+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Nova vozila

Nova vozila

Dvignite logistiko na višji nivo

Z individualno konfiguriranimi novimi vozili zagotavljamo neprekinjen materialni tok. Učinkovito, visoko storilno, varno in trajnostno; natančno to, kar potrebujete. 

Visokokakovostna vozila za talni transport so ključna za uspeh notranje logistike, ki je usmerjena v prihodnost. Kjerkoli v obratu horizontalno transportirate svoje blago, v skladišču ali v proizvodnji, vam stojimo ob strani kot izkušen proizvajalec in tehnološki partner. Dvigate, skladate, vlečete ali komisionirate? Prisegate na električni, dizelski ali plinski pogon? Je za vas bolj primeren ročni paletni voziček? Skupaj bomo našli pravo tehnologijo za vaše potrebe: naš portfelj izdelkov je širok in vedno posodobljen. 

Močan multitalent

Ne glede na to, ali transportirate škatle z vinskimi steklenicami iz skladišča v trgovino ali odlagate orodja v servisni delavnici – naši paletni viličarji so zasnovani za številne možnosti uporabe.

Specialist v skladišču za vse (težavne) primere

Z našimi viličarji za komisioniranje boste povečali svojo učinkovitost na višini do 11 metrov. Omogočajo tudi večjo varnost in učinkovitost med vožnjo – celo pri najzahtevnejši uporabi. 

Vrhunska zmogljivost na najožjem prostoru

Naši regalni viličarji prepričajo z zanesljivostjo in učinkovitostjo. Zlasti v ozkih regalnih hodnikih so postavili nove standarde, saj dosegajo visoko pretočnost blaga, zahvaljujoč kompaktnim zasnovam in zelo visokim zmogljivostim dviganja.

Racionalni uporabnik prostora

Ne glede na to, ali skladate ali komisionirate posamezne artikle – z visokoregalnimi viličarji lahko oboje postorite zelo enostavno. Preverite, kateri modeli naših visokoregalnih viličarjev najbolje ustrezajo potrebam vašega skladišča.

Najboljši viličar za vaše skladišče

Naši čelni viličarji zadovoljijo številne zahteve, saj so resnično vsestranski talenti. Z električnim motorjem ali izgorevalnim motorjem – pri nas boste našli optimalen viličar za svoje skladišče.

Učinkovit in kompakten

So zmogljivi, kompaktni in skoraj brez vzdrževanja. Naši električni vlačilci in prikolice prepričajo pri transportu tako v skladišču kot na prostem.

Dva modela, nešteto možnosti

Veliko prenesejo, prevzamejo skoraj vsak tovor, potrebujejo malo energije in se strogo držijo poti: Jungheinrichove prikolice zagotavljajo učinkovito delo v proizvodnji in v skladišču. 

Učinkovito skladiščenje

Visoka zmogljivost pretoka blaga brez trkov in z optimalno rabo prostora: to omogoča naš »shuttle« sistem, ki je združljiv s skoraj vsakim viličarjem Jungheinrich.

Ali iščete navodila za delovanje izdelka znamke Jungheinrich? Najdete jih tukaj.

Imate vprašanja?