+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Električni vlačilec

Električni vlačilec

Vlačilci za vaši intralogistiko

Naj si bo tesno ali težko, v prostoru ali na prostem: z našimi električnimi vlačilci ste pripravljeni na vsak logistični izziv. Transport tovora do 28 ton lahko opravite najučinkoviteje in najbolj fleksibilno od prevzema blaga do distribucijskega in proizvodnega območja. V nasprotju z vozili z motorji z notranjim zgorevanjem se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem. Robustna konstrukcija, vzmetena kolesa in izredno elastično pogonsko kolo zagotavljajo optimalno vlečno silo na gladkih industrijskih tleh in na prostem. To je eden od razlogov, zakaj so naši električni vlačilci idealni za uporabo intralogistike v skladiščih in v proizvodnih halah.

Vlačilec brez izpustov z inovativno trifazno AC tehnologijo

Naši vlačilci brez emisij imajo prednosti trifazne tehnologije. Za trifazne motorje je v primerjavi z enosmernimi motorji značilno zmanjšano število komponent in obrabnih delov. To pomeni, da je motor praktično brez vzdrževanja in zaradi izboljšane energetske učinkovitosti nastanejo znatno nižji obratovalni stroški. Poleg tega se izboljšata vozno vedenje in zmogljivost. Hitre spremembe smeri so možne brez običajne zamude. Poleg tega je mogoče znatno povečati udobje vožnje in varnost z avtomatskimi krmilnimi mehanizmi, kot sta curveCONTROL in speedCONTROL.

Vlačilci za skladišče, ki s svoje poti ne odstopajo

Posamezne rešitve priklopa omogočajo uporabo naših vlačilcev z različnimi tipi prikolic. Uporabljata se lahko oba: standardni priklop (npr. vtična spojka) in prilagojeni priklopi. Vlačilci prevozijo opredeljeno pot po načelu Milchmanna od ene postaje do druge. Pri posameznih postajališčih je tovor natovorjen in raztovorjen. S tem je mogoče veliko količino tovora transportirati samo z uporabo nekaj vozil, vendar se čas vožnje zmanjša. Prednost vlačilcev s prikolico z zelo dobrim ohranjanjem koloteka je na dlani: prikolice točno sledijo poti, ki jo ubere električni vlačilec. To jim omogoča varno vožnjo na hodnikih med regali in izven njih ter izogibanje oviram. Vsak naš vlačilec s primernim tipom prikolice, ki je opremljena z ročico, postane izvrsten vlačilec, pri katerem vse komponente zvesto in natančno sledijo poti. 

Opremljen tudi za avtomatizirano uporabo

Z inteligentnimi komponentami avtomatizacije se naša v praksi preizkušena serijska vozila spremenijo v samovozeča transportna vozila. Z medsebojnim delovanjem inteligentne programske opreme pripravite skladišča na prihodnost. Reducirajte procese in prinesite učinkovitost na novo raven. Kot kompetentni partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo samovozeči transportni sistem, ki je usklajen z vašimi potrebami. Z njim boste avtomatično povečali ekonomičnost svojega skladišča. 

Različni tipi električnih vlačilcev.

Vlačilci

Naši vlačilci so idealni za manjše tovore, ki se premikajo le na krajše razdalje. Z različnimi sistemi priklopa jih je mogoče obrniti na kraju samem in jih uporabiti tudi v vlečnih vlakih z visoko smerno stabilnostjo.

Samostoječi vlačilci

Vsestranski vozički ponujajo močan prevoz tovora v vlečnem vlaku ali z različnimi priklopniki. Ergonomska zasnova omogoča zaposlenim udobno delo in zagotavlja največjo varnost.

Vlačilci s sedežem

S hitrim pospeševanjem in visokimi največjimi hitrostmi dinamični vlačilci nudijo prevoz tovora do 10 ton. Udoben sedež nudi dovolj prostora in lahko dostopne kontrole.

Vlačilci s platformo

Naši vsestranski vlačilci s platformo podpirajo hitro dobavo delov tako v zaprtih prostorih kot na prostem in se lahko uporabljajo tudi kot štirikolesna vlečna vozila za tovor do 1,5 tone. Poleg tega elektrohidravlično krmiljenje ponuja natančno vožnjo z malo truda.


Nakup ali najem električnega vlačilca.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri pravih modelov za vas. Kot alternativo nakupu vam Jungheinrich ponuja tudi možnost najema.

Z veseljem vam bomo svetovali. Dogovorite se za sestanek!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?