+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Električni vlačilec

Električni vlačilec

Vlačilci za vaši intralogistiko

Naj si bo tesno ali težko, v prostoru ali na prostem: z našimi električnimi vlačilci ste pripravljeni na vsak logistični izziv. Transport tovora do 28 ton lahko opravite najučinkoviteje in najbolj fleksibilno od prevzema blaga do distribucijskega in proizvodnega območja. V nasprotju z vozili z motorji z notranjim zgorevanjem se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem. Robustna konstrukcija, vzmetena kolesa in izredno elastično pogonsko kolo zagotavljajo optimalno vlečno silo na gladkih industrijskih tleh in na prostem. To je eden od razlogov, zakaj so naši električni vlačilci idealni za uporabo intralogistike v skladiščih in v proizvodnih halah.

Vlačilec brez izpustov z inovativno trifazno AC tehnologijo

Naši vlačilci brez emisij imajo prednosti trifazne tehnologije. Za trifazne motorje je v primerjavi z enosmernimi motorji značilno zmanjšano število komponent in obrabnih delov. To pomeni, da je motor praktično brez vzdrževanja in zaradi izboljšane energetske učinkovitosti nastanejo znatno nižji obratovalni stroški. Poleg tega se izboljšata vozno vedenje in zmogljivost. Hitre spremembe smeri so možne brez običajne zamude. Poleg tega je mogoče znatno povečati udobje vožnje in varnost z avtomatskimi krmilnimi mehanizmi, kot sta curveCONTROL in speedCONTROL.

Vlečni vlačilci z visoko smerno stabilnostjo

Posamezne rešitve priklopa omogočajo uporabo naših vlačilcev z različnimi tipi prikolic. Uporabljata se lahko oba: standardni priklop (npr. vtična spojka) in prilagojeni priklopi. Vlačilci prevozijo opredeljeno pot po načelu Milchmanna od ene postaje do druge. Pri posameznih postajališčih je tovor natovorjen in raztovorjen. S tem je mogoče veliko količino tovora transportirati samo z uporabo nekaj vozil, vendar se čas vožnje zmanjša. Prednost vlačilcev s prikolico z zelo dobrim ohranjanjem koloteka je na dlani: prikolice točno sledijo poti, ki jo ubere električni vlačilec. To jim omogoča varno vožnjo na hodnikih med regali in izven njih ter izogibanje oviram. Vsak naš vlačilec s primernim tipom prikolice, ki je opremljena z ročico, postane izvrsten vlačilec, pri katerem vse komponente zvesto in natančno sledijo poti. 

Opremljen tudi za avtomatizirano uporabo

Z inteligentnimi komponentami avtomatizacije se naša v praksi preizkušena serijska vozila spremenijo v avtomatsko vodena vozila. Z medsebojnim delovanjem inteligentne programske opreme pripravite skladišča na prihodnost. Reducirajte procese in prinesite učinkovitost na novo raven. Kot kompetentni partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo sistem avtomatsko vodenih vozil (AGV), ki je usklajen z vašimi potrebami. Z njim boste avtomatično povečali ekonomičnost svojega skladišča. 

Zelena luč za vašo intralogistiko

Transport materiala z električnimi vlačilci je mogoče enostavno vključiti v obstoječe logistične sisteme. Korak za korakom ustvarjate rast za prihodnost, razbremenite svoje osebje in zagotovite, da ste optimalno opremljeni za izpolnjevanje vedno večjih zahtev.

Korak za korakom do rešitve vlečne kompozicije

Pripravljeni na vsak izziv

70 let vlačilcev

Intralogistika kot po tirnicah

Premikanje blaga različnih velikosti in teže z enim samim prevozom: Jungheinrichovi vlačilci že 70 let omogočajo prav to. Z našimi sodobnimi rešitvami se zmogljivi, okolju prijazni vlačilci srečujejo z vsestranskimi rešitvami za prikolice – skupaj ustvarjajo neprekosljive vlečne kompozicije!

Vlečna kompozicija zagotavlja varen in učinkovit pretok materiala. Vse prikolice sledijo tiru električnega vlačilca tako natančno, kot če bi vozile po tirnicah. To ne le prihrani čas in denar, ampak tudi zmanjša tveganje za nesreče.

Drugo

Intralogistika 4.0: vodnik po pretoku materiala

V našem brezplačnem vodniku vam podrobno in brez obveznosti razložimo, kako lahko s pomočjo električnih vlačilcev Jungheinrich pripomorete k bolj tekočemu in varnejšemu pretoku materiala.

Če do sedaj še niste imeli nobenega vlečnega vozila, boste v vodniku 1 našli najpomembnejše informacije za začetne korake načrtovanja in podrobne opise - vključno z jasnimi grafikami. Vodnik 2 vsebuje seznam izdelkov s tehničnimi specifikacijami. Prepričajte se sami, zakaj je prehod na naše električne vlačilce absolutno vreden!
FAQ

Zapeljite vaše podjetje v pravo smer

Popeljite svoje podjetje na pravo pot. Z našimi pionirskimi litij-ionskimi viličarji.

Različni tipi električnih vlačilcev.

Vlačilci

Naši vlačilci so idealni za manjše tovore, ki se premikajo le na krajše razdalje. Z različnimi sistemi priklopa jih je mogoče obrniti na kraju samem in jih uporabiti tudi v vlečnih vlakih z visoko smerno stabilnostjo.

Samostoječi vlačilci

Vsestranski vozički ponujajo močan prevoz tovora v vlečnem vlaku ali z različnimi priklopniki. Ergonomska zasnova omogoča zaposlenim udobno delo in zagotavlja največjo varnost.

Vlačilci s sedežem

S hitrim pospeševanjem in visokimi največjimi hitrostmi dinamični vlačilci nudijo prevoz tovora do 10 ton. Udoben sedež nudi dovolj prostora in lahko dostopne kontrole.

Vlačilci s platformo

Naši vsestranski vlačilci s platformo podpirajo hitro dobavo delov tako v zaprtih prostorih kot na prostem in se lahko uporabljajo tudi kot štirikolesna vlečna vozila za tovor do 1,5 tone. Poleg tega elektrohidravlično krmiljenje ponuja natančno vožnjo z malo truda.

Nakup ali najem električnega vlačilca.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri pravih modelov za vas. Kot alternativo nakupu vam Jungheinrich ponuja tudi možnost najema.

Z veseljem vam bomo svetovali. Dogovorite se za sestanek!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?