Stage Dizelski viličar/plinski viličar

Dizelski viličarji / plinski viličarji

Zmogljivi dizelski in plinski viličarji

Naši dizelski viličarji in plinski viličarji so izredno zmogljivi in prilagojeni visokim obremitvam. Z nosilnostjo od 1,6 do 5 ton je pri njih zagotovljena moč za pretok blaga ter za ekonomičnost v skladišču in proizvodnji.

Za uporabo na prostem: dizelski in plinski viličarji

Ali večinoma iščete močne viličarje za uporabo na prostem? V tem primeru vam priporočamo vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem, ki opravljajo tudi zahtevne naloge v umazanem ali prašnem okolju in na neravnih površinah – dizelski ali plinski viličar. 

Glede na model zmorejo nosilnost do 5 ton. Tudi manipulacija ni zapletena, ne glede na to, za katero varianta se odločite: Dizelski viličarji so mimogrede napolnjeni, pri plinskih viličarjih pa je plinska jeklenka hitro zamenjana.

Močan motor za večjo zmogljivost in manjšo porabo

Kar je v naših viličarjih na plinski pogon ali viličarjih na dizelsko gorivo, je trajno in je bilo že velikokrat preizkušeno: močni motorji, ki so bili testirani v veliki serijski izdelavi. Tudi pri nizkih obratih dosežejo visok navor – idealno za vsakodnevno delo v skladiščih ali proizvodnji. S sodobno tehnologijo motorja, kombinirano s sistemsko programsko opremo, ki jo je razvil Jungheinrich, postanejo vozila še bolj energetsko učinkovita. Tako imajo nizko porabo goriva in izredno nizke ravni emisij. Dodatna prednost je minimalni nastanek hrupa. Oba modela, dizelski viličarji (DFG) in plinski viličar (TFG), sta zelo tiha.

Izkoristite našo novo generacijo viličarjev z dizelskim ali plinskim pogonom, ki je opremljena s hidrostatičnim pogonom, kot so npr. DFG/TFG 425s/430s/435s. Ker ta tehnologija deluje z manj mehanskimi komponentami, ta vozila potrebujejo manj vzdrževanja. Robustni, vsestranski viličarji s pretvornikom navora izstopajo zaradi izjemno visoke zmogljivosti pretoka blaga: v primerjavi s konkurenčnimi vozili nudijo najvišjo zmogljivost pretoka blaga pri najmanjši porabi.
 

Content Dizelski viličarji – plinski viličarji

Premijski viličar 

Z večjo zmogljivostjo in zanesljivostjo za maksimalen rezultat


DFG 316 Dizelski viličar DFG 316


Z višino dviga 3300 mm in nosilnostjo 1600 kg je DFG 316 še posebej robusten, ekonomičen in nizko vzdržljiv.

Druge informacije


TFG 425s (1) Plinski viličar TFG 425s 


Z višino dviga 3300 mm in nosilnostjo 2500 kg je TFG 425s še posebej močan, hiter in dinamičen.

Druge informacije


Če se vas zanima eden od viličarjev, stopite z nami v stik. Za vas bomo našli rešitev. Vsi viličarji so dostavljen pod običajnimi pogoji družbe Jungheinrich.


Stage Dizelski viličar/plinski viličar


Kontakt

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?