+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Dizelski viličar/plinski viličar

Dizelski viličarji

Zmogljivi dizelski viličarji

Naši dizelski viličarji so izredno zmogljivi in prilagojeni visokim obremenitvam. Z nosilnostjo od 1,6 do 5 ton je pri njih zagotovljena moč za pretok blaga ter za ekonomičnost v skladišču in proizvodnji.

Za uporabo na prostem: dizelski viličarji

Ali večinoma iščete močne viličarje za uporabo na prostem? V tem primeru vam priporočamo vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem, ki opravljajo tudi zahtevne naloge v umazanem ali prašnem okolju in na neravnih površinah – dizelski viličar. 

Glede na model zmorejo nosilnost do 5 ton. Tudi manipulacija ni zapletena, ne glede na to, za katero varianta se odločite: dizelski viličarji so mimogrede napolnjeni,.

Močan motor za večjo zmogljivost in manjšo porabo

Kar je v naših viličarjih na plinski pogon ali viličarjih na dizelsko gorivo, je trajno in je bilo že velikokrat preizkušeno: močni motorji, ki so bili testirani v veliki serijski izdelavi. Tudi pri nizkih obratih dosežejo visok navor – idealno za vsakodnevno delo v skladiščih ali proizvodnji. S sodobno tehnologijo motorja, kombinirano s sistemsko programsko opremo, ki jo je razvil Jungheinrich, postanejo vozila še bolj energetsko učinkovita. Tako imajo nizko porabo goriva in izredno nizke ravni emisij. Dodatna prednost je minimalni nastanek hrupa. 

Izkoristite našo novo generacijo viličarjev z dizelskim pogonom, ki je opremljena s hidrostatičnim pogonom, kot so npr. DFG 425s/430s/435s. Ker ta tehnologija deluje z manj mehanskimi komponentami, ta vozila potrebujejo manj vzdrževanja. Robustni, vsestranski viličarji s pretvornikom navora izstopajo zaradi izjemno visoke zmogljivosti pretoka blaga: v primerjavi s konkurenčnimi vozili nudijo najvišjo zmogljivost pretoka blaga pri najmanjši porabi.
 

Pogosta vprašanja o dizelskih viličarjih:

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Stopite v stik

Imate vprašanja?