+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage arculus
Oblikovanje prihodnosti intralogistike

arculus je najnovejši član družine Jungheinrich

Dve podjetji – predani doseganju trajnosti z učinkovitostjo avtomatizacije – postaneta eno s ciljem ustvarjanja pionirskih avtomatskih rešitev za vaše podjetje.

Avtomatizacija je v središču Jungheinrichove strategije in še naprej vlagamo in inoviramo, da bi podprli prednostne naloge naših strank. V vznemirljivem razvoju, ki poudarja našo zavezanost pionirski tehnologiji, je Jungheinrich AG kupil arculus GmbH, inovativno zagonsko podjetje z vodilno tehnologijo avtonomnih vozil na trgu.

arculus je podjetje za programsko opremo in robotiko

arculus, ustanovljen leta 2016, je podjetje za programsko opremo in robotiko, ki je predano uresničitvi modularne proizvodnje. Jungheinrich in arculus si delita skupne cilje in vrednote ter zavezanost, da našim strankam olajšamo hitro in učinkovito doseganje ciljev avtomatizacije.

Celoten portfelj avtomatizacije za vas

Dodajanje arculee AMR (avtonomnega mobilnega robota) močno razširi Jungheinrichov AGV/AMR portfelj in nam omogoča dostop do primerov kjer sta potrebna pristopa "underload transport" in "goods to person" (G2P) oz. komisioniranje blago k človeku, ki temelji na AMR. Zdaj lahko ponudimo mobilne robote (AMR/AGV), ki izpolnjujejo vse vaše zahteve, od nizke do visoke ravni in ozkih hodnikov, vleke tovora, od komisioniranja blago k človeku do robota k blagu.
Na podlagi standardiziranega vmesnika VDA 5050 arculus zagotavlja nadzorni sistem, ki upravlja AGV/AMR različnih dobaviteljev, kar pomeni, da lahko podpremo vaše primere uporabe s sistemi različnih proizvajalcev v eni rešitvi.

Jungheinrichu in arculusu je skupnih veliko ciljev

IPoleg sinergije teh dveh nemških podjetij z odličnimi inženirskimi dosežki in priznanimi izkušnjami na področju raziskav in razvoja sta tako Jungheinrich kot arculus zavezana visokim standardom kakovosti in postavljata zahteve strank v središče svoje dejavnosti. Skupaj smo z učinkovitostjo avtomatizacije predani tudi doseganju trajnosti. 

Nakup podjetja arculus s strani Jungheinricha bo podjetju arculus zagotovil še večjo moč na njegovi poti avtomatizacije, kar bo spodbudilo prehod sveta na prilagodljiv, učinkovit in trajnosten način proizvodnje. Z vašim sodelovanjem, bo vaše podjetje koristilo prednosti kombinacije našega razširjenega portfelja mobilnih robotov in naših globalnih virov, vključno s storitvijo po izvedbi in servisnih storitev, s katerimi bomo zadovoljili vaše poslovne potrebe tudi pri največjih projektih.

Naše skupno potovanje

Dodatek robotov v intralogistični proces zagotavlja vašemu podjetju nove ravni prilagodljivosti, nadzora in boljšo učinkovitost. Prav tako spodbuja nenehno izboljševanje s pospešenim učenjem. Za vas kot stranko Jungheinricha, kombinacija zagonske dinamike AMR specialista s stabilnostjo zaupanja vrednega, dolgoletnega, preverjenega globalnega podjetja omogoča enostaven dostop do inovacij brez tveganja.

Jungheinrich in arculus lahko skupaj izpolnita vaše poslovne potrebe po pionirskih rešitvah za avtomatizacijo, ki jih je mogoče hitro globalno razširiti, kar olajša doseganje vaših ciljev avtomatizacije hitro in učinkovito iz enega vira.

Dr. Lars Brzoska neuer Vorstandsvorsitzender
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

Skupaj z arculusom izkoriščamo sinergije rasti za avtomatizirano intralogistiko. To je novo poglavje v zgodovini skladišča prihodnosti.

Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

V Jungheinrichu smo našli odličnega partnerja za nadaljevanje prehoda sveta na prilagodljiv, učinkovit in trajnosten način proizvodnje.

https://www.arculus.de/ 


Imate vprašanja?