+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Upravljanje voznega parka
Večja učinkovitost in varnost, manj stroškov

Upravljanje voznega parka

Z našim izdelkom za upravljanje voznega parka ISM Online postanejo vaši intralogistične procesi še učinkovitejši in varnejši. Izkoristite naše več desetletne izkušnje in bogato znanje s področja upravljanja voznega parka. 

ISM preko spleta

ISM Online deluje na mednarodni ravni, ne glede na velikost in zapletenost ter vključuje tudi vozila drugih proizvajalcev. Seveda poteka svetovanje naših strokovnjakov neposredno na vaši lokaciji. Vaše prednost so očitne: Razpoložljivost in produktivnost vaše flote se bosta povečala, obratovalni stroški se bodo znižali in povečala se bo varnost za ljudi in stroje.

Jungheinrichov spletni ISM stoji za informacijski sistem za upravljanje tovornjakov in je celovit sistem za upravljanje flote, s katerim lahko upravljate celotno floto talnih transportnih vozil ne glede na njihovo velikost in kompleksnost. Jungheinrichov sistem za upravljanje voznega parka omogoča podrobno analizo vaših viličarjev - vključno vozili za talni transport drugih proizvajalcev. Z enoto ISM Online Fleet Management lahko učinkoviteje upravljate svojo viličarsko floto na mednarodni ravni ter povečate preglednost in varnost svojega voznega parka v skladišču.

Katere prednosti vam nudi Jungheinrichovo upravljanje voznega parka?

ISM Online je sistem za analitično zbiranje, spremljanje in vrednotenje podatkov o voznem parku – vseh lokacij, preko državnih meja in neodvisno od proizvajalca. Spletno zasnovan sistem za upravljanje flote družbe Jungheinrich, ki ga je mogoče in intuitivno upravljati, vam nudi konkretne podatke za konkretne odločitve. To vam omogoča učinkovito in stroškovno optimalno upravljanje flote.

Pregled vaših prednosti:

  • Združitev komercialnih in tehničnih podatkov o vozilu
  • Razumljivo jedrnato ovrednotenje
  • Vedno in povsod dostop do podatkov vaše flote
  • Internacionalni podatki svoje flote na več lokacijah
  • Certificirana varnost pri Jungheinrichovem menedžmentu voznega parka
  • Deluje neodvisno od izdelovalca vaših vozil za talni transport
  • Individualno združljivi moduli za upravljanje voznega parka
  • Optimiziranje stroškov vaše flote
  • Optimirano za uporabo z mobilnimi napravami

Kako deluje ISM preko spleta?

Jungheinrich Fleet Management ISM Online združuje komercialne, operativne podatke kot tudi podatke o udarcih vseh viličarjev v enem sistemu. Dostop do ustreznih podatkov vašega voznega parka poteka preko upravljalnega portala na varnem območju na internetu.

S tem je mogoče priklicati informacije o vašem voznem parku viličarjev praktično iz katerega koli mesta na svetu. Visoka preglednost podatkov o upravljanju voznega parka Jungheinrich vam pomaga zmanjšati svoje operativne stroške in učinkovito in varno uporabljati svojo floto.

Moduli Basis, operativni stroški in upravljanje vzdrževanja se uporabljajo za poročanje o glavnih podatkih, pogodbenih podatkih in stroških.

Moduli varnost, produktivnost, upravljanje baterije in upravljanje dostopa dopolnjujejo analizo voznega parka. Moduli se uporabljajo v kombinaciji s komponentami vozila (dostopni modul, podatkovni zapisovalnik s senzorji udarcev in oddajnikom). V vozilu vgrajene komponente pošiljajo zabeležene podatke s pomočjo protokolnega prevajalnika k upravljalnemu portalu, kjer so združeni s komercialnimi podatki in tako nudijo obsežne osnove informacije. Posamezne module je mogoče med seboj individualno kombinirati. 

Moduli

Jungheinrichov sistem za upravljanje voznega parka ISM Online sestoji iz različnih modulov, ki jih lahko analize kombinirate po lastni potrebi glede upravljanja viličarjev, varnosti v skladišče in možnosti analize. Tukaj lahko ugotovite, kateri moduli najbolje ustrezajo vaši floti.


Pozanimajte se o dodatnih možnostih sistema za upravljanje voznega parka.

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik


Imate vprašanja?