+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Li-ION
Litij-ionska tehnologija Jungheinricha

Litij-ionska tehnologija družbe Jungheinrich

Litij-ionska tehnologija daje prednost za zmago.

Litij-ionska baterije revolucionirajo trg električnih viličarjev. Iz dobrega razloga, kajti visoko zmogljive energetske celice se odlikujejo v primerjavi z običajnimi svinčeno kislinskimi baterijami zaradi svoje odlične in trajne zmogljivost, kratkega časa polnjenja in seveda  tudi, ker ne potrebujejo vzdrževanja.

Naše litij-ionske baterije se nenehno uporabljajo in so zaradi daljše življenjske dobe zelo dolgotrajne. Pridobite polno litij-ionsko moč in izkoristite našo 6-mesečno garancijo zadovoljstva. In to še ni vse: Poleg tega vam nudimo 5-letno garancijo na litij-ionsko baterijo. Zamenjajte danes in prehitite svojo konkurenco.

100 % zadovoljstvo.  Zagotovljeno.

Z gotovostjo vemo, da vas bomo prepričali. Zato vam zagotavljamo, da boste lahko v roku 6 mesecev brez navedbe razloga enostavno in hitro zamenjali svojo novo tehnologijo s prvotno.

Litij-ionska garancija, novo

5 let brezskrbnosti. Zagotovljeno.

Z našo 5-letno garancijo za vašo litij-ionsko baterijo vam nudimo dolgoročno obljubo, ne glede na število obratovalnih ur.Content Li-Ion 13

Prednost litij-ionskih baterij

Vse na en pogled.

Visoka zmogljivost, hitro polnjenje, nepotrebno vzdrževanje in izjemno dolga življenjska doba – oglejte si, kakšne koristi imajo za vas litij-ionskih baterije.

Več o tem

Content Litijevi ioni

Spet hitreje na dirki.

Izreden kratek čas polnjenja.

Litij-ionske baterije so vedno polne energije in pripravljene za delovanje tudi po končanih izmenah. Z vmesnim polnjenjem, ki traja samo 30 minut, lahko 24-V baterije sprejmejo do 50 odstotkov svoje zmogljivosti. Možnost hitrega in vmesnega polnjenja, npr. med odmori ali v času mirovanja, zagotavlja razpoložljivost vozil 24 ur na dan in 7 dni v tednu, hkrati pa povečuje fleksibilnost vsakdanjega dela v skladišču.


Content Li-ION (3)

Vedno s polno zmogljivostjo.

S konstantno visoko zmogljivostjo.

Litij-ionske baterije delujejo bolje kot svinčeno kislinske baterije. Zaradi večje globine izpusta in konstantne krivulje napetosti je na voljo več energije kot pri nizki napolnjenosti svinčeno kislinskih baterij. Pri zaviranju se energija vrača nazaj v baterije in z boljšo skupno učinkovitostjo omogočajo večji prihranek energije do 20 odstotkov. Poleg tega poskrbi komunikacija med baterijo in polnilnikom baterije za učinkovito ter hitro polnjenje.

8

Vedno pripravljeni na štart.

Popolnoma brez čakalne dobe.

Litij-ionske baterije so vedno pripravljene za naslednjo akcijo. Popolnoma brez premora. Kajti le-te so kompletno brez vzdrževanja in ne izpuščajo plinov. Zato ni potreben niti čas, niti ne nastanejo stroški za vzdrževanje, nego baterij ali dodatno infrastrukturo. Z litij-ionskimi baterijami postanejo časi mirovanja stvar preteklosti.

Content Li-Ion 9

Ostane trikrat tako dolgo »v dirki«.

S posebno dolgo življenjsko dobo.

Kot dober sprinter prepričajo litij-ionske baterije v celotnem konkurenčnem boju. Kajti njihova življenjska doba je trikrat daljša od običajnih hranilnikov energije. S to posebno vztrajnostjo in trajno višjim efektivnim izkoristkom poskrbimo za visoko mero varnosti pri investiranju in prihranku energetskih stroškov.

Portret dr. Brzoska
dr. Lars Brzoska
Član nadzornega sveta, tehnologija

»Trenutno je delež litij-ionskih vozil za talni transport Jungheinrich največji, četudi obstajajo drugi ponudniki.« 

Content Li-Ion

Izredna zmogljivost z vrhunsko ekipo.

Idealen med seboj usklajen sistem.

Svetovni prvak v teku ne doseže svoje zmogljivosti brez svoje ekipe. Enako velja za litij-ionske baterije. Svoj polni potencial pokažejo šele, ko vse skupaj složno deluje. Kot celovit ponudnik sistema notranje logistike vam nudi Jungheinrich celotni sistem, ki je povezan z omrežjem, v katerem baterija, polnilnik baterije in vozilo med seboj optimalno komunicirajo in s tem potrebo po energiji občutno znižajo. To perfekcijo dosežemo, ker smo prvi proizvajalec viličarjev na svetu, in sami proizvajamo in skrbno implementiramo svoje lastne litij-ionske baterije. V medsebojno dobro delovanje ekipe spada tudi to, da vas spremljamo v vseh fazah litij-ionskega projekta. Naj gre za dodatno opremljanje posameznih viličarjev ali spremembo celotnega voznega parka. Naši svetovalci vam stojijo ob strani – od načrtovanja do realizacije.

