+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Tehnika transporta

Transportna tehnika

Transportna tehnika

Prednosti

S transportnim sistemom do učinkovitega in varnega toka blaga. Za to imamo ustrezno rešitev. Ni važno, ali transportirate palete, škatle ali zaboje - ne glede na njihovo velikost.

Transportna tehnika, transporterji, transportni trakovi: komponente vašega sistema

Uporaba pravilne tehnika transporta odloča o produktivnosti skladišča. Svoje transportne sisteme konfiguriramo skladno z vašimi potrebami. Za najboljši možni rezultat uporabljamo valjčne, tračne ali verižne transporterje, ranžirna vozila, dvižne in rotacijske mize ali dvigala za jermena in številne druge elemente. Posledično lahko dosežete v svojem skladišču zelo visoko zmogljivost pretoka. Transport palet doseže hitrost 0,45 m/s, transport zabojnikov pa celo 1,50 m/s. In to pri čim manjši potrebi po prostoru, med drugim tudi s premeščanjem višinskih skokov. K temu dodamo še materialni tok in krmilne tehnike ter konturni nadzor, navijalnike in vse ostalo, kar je pomembno za vaše procese.

Transportni sistem za prihodnost: celostno načrtovanje za trajni uspeh

Ne glede na to, ali želite optimizirati obstoječi sistem ali postaviti novo skladišče: Strokovno vam bomo svetovali in našli za vas pravo uporabo ustrezno transportno tehnologijo. S svojimi izdelki in svojim procesnim znanjem lahko z vami sodelujemo pri načrtovanju sistema, ki ustreza vašim potrebam. Nudimo vam rešitve za veliko raznovrstnost blaga – od miniaturnih poveznikov do kompletne možnosti za manipulacijo palet. K celovitemu načrtovanju priložimo tudi ponudbo za servisiranje. Da bo vaša logistika trajno ostala v gibanju; učinkovito, varno, hitro.

Imate vprašanja?