+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Gasstapler

Plinski viličarji

Zmogljivi in trpežni – plinski viličarji Jungheinrich.

Plinski viličarji Jungheinrich optimizirajo ravnanje z materiali v vašem skladišču in proizvodnem območju in povečajo učinkovitost vašega skladišča. Z nosilnostjo od 1.600 do 5.000 kg lahko prenesejo tudi obremenitve tudi v najtežjih delovnih pogojih. To omogoča uporabo plinskih viličarjev v zaprtih prostorih - za razliko od dizelskih viličarjev, ki zahtevajo posebne varnostne pogoje.

Plinski viličarji so idealni za uporabo na prostem. Zanesljivi so tudi v najbolj ekstremnih pogojih, kot so veter, mokro vreme, prah, umazanija ali neravne površine. Uporaba teh vsestranskih viličarjev na plin vključuje industrijo gradbenih materialov, industrijo pijač, vrtne centre, kmetijsko industrijo, lesno industrijo in odlagališča.

Viličarji na plin potrebujejo redno menjavo plinske steklenice. 

Plinski viličar – pomemben je motor.

Moč plinskega viličarja Jungheinrich je rezultat njegovega zmogljivega motorja. Z vrhunsko tehnično iznajdljivostjo dosega neverjetno velik navor tudi pri nizkih hitrostih. To pomeni, da je plinski viličar zanesljiva rešitev za vsakodnevna opravila v skladišču in proizvodnem obratu. Inovativna tehnologija motorja zagotavlja največjo učinkovitost. Pri teh varčnih plinskih viličarjih se lahko zanesete na nizke vrednosti emisij in porabo goriva. Hkrati plinski viličarji delujejo s posebno nizko stopnjo hrupa, kar pomembno prispeva k izboljšanju delovnega okolja z nižjim onesnaževanjem s hrupom.

Plinski viličar z možnostjo pogona na zemeljski plin.

Jungheinrich plinski viličarji imajo pogon na propan in butan. Rezervne plinske steklenice lahko prevažate na viličarju v kletki ali v stalno nameščenih rezervoarjih. Če iščete okolju prijazno alternativo za plinske viličarje, lahko tudi viličar pretvorimo v pogon na zemeljski plin. To je še posebej primerno, če v vašem podjetju že delujete z viličarji na zemeljski plin in imate na voljo infrastrukturo za ponovno polnjenje viličarjev ali če nameravate vsa vaša vozila iz intralogistične energije pretvoriti v zemeljski plin.

Pogosta vprašanja o plinskih viličarjih:

Plinski viličar - alternativa dizelskemu viličarju z nizkimi emisijami.

Če viličar v glavnem uporabljate v vašem podjetju, morda razmišljate, da bi kupili električni viličar brez emisij. Kljub učinkovitosti plinskega pogona z majhno porabo, viličar s plinskim viličarjem še vedno ustvarja nekaj emisij, kar lahko v notranjosti povzroči vonj. Vendar pa imajo plinski viličarji prednosti zaradi svoje nizke cene, vsestranskosti in močnih zmogljivosti.

Višjo raven hrupa plinskih viličarjev uravnava njihova velika moč. Motorni viličarji lahko vozijo po klančinah in po nepreglednih tleh ter so odporni na vlago in hladno vreme. Zaradi tega so idealni za prevoze med notranjimi in zunanjimi prostori.


Zmogljivi plinski viličarji z različnimi vrstami pogona. 

Plinski viličarji s hidrostatičnim pogonom - hitri, dinamični in natančni.

Naši plinski viličarji s hidrostatičnim pogonom so idealni za vzvratno delovanje. Odlikujejo jih dobra vodljivost, zlasti pri nakladanju tovornjakov. Velike prednosti sodobnih pogonskih tehnologij so v hitrem pospeševanju, natančnem krmiljenju in preprosti vzvratni vožnji. Plinski viličarji se tudi brez težav prilagajajo različnim delovnim pogojem. To nam omogoča pet izbranih programov vožnje in dela, ki idealni za različne lokacije uvajanja.

Plinski viličar s hidrodinamičnim pogonom: vsestranski in trmast.

Naš hidrodinamični viličar s pretvornikom navora je odlično opremljen za vsa transportna opravila. Njegove moči izstopajo tudi na srednjih in daljših razdaljah. Optimalna učinkovitost pri srednjih in visokih hitrostih olajšata rokovanje z blagom v skladišču in proizvodnem obratu. Pri uporabi ne potrebuje veliko energije. Zmogljiv industrijski motor zagotavlja izjemno velik navor tudi pri nizkih hitrostih.

Nakup ali najem plinskih viličarjev.

Če iščete visoko zmogljiv plinski viličar z ekonomičnimi energijskimi vrednostmi, naši strokovnjaki v Jungheinrichu svetujejo plinski viličar, ki najbolje ustreza vašim operativnim potrebam. Za izbiro funkcij se lahko zanesete tudi na našo specializirano podporo. 

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali tudi pri iskanju možnosti financiranja vaših plinskih viličarjev. Najem ali nakup najemnih viličarjev na plin - katera možnost vam najbolj ustreza? Skupaj lahko oblikujemo strategijo.

Vas zanima začasna uporaba plinskih viličarjev? Naši svetovalci za najem viličarjev vam lahko ponudijo privlačne ponudbe, ki so prilagojene vašim operativnim izzivom.

Imate vprašanja?