Stage Dizelski viličar/plinski viličar

Dizelski viličarji

Zmogljivi dizelski viličarji

Naši dizelski viličarji so izredno zmogljivi in prilagojeni visokim obremenitvam. Z nosilnostjo od 1,6 do 5 ton je pri njih zagotovljena moč za pretok blaga ter za ekonomičnost v skladišču in proizvodnji.

Za uporabo na prostem: dizelski viličarji

Ali večinoma iščete močne viličarje za uporabo na prostem? V tem primeru vam priporočamo vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem, ki opravljajo tudi zahtevne naloge v umazanem ali prašnem okolju in na neravnih površinah – dizelski viličar. 

Glede na model zmorejo nosilnost do 5 ton. Tudi manipulacija ni zapletena, ne glede na to, za katero varianta se odločite: dizelski viličarji so mimogrede napolnjeni,.

Močan motor za večjo zmogljivost in manjšo porabo

Kar je v naših viličarjih na plinski pogon ali viličarjih na dizelsko gorivo, je trajno in je bilo že velikokrat preizkušeno: močni motorji, ki so bili testirani v veliki serijski izdelavi. Tudi pri nizkih obratih dosežejo visok navor – idealno za vsakodnevno delo v skladiščih ali proizvodnji. S sodobno tehnologijo motorja, kombinirano s sistemsko programsko opremo, ki jo je razvil Jungheinrich, postanejo vozila še bolj energetsko učinkovita. Tako imajo nizko porabo goriva in izredno nizke ravni emisij. Dodatna prednost je minimalni nastanek hrupa. 

Izkoristite našo novo generacijo viličarjev z dizelskim pogonom, ki je opremljena s hidrostatičnim pogonom, kot so npr. DFG 425s/430s/435s. Ker ta tehnologija deluje z manj mehanskimi komponentami, ta vozila potrebujejo manj vzdrževanja. Robustni, vsestranski viličarji s pretvornikom navora izstopajo zaradi izjemno visoke zmogljivosti pretoka blaga: v primerjavi s konkurenčnimi vozili nudijo najvišjo zmogljivost pretoka blaga pri najmanjši porabi.
 

Content Dizelski viličarji – plinski viličarji

Premium viličar 

Z večjo zmogljivostjo in zanesljivostjo za maksimalen rezultat


DFG 316 Dizelski viličar DFG 316


Z višino dviga 3300 mm in nosilnostjo 1600 kg je DFG 316 še posebej robusten, ekonomičen in preprost za vzdrževanje.

Druge informacije


Kontakt

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Če se vas zanima eden od viličarjev, stopite z nami v stik. Za vas bomo našli rešitev. Vsi viličarji so dostavljen pod običajnimi pogoji družbe Jungheinrich.


Stage Dizelski viličar/plinski viličar


Imate vprašanja?