Stage Nova vozila

Nova vozila

Dvignite logistiko na višji nivo

Z individualno konfiguriranimi novimi vozili sta blagovni in materialni tok stalno v gibanju: učinkovito, visoko storilno, varno in trajnostno. Natančno to, kar potrebujete. 

Visokokakovostna vozila za talni transport so bistveni del uspeha notranje logistike, ki je usmerjena v prihodnost. Kjerkoli v obratu horizontalno transportirate svoje blago, v skladišču ali v proizvodnji, vam stojimo ob strani kot izkušen proizvajalec in tehnološki partner. Dvigate, skladate, vlečete ali komisionirate? Prisegate na električni, dizelski ali plinski pogon? Je za vas bolj primeren ročni paletni voziček? Skupaj bomo našli pravo tehnologijo za vaše potrebe: naš portfelj izdelkov je širok in vedno na najnovejšem stanju. Zajema vse vrste paletnih vozičkov, viličarjev, komisionirne viličarje, regalne viličarje, vlačilce, prikolice za vlačilce in shuttle vozila. Širok spekter variant pogonov in motorjev je odlična rešitev za vaše naloge notranje logistike.

Močan multitalent

Ne glede na to, ali transportirate škatle z vinskimi steklenicami iz skladišča v trgovino ali odlagate orodja v servisni delavnici – naši paletni viličarji so zasnovani za številne možnosti uporabe.

Specialist v skladišču za vse (težavne) primere

Z našimi viličarji za komisioniranje boste povečali svojo hitrost odvzema blaga na dosegljivi višini do 11 metrov. Omogočajo tudi večjo varnost in učinkovitost med vožnjo – celo pri najzahtevnejši uporabi. 

Vrhunska zmogljivost na najožjem prostoru

Naši regalni viličarji prepričajo z zanesljivostjo in učinkovitostjo. Zlasti v ozkih regalnih hodnikih so postavili nove standarde, saj dosegajo visoko raven zmogljivosti pretoka blaga zahvaljujoč kompaktnim zasnovam in zelo visokim zmogljivostim dviganja.

Esencialni uporabnik prostora

Ne glede na to, ali skladate ali komisionirate posamezne artikle – z visokoregalnimi viličarji lahko oboje postorite zelo enostavno. Ugotovite, kateri modeli naših visokoregalnih viličarjev najbolje ustrezajo potrebam vašega skladišča.

Najboljši viličar za vaše skladišče

Naši čelni viličarji obvladujejo številne zahteve, saj so se izkazali kot resnični vsestranski talenti. Naj si bo z električnim motorjem ali izgorevalnim motorjem – pri nas boste našli optimalen viličar za svoje skladišče.

Učinkovit in kompakten

So zmogljivi, kompaktni in skoraj brez vzdrževanja. Naši električni vlačilci in vlačilci prikolic prepričajo pri transportu tako pri uporabi v skladišču kot tudi na prostem.

Dva modela, nešteto možnosti

Veliko prenesejo, prevzamejo skoraj vsak tovor, potrebujejo malo energije in se strogo držijo poti: Jungheinrichove prilagojene prikolice vlačilca podpirajo učinkovito delo v proizvodnji in v skladišču. 

Učinkovito skladiščenje

Visoka zmogljivost pretoka blaga brez trkov in z optimalno rabo prostora: to omogoča naš »shuttle« sistem, ki je tako rekoč uporaben s skoraj vsakim Jungheinrichovim viličarjem.

Ali iščete navodila za delovanje svojega dvižnega vozička ali viličarja znamke Jungheinrich? S spodnjo funkcijo iskanja poiščite ustrezna navodila za obratovanje svojega vozila za talni transport ali polnilnika.

Imate vprašanja?