+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Li-ION

Litij-ionska tehnologija Jungheinrich

Litij-ionska tehnologija revolucionira sektor intralogistike in veliko prepričljivih razlogov je za odločitev za Jungheinrichovo Li-ion tehnologijo. Kot vodilni ponudnik litij-ionskih vozil vam olajšamo uporabo te napredne tehnologije. V kombinaciji z našimi celostnimi rešitvami, najsodobnejšimi tehnologijami, popolnoma integriranimi storitvami in obsežno paleto izdelkov vam pomagamo na poti do še učinkovitejšega in uspešnejšega podjetja – z Jungheinrichom ni potrebe po kompromisih.

Mi ne delamo kompromisov, tudi vam ni treba. 

Celovito svetovanje. Brez kompromisov.

Želimo vam ponuditi optimalno in prilagojeno litij-ionsko rešitev in ob tem obljubimo, da pri načrtovanju in izvedi vašega litij-ionskega projekta ne bo kompromisov – dobili boste le tisto, kar resnično potrebujete. Naši svetovalci in strokovnjaki za energetiko vam bodo na voljo od začetka do konca in vam bodo nudili individualno pomoč na vsaki stopnji vašega projekta vpeljave litij-ionske tehnologije, ne glede na to, ali gre za nadgradnjo posameznih vozil, prenovitev celotnega voznega parka ali najem opreme.

  • pionir v elektromobilnosti že 65 let
  • več kot 10 let izkušenj na področju litij-ionske tehnologije
  • nameščenih je že več kot 60.000 litij-ionskih baterij
  • največ litij-ionskih viličarjev na trgu je Jungheinrichovih
  • samo en partner
  • vedno prava litij-ionska rešitev za vse vaše potrebe

Zato ne sklepajte kompromisov in se odločite za celostno rešitev in kompetentnega partnerja, ki razume vaše podjetje

No Compromises Benefit Motiv 1

Najsodobnejše tehnologije. Brez kompromisov.

Zahvaljujoč več kot 10-letnim izkušnjam na področju litij-ionske tehnologije, bosta v sodelovanju z Jungheinrichom imeli najsodobnejšo tehnologijo v smislu učinkovitosti in kakovosti. Zahvaljujoč lastnim raziskavam, razvoju in proizvodnji vam lahko ponudimo edinstven, integriran sistem, v katerem so litij-ionska baterija, polnilnik in vozilo optimalno usklajeni.

  • visoka moč energije, tudi če baterija ni popolnoma napolnjena
  • brez stroškov vzdrževanja, servisiranja ali infrastrukturnih stroškov
  • posebni polnilni prostori s prezračevanjem niso potrebni
  • približno 21 % manj emisij CO2 v primerjavi s svinčevimi baterijami
  • trikrat daljša življenjska doba napram običajnim sistemom za shranjevanje energije
  • nižji skupni stroški kot pri svinčevih  baterijah
  • hitro in vmesno polnjenje med odmori za največjo razpoložljivost vozila
  • 30-minutno vmesno polnjenje do 50 %, 80-minutno polnjenje do 100 %
  • visoka varnost med uporabo, polnjenjem in transportom

Še ena inovacija so naša industrijska vozila z vgrajeno litij-ionsko baterijo, kjer oblika vozila in litij-ionska tehnologija skupaj omogočata kompaktnejše dimenzije in maksimalno okretnost vozil. 

No Compromises Benefit Motiv 2

Celovite rešitve. Brez kompromisov.

Učinkovitost je izredno pomembna in se tiče tudi vzpostavitve vašega voznega parka. Ravno zaradi tega stremimo k temu, da čim lažje in transparentno preklopite na litij-ionsko tehnologijo – brez zapletene komunikacije s tretjimi dobavitelji – vse z enega vira. Brez kompromisov. 

Ne glede na to, ali želite nadgraditi posamezna vozila, prenoviti celoten vozni park ali potrebujete povsem novo polnilno infrastrukturo, ali pa bi radi samo najeli vozila, kot edini ponudnik celovitih Li-ion storitev, vam nenehno pomagamo najti najboljšo rešitev za vas. Pri projektu vpeljave litij-ionske tehnologije smo z vami od načrtovanja do faze izvedbe, kot tudi dolgoročno z vzdrževanjem baterij in polnilnikov ter z ostalimi servisnimi storitvami. 

Ne glede na kak način želite vpeljati litij-ionsko tehnologijo, z Jungheinrichom boste vedno na varni strani. 

No Compromises Benefit Motiv 3

Najboljša zmogljivost. Brez kompromisov.

Zaupanje je dobro, vendar je jamstvo boljše, še posebej, če gre za naložbe v lastno podjetje. Ne želite kompromisov, želite, da se lahko 100 % zanesete na tehnologijo in partnerja - tako je pri Jungheinrichu. Pri nas ne samo, da dobite sofisticirano, kakovostno in dolgotrajno tehnologijo, ampak tudi odličen občutek pomirjenosti in brezskrbnosti.

Z “Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus” garancijo na naše visokokakovostne litij-ionske baterije vam zagotavljamo dolgoročno delovanje do 8 let. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Litij-ioni + logotip 5 let
Brez skrbi. Brez kompromisov.

Z Jungheinrichovo Li-ion Guarantee Plus garancijo na naše visokokakovostne litij-ionske baterije vam obljubljamo dolgoročno delovanje do 8 let.

Brezkompromisno zadovoljne stranke.

Želimo vas prepričati s tem, kar počnemo, in ne s tem, kar govorimo. Tu raje pustimo svojim strankam, da povedo svoje.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operativni vodja logistike, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"Zahvaljujoč Jungheinrichovi litij-ionski tehnologiji dosegamo večjo prilagodljivost in veliko bolj predvidljivo razpoložljivost našega voznega parka."

Želite tudi vi brezkompromisni pristop?

Sledite mnogim našim zadovoljnim kupcem in se odločite za Jungheinrichove litij-ionske rešitve. Posvetujte se z nami in poskrbite, da bo vaše podjetje pripravljeno na prihodnost-z litij-ionskimi rešitvami brez kompromisov.

Članek o litij-ionski tehnologiji, pripravljen skupaj s slovenskimi podjetji - zadovoljnimi uporabniki in tistimi, ki o njej še razmišljajo.

Skoraj celotna paleta naših industrijskih vozil je danes “li-ion-ready”. To pomeni, da lahko zdaj in na vseh področjih izkoristite prednosti Li-ion tehnologije.

Naše Li-ion baterije v kombinaciji z našimi sistemi polnjenja zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo in največjo zmogljivost brez izgube energije.


Preklopite zdaj na Jungheinrichovo litij-ionsko tehnologijo in izkoristite največjo zmogljivost in stroškovno učinkovitost brez kompromisov.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?