Stopite v stik z nami!

Stage Li-ION


Z idealnim usklajevanjem na poti uspeha.

Celotni sistem družbe Jungheinrich.
Jungheinrich ponuja vse, kar je povezano z litij-ionsko tehnologijo iz ene roke:
Baterija (1)Polnilniki (2)Vozila (3) in Posvetovanje (4).

Content Li-ION 13

Pionir na področju litij-ionske tehnologije.
Od leta 2011 so uporabljena vozila, ki so primerna za serijsko proizvodnjo.

Na dirki za električno mobilnost v notranji logistiki prevzema Jungheinrich vodilno vlogo saj se spozna na litij-ionsko tehnologijo kot noben drug. Od začetka leta 2011, ko je EJE 112i postalo prvo serijsko dodelano litij-ionsko vozilo, smo v družbi Jungheinrich dosledno izpopolnjevali tehnologijo električnih in pogonskih sistemov (angl. Energy and Drive Systems (EDS)) in postopoma razširili naš portfelj vozil za talni transport z litij-ionskimi baterijami. Tako rekoč je naša celotna flota danes že »li-ionREADY«.

Vedno varno do cilja.

Litij-ionske baterije Jungheinrich so varne.

Z litij-ionskimi baterijami družbe Jungheinrich ste vedno varno na poti. Naše baterije so izdelane s trenutno najvarnejšo celično kemijo, litijevim železovim fosfatom, so nestrupene in ne izpuščajo plinov. Sistem za upravljanje baterij, ki smo ga sami razvili, nadzira vsako celico z naprednimi funkcijami in se v primeru nevarnosti nežno izklopi. Transport in odstranjevanje prevzame naša servisna služba. Pomeni torej maksimalno varnost za ljudi in stroj.

Content Li-Ion 17


Ponovno razmišljanje o uspešnosti

ERC 216zi z vgrajeno l

Stage ERC 216zi

itij-ionsko baterijo.

Naslednja revolucija Jungheinricha je na poti v vaše skladišče: novi ERC 216zi. Prvi električni viličar z električno paleto z vgrajeno litij-ionsko baterijo in inovativno zasnovo tovornjaka predstavlja novo stopnjo učinkovitosti, varnosti in ergonomije.

Pridobite si več informacij o ERC 216zi.


Teaser ETV 216i litijevi ioni nov

Nov profesionalec vzdržnosti za večjo zmogljivost pretoka blaga.

ETV 216i – po vsem svetu prvi litij-ionski regalni viličar.
ETV 216i je najnovejša inovacija v naši litij-ionski tehnologiji: To je prvi regalni viličar na svetu, pri katerem je litij-ionska baterija popolnoma integrirana. S polno močjo in trajno zmogljivostjo omogoča ta vztrajni profesionalec bistveno večjo učinkovitost in zmogljivost pretoka blaga. Zaradi svoje revolucionarne zasnove vozila zagotavlja tudi glede maksimalne ergonomije in varnosti za visoko zmogljivost v vašem skladišču.

Pridobite si več informacij o viličarju s potisnim teleskopom ETV216i

Content Li-Ion 18

Športna porast v ekipi.

EFG z litij-ionsko tehnologijo.
Skoraj celotna flota družbe Jungheinrich je »li-ionREADY«. Tudi naši čelni viličarji EFG. Z izjemo od preizkušenih svinčeno kislinskih baterij stopite zdaj na štartno pozicijo tudi z zmogljivimi litij-ionskimi baterijami z 80 V (500 Ah). S hitrim polnjenjem, z nizkimi stroški vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo si je EFG z litij-ionsko tehnologijo pri višji zmogljivosti pretoka blaga in energetski učinkovitosti priboril tržni uspeh.

Pridobite si več informacij o EFG-ju

Content Litij-ionski Teaser EKS

Komisioniranje z vrhunsko zmogljivostjo.

EKS z litij-ionsko baterijo (48 V).

Jungheinrich pošilja vedno več viličarjev z litij-ionsko tehnologijo, ki so primerni za serijsko proizvodnjo, v dirko. Zdaj poskrbi vertikalni komisionirni viličar EKS serije 3 z inovativno 48-voltno litij-ionsko baterijo za zmogljivo, varno in energetsko učinkovito komisioniranje. To je mogoče zaradi hitrega polnjenja, ker je brez vzdrževanja in še posebej zaradi dolge življenjske dobe.

Pridobite si več informacij o EKS-juKako lahko povečam svojo skladiščno zmogljivost?

Dajte znak za štart za uporabo močnih litijevih ionov.


Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?