+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Tehnika transporta

Transportna tehnika

  • Za prevoz različnih transportnih skladiščnih enot
  • Učinkovito
  • Varen
  • Hitro
  • Kompaktno

Transportna tehnika

Uporaba pravilne transportne tehnologije vpliva na efektivnost vašega skladišča in frekvenco pretoka materiala. Lahko se odločite za optimizacijo obstoječega sistema ali načrtovanje nove rešitve. Ponujamo vam celovito svetovanje in izbiro najustreznejše transportne tehnike za vaše podjetje. Najvišja transportna hitrost: paleta 0,45 m/s in posoda 1,50 m/s.

Prednosti

S transportnim sistemom do učinkovitega in varnega toka blaga. Za to imamo ustrezno rešitev. Ni važno, ali transportirate palete, škatle ali zaboje - ne glede na njihovo velikost.

Transportna tehnika, transporterji, transportni trakovi: komponente vašega sistema

Uporaba pravilne tehnika transporta odloča o produktivnosti skladišča. Svoje transportne sisteme konfiguriramo skladno z vašimi potrebami. Za najboljši možni rezultat uporabljamo valjčne, tračne ali verižne transporterje, ranžirna vozila, dvižne in rotacijske mize ali dvigala za jermena in številne druge elemente. Posledično lahko dosežete v svojem skladišču zelo visoko zmogljivost pretoka. Transport palet doseže hitrost 0,45 m/s, transport zabojnikov pa celo 1,50 m/s. In to pri čim manjši potrebi po prostoru, med drugim tudi s premeščanjem višinskih skokov. K temu dodamo še materialni tok in krmilne tehnike ter konturni nadzor, navijalnike in vse ostalo, kar je pomembno za vaše procese.

Transportni sistem za prihodnost: celostno načrtovanje za trajni uspeh

Ne glede na to, ali želite optimizirati obstoječi sistem ali postaviti novo skladišče: Strokovno vam bomo svetovali in našli za vas pravo uporabo ustrezno transportno tehnologijo. S svojimi izdelki in svojim procesnim znanjem lahko z vami sodelujemo pri načrtovanju sistema, ki ustreza vašim potrebam. Nudimo vam rešitve za veliko raznovrstnost blaga – od miniaturnih poveznikov do kompletne možnosti za manipulacijo palet. K celovitemu načrtovanju priložimo tudi ponudbo za servisiranje. Da bo vaša logistika trajno ostala v gibanju; učinkovito, varno, hitro.

Bistvene značilnosti

Imate vprašanja?