovnem jeziku: vozila za talni transport. Poleg tega razvijamo tudi velike skladiščne sisteme do popolnoma avtomatiziranih visoko regalnih skladišč. Svojim strankam nudimo vse od načrtovanja do gradnje regalov in vozil ter razvoj programske opreme, servisiranje in finančne storitve. In pri vseh stvareh, ki jih počnemo, se vedno zavedamo: angažma in strokovnost naših zaposlenih je podlaga za naš uspeh. V naši družbi investiramo v talente in imamo odkrit odnos ter se med seboj spoštujemo. 

Razpisi

Brez Jungheinricha bi bil vaš nakupovalni voziček verjetno prazen. Naši viličarji v logističnih centrih po svetu premaknejo milijone produktov na dan. Smo eden od 3 najboljših proizvajalcev viličarjev na svetu ter med vodilnimi ponudniki skladiščne tehnologije z direktno prodajo v 40 držav po svetu.

Več o tem

Imate vprašanja?