+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Komisionirni viličarji (1)

Komisionirni viličar

Učinkoviti komisionirni viličar

Mesto, ki povezuje človeka s strojem, mora optimalno delovati, kar še posebej velja pri komisioniranju. Z našimi viličarji za komisioniranje povečate svojo hitrost odvzema blaga na dosegljivi višini do 11 metrov. Poleg tega si s tem zagotovite večjo varnost in učinkovitost med vožnjo – celo pri najzahtevnejši uporabi.

V višino prestavljiva krmilna enota, aktivacija PIN kode ter individualni vozni program za manjše do velike hitrosti ne povečujejo le kakovosti dela, temveč poskrbijo tudi za posebno udobje. Tukaj se pri zelo težavnem delu še posebej obnesejo vertikalni komisionirni viličarji in horizontalni komisionirni viličarji. Električni komisionirni viličar lahko oddela celo več zapovrstnih izmen. 

Komisionirni viličar s praktično dodatno opremo

Naši komisionirni viličarji se prilagajajo vašemu specifičnemu logističnemu profilu, saj lahko izbirate med različnimi možnostmi prilagajanja. Način hoje vam omogoča hitro pobiranje blaga na odvzemnih mestih, kjer leži tesno eden poleg drugega. Vgrajeni optični senzor na bremenskem delu samodejno spusti palete na priročne delovne višine. Povečajte učinkovitost in varnost svojih zaposlenih s številnimi drugimi dodatki, pri čemer vam pri izbiri rade volje svetujemo. 

Ali večinoma komisionirate blago, ki je na prvi in drugi regalni etaži? Naši komisionirni viličarji vam pomagajo časovno obvladovati delovno obremenitev: hidravlična dvižna platforma zagotavlja potreben dvig, ploščad pa udobno krmilite preko nožnega tipala. Tudi na višjih regalih lahko delate udobno in varno, ko uporabite stopnico in ograjo. 

Robustno konstruiran za varno komisioniranje

Celotna serija izdelkov naših električnih komisionirnih viličarjev izstopa zaradi izjemno robustne gradnje. To  se posebej izkaže pri nosilnosti: naši horizontalni komisionirni viličarji lahko s svojimi 2,4 m dolgimi vilicami sprejmejo do tri palete do 2,5 tone. 8–milimetrski jeklen okvir in dvignjen ščitnik na pokrovu zagotavljata varnost.

Obremenljivi, varni in mnogostranski

Kakovostna obdelava, robustna konstrukcija in najvišja vrednost zmogljivosti: to je skrivnost, s katero je družba Jungheinrich zavzela vodilni položaj na področju horizontalnih komisionirnih viličarjev. Prodajni kazalniki in visoka stopnja zadovoljstva strank primat na trgu utrjujejo!

NAREJEN ZA MAKSIMALNO UČINKOVITOST

Jungheinrich EKS zagotavlja maksimalno zmogljivost do višine 14 metrov z optimizirano tehnologijo vožnje in upravljanja. Ti komisionirni viličarji so idealni za uporabo tako v širokih hodnikih kot v ozkih.

Imate vprašanja?