+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Projekti
Hitra, fleksibilna in ustrezna podpora

Projekt

Ali iščete pomoč pri realizaciji vaših projektov? Smo odzivni in vam stojimo ob strani ne glede na vrsto, velikost in trajanje projekta. Pri tem ni pomembno, ali spremljamo vaš projekt v celoti, ali samo posamezne faze. Vašim potrebam se prilagodimo. 

Do sedaj smo uspešno zaključili veliko število projektov. Ti vključujejo na primer projekte lastnih viličarjev, kot tudi viličarje zunanjih partnerjev, kot sta Mitsubishi in Caterpillar. 

Naše znanje in izkušnje črpamo iz različnih projektov, na primer od kompaktnih projektov, ki jih lahko vodi en človek in trajajo pol leta, do velikih projektov z milijonskim proračunom, ki so trajali približno tri leta. Tako različni kot so posamezni projekti, so tudi naše stranke: od tistih, ki se ukvarjajo z razvojem in raziskavami do javnih podjetij.

Preizkušeni procesi

Vedno smo vam na razpolago – v središču pozornosti pri tem so vaše aktualne potrebe. Naš razvojni proces se prilagaja velikosti projekta in nam omogoča tesno povezano razvojno delo v sodelovanju z vami. Realizacija temelji na inženirskih načelih vzporednega projektiranja, kar nam daje visoko stopnjo sinergije. 


Naše rešitve prilagodimo vašim potrebam. 

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?