+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage EasyAcces
Preprosto upravljanje dostopa, učinkovita zaščita

EasyAccess

Z našim programom za upravljanje voznega parka EasyAccess lahko upravljate dostop do svojih vozil neposredno z zaslona vozila brez univerzalnega ključa. S tem zanesljivo zaščitite svojo celotno floto pred nepooblaščeno uporabo.

EasyAccess je učinkovit način za zmanjšanje operativnih stroškov in povečanje varnosti v skladišču. Prilagojen na vaše zahteve in vašo velikost obrata je EasyAccess na voljo v treh variantah tudi za vozila drugih izdelovalcev.

Preprosto več varnosti

To prednost nudi EasyAccess

Zanesljiva zaščita pred nepooblaščeno uporabo – to je EasyAccess. Z EasyAccessom lahko določite za vsako posamezno vozilo, komu od vaših zaposlenih je dovoljen dostop. Tako lahko povečate varnost v svojem skladišču in hkrati zmanjšate obratovalne stroške zaradi poškodb, nastalih na vozilih in regalih zaradi izvajanje sile.

Pregled vaših prednosti:

  • Zaščita pred nepooblaščeno uporabo vozila
  • Univerzalni ključ vozila ni več potreben
  • Upravljanje dostopa vozila neposreden preko ustreznega prikazovalnika vozila
  • Je možen priklic zadnjih 10 prijav na prikazovalniku

Za vsakega ustrezna rešitev

Spoznajte optimalno varianto enote EasyAccess

Različne velikosti obrata in zahteve pogojujejo fleksibilne rešitve. Zato ponudimo EasyAccess v treh različicah: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinCode in EasyAccess Transponder. Sami lahko izberete, katera rešitev vam in svoji floti najbolje ustreza.

EasyAccess Softkey

Različica EasyAccess Softkey deluje preko zaslona vozila, preko katerega vnesete vstopno kodo. Nastavite lahko do 10 različnih kod.

EasyAccess PinCode

Pri večjem voznem parku viličarjev se ponuja varianta EasyAccess PinCode, pri katerem je mogoče nastaviti na stotine različnih kod za dostop z dodatnim poljem PIN kode na vozilu.

EasyAccess transponder

Če se tako in tako uporabljajo kartice transponderja, se kot varianta ponuja transponder EasyAccess. Z dodatnim bralnim poljem transponderja je možna uporaba do sto različnih transponderjev. Ta varianta je na voljo tudi kot samostojna različica za vozila za talni transport drugih proizvajalcev.

Želite izvedeti več o našem produktu za upravljanje voznega parka?

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?