EDS_Kabel_2
Fleksibilne rešitve za vse panoge

Kabelski snopi

Zaradi našega obsežnega znanja in dolgoletnih izkušenj se lahko pri konstrukciji in proizvodnji kabelskih snopov zanesete na svetovanje, ki je optimalno prilagojena vašim potrebam. Vseeno, katero vrsto kabelskega snopa potrebujete in v kateri panoga želite le-tega uporabljati. 

Kabli se uporabljajo kot sestavni deli »živčnih centrov« strojev. Adekvatno kompleksna sta njihova konstrukcija in proizvodnja. Ta izziv poznamo: Dan za dnem poskrbi naši kabelski snopi zanesljivo za potreben tok energije in signalov v številnih izdelkih družbe Jungheinrich, ki s tem postavljajo merila na vsakokratnem področju uporabe. Tudi vi imate korist od teh temeljnih, bogatih izkušenj.

Natančno prilagojen kabelski snop iz ene roke

Že od vsega začetka gradnje smo zelo pozorni. Natančno pazimo na vaša natančna pričakovanja glede sistema ožičenja in pri kasnejši proizvodnji posvečamo vseskozi posebno pozornost na ekonomičnost in fleksibilnost. Seveda imamo vedno odprto ušesa za vaše spodbude in predloge.

Proizvodnja poteka večinoma ročno. Zaradi množice in zapletenosti delovnih korakov je ta praksa stroškovno učinkovitejša od avtomatizacije. Poleg tega vodi to do maksimalne fleksibilnosti, saj lahko brez vsakega truda kadarkoli izvajamo vaše individualne potrebe.

Več o naših kompletih kabelskih snopov po meri

Imate vprašanja?