+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Motorji
Inovativen, učinkovit in narejen po meri

Motorji

Kot eden vodilnih proizvajalcev na tem področju razvijamo za vas tudi individualne rešitve.

Električna mobilnost ne samo za viličarje

V razvojnem centru za elektromotorje in pogonske tehnologije razvijamo izpopolnjene projekte na področju električne mobilnosti. Prav tako smo aktivni pri aplikativnih raziskavah v sodelovanju z različnimi univerzami. Z okoli 300 sodelavci in letno proizvodnjo do 500.000 elektromotorjev oz. električnih pogonov spadamo med največje proizvajalce elektromotorjev na svetu.

Vse vrste elektromotorjev in pogonov

Naš portfelj zajema vozne in pogonske motorje, ki poganjajo vozilo preko menjalnika, do hidravličnih motorjev in motorjev zobniških črpalk različnih proizvajalcev. Poleg tega razvijamo volanske motorje za upravljanje steer-by-wire ali kot podporo pri upravljanju. Kot dobavitelj sistema lahko realiziramo tudi kompletne pogonske enote z krmiljenjem, prikazovalnikom, kabelskim snopom, zaščito, menjalnikom, krmiljem in kolesom.

Pripravljeni na prihodnost s sinhronskim reluktančnim motorjem

Reluktančni sinhronski motor, ki je plod našega razvoja, združuje visoko zmogljivost in energijsko učinkovitost sinhronskih motorjev in stroškovno učinkovitostjo in enostavnim vzdrževanjem trifaznega asinhronskega motorja.  Z uporabo nove tehnologije motorja se približno 93 odstotkov električne energije pretvori v kinetično, kar za polovico zmanjšuje izgube in znatno zmanjša porabo električne energije, obenem pa bistveno poveča učinkovitost vozila.

Želite izvedeti več o električnih pogonih?

Imate vprašanja?