+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Avtomatizacija

Avtomatizacija z Jungheinrichom

S skladno koreografiranim skladiščem sledi uspeh samodejno.

V digitalnem svetu, kjer postaja tempo vedno hitrejši in se ritem gibanja blaga vedno hitreje spreminja, odloča skladna koreografija skladišča o vašem uspehu. Ker le, če vsa področja delujejo v harmoniji in skupaj zagotavljajo tekoče gibanje, se lahko fleksibilno in učinkovito odzivate na vsak izziv v svojem podjetju. Kot vaš partner na področju avtomatizacije koreografiramo za vas individualno rešitev in vas že od vsega začetka spremljamo kot glavni nosilec posla korak za korakom – od načrtovanja preko servisa in suporta do skladiščnega sistema, ki navdušuje ne le danes, temveč tudi v prihodnost zaradi svoje izrazite zmogljivosti.

Content Avtomatizacija Ločilnik

Vse, kar je treba za idealno koreografirano rešitev za avtomatizacijo.

Content Automation (4)

Fleksibilnost je osnovaza trajno okolja zmogljivost.

Enako kot za plesalce ambicioznega ansambla velja ti tudi za posamezne komponente učinkovite in za prihodnost prilagojene rešitve avtomatizacije: Oba bi morala biti maksimalno prilagodljiva, da bo možno učinkoviti slediti vsakemu tempu in vsaki menjavi ritma. Zato za vas postavimo skupaj - prilagojeno na vaše individualne potrebe – ročna, delno ali popolno avtomatizirana območja tako skladno, da lahko fleksibilno reagirate na vsak izziv glede blagovnega toka. V času povečanega prometa prodaje kot tudi v času nihanja potreb ali prihodnje rasti. Kajti že od samega začetka načrtujemo razširljivost in prilagodljivost vašega sistema. Tako lahko vedno ostanete prilagodljivi, učinkovito izkoriščate vire in imate korist od trajnostne produktivnost.

Content Avtomatizacija (1)

Absolutno zaupanje v partnerjaje odločilno.

Plesnemu partnerju bi morali ravno tako zaupati kot svojemu partnerju za avtomatizacijo, da s tem vemo, da smo sami in naša investicija v dobrih rokah. Na nas kot partnerja in nosilca posla se lahko od vsega začetka zanesete. Ker vas ne podpiramo le s svojimi desetletnimi izkušnjami na področju notranje logistike, temveč vam nudimo tudi svetovanje in izdelavo strokovnega znanja iz ene roke. S pravilnim kompletom izdelkov sestavimo skupaj za vas individualno koreografirani sistem, ki od prevzema blaga do izdaje blaga zajema vse procesne korake in vmesnike. Od vsega začetka projekta vam stoji pri strani osebna kontaktna oseba, ki koordinira vse udeleženci delovnih sklopov in stalno poskrbi za učinkovit potek in časovno točno realizacija vsak posameznega procesnega koraka. Z obsežno kompetenco pri iskanju prave rešitve, tehničnim znanjem in izkušnjami vas spremljamo transparentno in dejavno med vsako posamezno fazo vašega projekta avtomatizacije – od analize toka blaga do servisa. Z edinstvenim, tesno povezanim storitvenim omrežjem in kompetentnim servisom ter podpora za logistične sisteme smo vedno blizu in pripravljeni vam pomagati, ko nas potrebujete.

V 3 korakih do prilagojene rešitve avtomatizacije.

Več o tem

Content Avtomatizacija (2)

Pod izkušeno režijopostane avtomatizacija uspeh.

Pri profesionalnem plesu in v skladišču je pomembno, da ostane zmogljivost na trajni visoki ravni ali pa jo celo izboljšamo. Da bo vaša posamično koreografirana naprava trajno učinkovito delovala, povezujemo že v fazi načrtovanja inženiring z gospodarstvom. Kot izkušeni koreograf avtomatizacije poskrbimo za transparentnost dejanskih in želenih stanj, odkrivamo potenciale optimizacije in poiščemo za vas idealno rešitev ob upoštevanju integracije vseh gospodarskih, prostorskih in drugih okvirnih pogojev. S številnimi strankami iz različnih panog po vsem svetu smo že praznovali premiero njihove skladne rešitve za avtomatizacijo in jih s tem podprli, da dolgotrajno povečujejo svojo učinkovitost delovanja in konkurenčna prednost.

Content Avtomatizacija (3)

Praznujte uspešne premierez napredno tehnologijo.

Tako kot je to pri plesnem ansamblu, mora tudi napredni skladiščni sistem biti vedno odprt za kaj novega. Kajti želje publike se spreminjajo ravno tako hitro kot zahteve vaših strank in potrošnikov. Veliko vlagamo v raziskave in razvoj, da boste lahko z ustrezno fleksibilno in napredno rešitvijo za avtomatizacijo uspešno praznovali svojo premiero. Nenehno širimo svoj portfelj, da prenesemo nove in optimizirane tehnologije na učinkovit in mrežen način v skladišče. To velja za nove sisteme enako kot za modernizacijo ali nadgradnjo obstoječih sistemov po vsem svetu.
Naš današnji komplet za avtomatizacijo sega od samovozečih transportnih sistemov in tehnike transporte preko avtomatičnih skladišč za drobne dele in paletnih skladišč pa do zvezdnika ansambla, našega nadgradljivega sistema za upravljanje skladišča – Jungheinrichov WMS. Vse, kar je treba za idealno koreografirano rešitev za avtomatizacijo, dostavimo in integriramo kot nosilec posla iz ene roke.
 

Content Avtomatizacija ločilo1

Več podrobnosti za avtomatizacijo.

Odkrite danes našo obsežno ponudbo.

Jungheinrich kot ponudnik sistemov
Komponente avtomatizacije
Avtomatični skladiščni sistem
Avtomatizirano komisioniranje in paletizacija

Uspešni projekt avtomatizacije.

Reference: Avtomatični skladiščni sistem

Reference: Avtomatična transportna sredstva

Content Proces avtomatizacije (2)

Skladno koreografiran in idealno obdelan za orkester.

Digitalizacija in povezava v omrežje z družbo Jungheinrich.

Kot vodilni ponudnik sistema za inteligentne rešitve na področju notranje logistike vam ne nudimo le skladne koreografirane avtomatizacije iz ene roke, temveč tudi vse, kar je povezano z digitalizacijo in povezavo vašega skladišča v omrežje. Z digitalnimi rešitvami zagotavljamo donosno mrežno povezovanje vaših procesov in tako zagotovimo vašo donosnost in prihodnost.

Poizvedujte zdaj več o tem

Vas zanimajo usklajena koreografija za vaše skladišče?

Dopustite nam, da vam danes svetujemo.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?