+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Nizki_dvig_EJE

Ročni električni paletni viličar EJE

Preprost za uporabo. Izredno okreten zaradi minimalne dolžine sprednjega dela. Varnost upoštevana pri vsaki podrobnosti. Do 25 % manjša poraba energije. To so le štiri od številnih prednosti naših električnih paletnih viličarjev EJE. Za prevoz blaga na kratkih razdaljah od 1,4 do 3,5 tone.

Za kratke proge v načinu hoje

Stage EJE za kratka razdalja


Električni paletni viličar

Kar se tiče kakovosti, bi lahko še marsikaj dodali. Nova generacija električnih paletnih viličarjev EJE je tu.

Električni paletni viličarji družbe Jungheinrich so vaši neutrudni in zelo učinkoviti pomočniki za optimiran transport bremen – naj si bo v skladišču ali v prodajnih prostorih s tesnimi prostorskimi razmerami. Kakovost je tukaj bistvenega pomena, saj morajo biti viličarji vedno na voljo v najtežjih pogojih.

Z novo generacijo električnih paletnih viličarjev EJE ponovno postavljamo, kot vodilno podjetje na področju tehnologije, standarde glede kakovosti in zanesljivosti. In to z resnično svetovno premiero: EJE 114, kompaktna gonilna sila za prevoz blaga do 1,4 tone. Poleg tega smo julija 2018 lansirali nov EJE 222, ki je še eno vozilo serije 2.

Prepričajte se sami: Učinkovitost, varnost, robustnost in udobje - naši paletni viličarji EJE se odlikujejo na vseh področjih, ki so pomembna za kakovost.

Novi modeli EJE

Novo v portfelju:

EJE C20 z ergonomičnim dvigom teleskopa

EJE C20 za kratke poti

EJE serija 2

Content Kratka proga 2 EJE 220

EJE 114 za obremenitve do 1,4 tone

Content Kratka proga 2 EJE 114

Želim izvedeti več!

Dogovorite se za osebni termin za posvet.


Želim opraviti nakup!

Pozanimajte se še danes o svojih individualnih nakupnih pogojih.

Content EJE 2

Energetska učinkovitost družbe Jungheinrich: Do 25 odstotkov manjša poraba.

Energijsko učinkovita vozila so vaš vzvod za trajnostno zmanjšanje stroškov. Naj si bo s preizkušeno svinčeno kislinsko baterijo in garancijo 2Shifts1Charge ali z najnovejšo litij-ionsko tehnologijo, ki je zdaj na voljo za vse Jungheinrichove viličarje. Obe možnosti sta namenjeni neutrujajoči uporabi med večizmenskim obratovanjem.

Novi električni paletni viličarji EJE s svojo zmogljivo trifazno tehnologijo omogočajo stopnjevanje učinkovitosti do 14 odstotkov (EJE 116), 23 odstotkov (EJE 120) in celo do 25 odstotkov (EJE 118).

Vendar pa učinkovitost pri Jungheinrichu ne temelji zgolj na energiji, saj vse, kar olajša delo, poveča tudi vašo učinkovitost v skladišču, prihrani stroške in poveča zmogljivost pretoka blaga.

Z litij-ionsko tehnologijo družbe Jungheinrich lahko prehitite tekmece: maksimalna zmogljivost z do 20 % manjšo porabe energije. Trikrat daljša življenjska doba. Izredno kratek čas polnjenja. Brez vzdrževanja. Znižajte TCO svoje flote z bistveno manjšimi obratovalnimi stroški.

Content EJE 3 (1)

Content EJE 5 Popolnoma usmerjeni k varnosti.

Za nas je pomembna varnost vaših sodelavcev. In pri paletnih viličarjih je ravno zaščita nog posebno pomembna.

Tako hitro in agilno, kot je treba premikati viličarje, tako hitro jih je treba tudi ustaviti.

Za to poskrbi dolg varnostni ročaj s 4-stopenjsko zaščito za noge. Odvisno od nagiba ročice se hitrost vožnje prilagodi ali pa se viličar samodejno ustavi.

 

Content EJE 5 (1)

Zgrajen za najzahtevnejše pogoje.

Za stalno spreminjajoče se uporabnike je potrebna stalna in nemotena uporaba električnih paletnih viličarjev. Zato je še toliko bolj pomembno, da so naša vozila EJE robustna in zanesljiva.

Vsaka podrobnost – od masivne jeklene šasija do tehnične komponente, kot so zmogljivi trifazni motorji, ki jih Jungheinrich sam razvija in izdeluje – izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti. Pri tem potrjujejo certifikacije redno zelo visoko kakovost proizvodnje v tovarnah družbe Jungheinrich.

.


Content EJE 4

Okreten kot še nikoli prej.

Lahko upravljanje je odločilno pri električnem paletnem viličarju. Uporabniki jih morajo znati intuitivno upravljati in premikati že po kratkem uvajanju.

Z minimalnimi sprednjimi dimenzijami na trgu lahko paletni viličar EJE hitro in enostavno manevrira v ozkih prostorih. Zmogljiva trifazna tehnologija omogoča udobno delo in visoko prilagodljivost, na primer pri menjavi smeri vožnje.

Odvisno od serije modelov je mogoče brez posebnih težav transportirati tovor od 1,4 do 3,5 tone na srednjih razdaljah.  Zaradi številnih dodatnih opcij lahko poleg tega individualno prilagodite električne paletne viličarje EJE svojim zahtevam.


Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?