+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
EDS_Kabel_2
Fleksibilne rešitve za vse panoge

Kabelski snopi

Zaradi našega obsežnega znanja in dolgoletnih izkušenj se lahko pri konstrukciji in proizvodnji kabelskih snopov zanesete na svetovanje, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Vseeno, katero vrsto kabelskega snopa potrebujete in v kateri panoga želite le-tega uporabljati. 

Kabli se uporabljajo kot sestavni deli »živčnih centrov« strojev. Temu primerno kompleksna sta njihova konstrukcija in proizvodnja. Ta izziv poznamo: dan za dnem naši kabelski snopi zanesljivo skrbijo za potreben tok energije in signalov v naših številnih izdelkih, ki s tem postavljajo merila na vsakokratnem področju uporabe. Tudi vi imate korist od naših bogatih izkušenj.

Natančno prilagojen kabelski snop iz ene roke

Veliko pozornosti posvečamo že sami zasnovi snopov. Pri tem smo pozorni na vaše zahteve ter na stroškovno učinkovito in fleksibilno proizvodnjo. Vedno smo odprti za vaše ideje in predloge.

Proizvodnja poteka večinoma ročno. Zaradi števila in kompleksnosti delovnih korakov je ročno sestavljanje stroškovno učinkovitejše od avtomatizacije. Poleg tega smo lahko tako kar se da fleksibilni, saj se lahko kadarkoli prilagodimo vašim individualnim potrebam.

Več o naših kabelskih snopih

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?