Stage Električni vlačilec

Električni vlačilec

Električni vlačilec s trifazno tehnologijo vrtilnega toka

Z našimi električnimi vlačilci in vlačilci s priklopniki lahko učinkovito transportirate tovore do 28 ton v zaprtih prostorih in na prostem. Zaradi inovativne trifazne tehnologije so naša vozila tiha, kompaktna, zmogljiva, brez emisij in praktično brez vzdrževanja.

Naj si bo tesno ali težko, v prostoru ali na prostem: z našimi električnimi vlačilci ste pripravljeni na vsak logistični izziv. Transporte do 28 ton lahko opravite najučinkoviteje in najbolj fleksibilno od prevzema blaga do distribucijskega in proizvodnega območja. V nasprotju z vozili z izgorevalnimi motorji z notranjim zgorevanjem se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem. Robustna konstrukcija, vzmetena kolesa in izredno elastično pogonsko kolo zagotavljajo optimalno vlečno silo na gladkih industrijskih tleh in na prostem optimalno. To je eden od razlogov, zakaj so naši električni vlačilci idealni za uporabo intralogistike v skladiščih in v proizvodnih halah.

Vlačilec z inovacijsko trifazno tehnologijo

Naši vlačilci brez sevanja imajo korist od uporabljene trifazne tehnologije. Za trifazne motorje je v primerjavi z enosmernimi motorji značilno zmanjšano število komponent in obrabnih delov. To pomeni, da je motor praktično brez vzdrževanja in zaradi večje energetske učinkovitosti nastanejo znatno nižji obratovalni stroški. Poleg tega se izboljšata vozno vedenje in zmogljivost. Hitre spremembe smeri so možne brez običajne zamude. Poleg tega je mogoče znatno povečati udobje vožnje in varnost z avtomatskimi krmilnimi mehanizmi, kot sta curveCONTROL in speedCONTROL.

Vlačilci za skladišče, ki s svoje poti ne odstopajo

Posamezne rešitve sklopk omogočajo uporabo naših vlačilcev z različnimi tipi prikolic. Uporabljata se lahko oba: standardna sklopka (npr. vtična spojka) in prilagojene sklopke. Vlačilci prevozijo opredeljeno pot po načelu Milchmanna od ene postaje do druge. Pri posameznih postajališčih je tovor natovorjen in raztovorjen. S tem je mogoče veliko število tovorov transportirati samo z uporabo nekaj vozil, vendar se čas vožnje zmanjša. Prednost sledozvestih vlačilcev s prikolico je na dlani: prikolice točno sledijo poti, ki jo ubere električni vlačilec. To jim omogoča varno vožnjo na hodnikih med regali in izven njih ter izogibanje oviram. Vsak naš vlačilec s primernim tipom prikolice, ki so opremljeni z ročico, postane izvrsten vlačilec, pri katerem vse komponente zvesto in natančno sledijo poti. 

Opremljen tudi za avtomatizirano uporabo

Z inteligentnimi komponentami avtomatizacije se spremenijo naša v praksi preizkušena serijska vozila v samovozeča transportna vozila. Z medsebojnim delovanjem inteligentne programske opreme pripravite skladišča na prihodnost. Reducirajte procese in prinesite učinkovitost na novo raven. Kot kompetentni partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo samovozeči transportni sistem, ki je usklajen z vašimi potrebami. Z njim boste avtomatično povečali ekonomičnost svojega skladišča. 

Imate vprašanja?