Stage Dvižni voziček

Paletni viličar

Paletni viličar za vsako uporabo

S svojimi vsestranskimi modeli paletnih viličarjev imamo pravi odgovor na vaše potrebe. Če vsak dan premikate veliko količino blaga in težka bremena na kratkih razdaljah, je naš ročni paletni voziček najboljša izbira. Zaradi visoke nosilnosti in enostavne sposobnosti manevriranja je idealni pomočnik v skladišču. Če blaga, ki ga je treba transportirati, ni mogoče enostavno dvigniti in voziti, priporočamo, da izberete med ponudbo naših električnih paletnih viličarjev. Če skladate na večji višini, je naš električni paletni viličar najboljša alternativa. 

Prilagodljiva uporaba 

Premiki, ki vključujejo veliko upogibanja in težkega dviganja, pogosto škodujejo zdravju. V teh primerih je eden od naših hidravličnih škarjastih paletnih vozičkov odlična izbira. Z nosilnostjo do 1 tone in višino dviga 800 milimetrov so možne udobne delovne lege in prilagodljiva uporaba. Tako lahko uporabljate viličarja kot paletni voziček z vilicami kot tudi kot dvižno mizo, mizo za pripravo blaga ali kot delovno mizo. Podporne noge od višine vilic približno 350 milimetrov dalje zagotavljajo hidravličnim viličarjem dodatno varnost. Dviganje in spuščanje poteka ročno ali elektrohidravlično. Električni dvižni motor se napaja s 70 ampersko baterijo brez vzdrževanja.

Pomemben pomočnik za optimalen prevoz blaga

Naši viličarji so kot zmogljivi vsestranski stroji idealni za širok spekter uporabe. Naj bo to električni motor ali motor z notranjim izgorevanjem - vam lahko ponudimo popoln tovornjak za vaše skladišče.

Varno in preprosto upravljanje

Naši viličarji so kot zmogljivi vsestranski stroji idealni za širok spekter uporabe. Naj bo to električni motor ali motor z notranjim izgorevanjem - vam lahko ponudimo popoln tovornjak za vaše skladišče.

Zmogljivi pomočniki pri transportu

Paletni voziček za težka bremena je v več izvedbah, npr. za nizke palete, za posebne velikosti, za istočasno tehtanje ... Tudi za vaše transportne potrebe lahko najdete ustrezen paletni voziček.

Imate vprašanja?