Stage Projekti
Hitra, fleksibilna in ustrezna podpora

Projekt

Podpiramo vas kratkoročno in fleksibilno pri vašem projektu in to neodvisno od njihove vrste, velikosti in časa izvajanja. Pri tem ne igra nobene vloge, ali naj vas vseskozi spremljamo pri vašem projektu ali pa samo nekaterih posameznih fazah - vaše potrebe bodo ostale pri tem ključne. 

Do sedaj smo uspešno zaključili veliko število projektov. Ti vključujejo na primer lastne projekte viličarjev in zunanje stranke, kot sta Mitsubishi in Caterpillar. 

Naše znanje in izkušnje so zasnovane na obsežnih izkušnjah, ki sežejo od kompaktnih projektov za eno osebo za pol leta do velikih projektov z milijonskim proračunom, ki so trajali približno tri leta. Tako različni kot so posamezni projekti, so tudi naše stranke: Poleg teh s področja razvoja in raziskav prav tako podpiramo v svojih projektih tudi urade, kot na primer.

Preizkušeni procesi

Vedno vam stojimo v dokaj doglednem času na razpolagi – v središču pozornosti so pri tem vaše aktualne potrebe. Naš glede velikosti prilagodljiv razvojni proces nam omogoča tesno povezano razvojno delo v sodelovanju z vami. Realizacija temelji na uporabljenih simultanih inženirskih načelih, kar nam daje visoko stopnjo sinergije. 


Naše rešitve prilagodimo vašim potrebam. 

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?