Stage Motorji
Inovativen, učinkovit in narejen po meri

Motorji

Kot vodilni izdelovalec na tem območju razvijamo za vas tudi individualne rešitve.

Električna mobilnost ne samo za viličarje

V razvojnem centru za elektromotorje in pogonske tehnologije razvijamo izpopolnjene projekte na področju električne mobilnosti. Prav tako smo aktivni pri aplikativnih raziskavah v sodelovanju z različnimi univerzami. Z okoli 300 sodelavci in letno produkcija leta do 500.000 elektromotorjev oz. električnih pogonov spadamo v kooperaciji z našimi partnerskimi družbami k svetovno največjimi proizvajalci elektromotorjev.

Vsak način motorja z električno izvedbo

Naš portfelj zajema vozne in pogonske motorje, ki poganjajo vozilo preko menjalnika, do hidravličnih motorjev in motorjev črpalk za pogon preko zobniške tlačilke različnih izdelovalcev. Poleg tega razvijamo krmilne motorje za krmiljenje steer-by-wire ali kot podporo pri krmiljenju. Kot dobavitelj sistema lahko realiziramo tudi popolne pogonske enote z krmiljenjem, prikazovalnikom, kabelskim spletom,zaščito, menjalnikom, krmiljem in kolesom.

V dobri kondiciji za prihodnost s sinhronskim reluktančnim motorjem

Pri od nas novo razvitih sinhronskih reluktančnih motorjev sta visoka zmogljivost in energetska učinkovitost sinhronskih motorjev kombinirana s stroškovno prednostjo ter prednostjo glede vzdrževanja trifaznih asinhronskih motorjev. Z uporabo nove tehnologije motorja se pretvori približno 93 odstotkov energije v električno energijo, kar za polovico zmanjšuje izgube energije in znatno zmanjša porabo energije, obenem pa bistveno poveča učinkovitost vozila.

Želite izvedeti več o električnih pogonih?

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?