+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Press - JHR en Riwal
20. maj 2019

Jungheinrich in Riwal podpisala sodelovanje

Jungheinrich in Riwal s sodelovanjem v mednarodnem poslovanju najema zagotavljata celovito rešitev in s tem optimalne koristi za stranke. V ponudbi je široka paleta viličarjev in delovnih ploščadi.

Jungheinrich, eden vodilnih ponudnikov rešitev za intralogistiko, in Riwal, mednarodni strokovnjak za izposojo dvižnih ploščadi in teleskopskih nakladalnikov, bodo v prihodnje sodelovali pri mednarodnem zakupu svoje opreme. Jungheinrich bo za logistične centre uporabljal Riwalove dvižne delovne plošče, Riwal pa bo lahko ponudil Jungheinrichova vozila tudi v drugih segmentih. Cilj je ustvariti globalno "one-stop-shop" za viličarje, dvižne delovne ploščadi in teleskopske viličarje, ki bodo strankam obeh podjetij olajšali dostop do ustrezne opreme. Program se že izvaja na Nizozemskem, v Belgiji, Sloveniji in Nemčiji, dodatne države pa naj bi sledile v letu 2019.


Direktor podjetja Riwal Pedro Torres komentira: "V Riwalu smo veseli, da lahko s tem sporazumom našim strankam ponudimo širšo paleto opreme in to prav z vodilnim mednarodnim akterjem v industriji intralogistike, Jungheinrichom."

Kerk Wichmann, direktor najema pri Jungheinrich AG, dodaja: "Osredotočenost na stranke je ključnega pomena za Jungheinrich. Skupaj z Riwalom lahko trgu ponudimo razširjen in optimalno usklajen portfelj izdelkov. To partnerstvo omogoča lažji in učinkovitejši najem tovornjakov in dvigal za naše stranke. Veselimo se sodelovanja z družbo Riwal, da bomo lahko dosledno povečevali poslovne priložnosti, saj imata obe družbi enake vrednote."

V zadnjem času sta Riwal in Jungheinrich sodelovala na Volvo Ocean Race 2018. Kot uradni dobavitelj je Riwal opremil mobilne ladjedelnice z škarjami, Jungheinrich pa je dobavil viličarje. Oprema podjetja Riwal in Jungheinrich je bila uporabljena tudi za gradnjo gostoljubnih vasi na različnih privezih po svetu.

Imate vprašanja?