+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Lithium-Ionen-Power von Jungheinrich - Verteilerseite

Litij-ionske baterije

Izberite litij-ionske viličarje in izkoristite moč litij-ionskih baterij.

Litij-ionski viličarji Jungheinrich nudijo številne prednosti v primerjavi z običajnimi baterijami s svinčeno kislino: možnost hitrega vmesnega polnjenja, npr. med odmori ali izpadi, zagotavlja, da je viličar na voljo 24/7 in povečuje fleksibilnost. To zagotavlja dolge obratovalne čase pri več izmenah. Poleg tega so popolnoma brez vzdrževanja in ne povzročajo "plinov". To pomeni, da za vzdrževanje ali dodatno infrastrukturo ne zapravljate časa ali stroškov. Litij-ionske baterije porabijo do 20 odstotkov manj energije kot običajne svinčeve baterije.

Naš celotni portfelj viličarjev je „li-ionREADY“, kar pomeni, da so vsi viličarji opremljeni z litij-ionsko baterijo. Razvijamo tudi inovativne viličarje z integrirano litij-ionsko močjo, pri čemer sta tehnologija baterij in viličarjev še bolj učinkovita.

Trenutno nima nobena druga blagovna znamka na svetu za intralogistično delovanje več litij-ionskih viličarjev kot Jungheinrich.

Izkoristite polno moč litij-ionskih baterij s 5-letno garancijo.

Korak pred tekmeci

Z litij-ionskimi baterijami Jungheinrich zlahka prehitite tekmece.

Učinkovite, trajne in brez vzdrževanja.

V Jungheinrichu smo pionirji na področju litij-ionske tehnologije. Kot vodilni ponudnik sistemov za intralogistiko smo zaradi lastnih raziskav, razvoja in proizvodnje sposobni ponuditi celovit sistem, usklajen med vsemi komponentami – baterije, polnilnike, vozila in svetovanje.

Izberite litij-ionske viličarje in izkoristite moč litij-ionskih baterij.

Izberite Jungheinrich viličarje z litij-ionsko tehnologijo in izkoristite prednosti!

Li-ionske baterije na slovenskem trgu

Skupaj z uspešnimi podjetji, ki že uporabljajo Li-ion baterije, smo pripravili članek, kjer so zbrana dejstva in mnenja o litij-ionski tehnologiji - črno na belem. K pripravi smo vključili smo tudi podjetja, ki o vpeljavi Li-iona še razmišljajo in jih povprašali o njihovem odnosu do te tehnologije. 


Izberite moč litij-ionskih baterij! Optimizirajte svoje procese ter prihranite čas in stroške!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik


Imate vprašanja?