+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Nizki_dvig_ERE

Ročni električni paletni viličar ERE

Je izredno robusten, zanesljiv in varen, z zložljivim ali fiksnim stojiščem. Idealen je za prevoz na srednjih razdaljah. Ponaša se z inovativnimi možnostmi za energetsko učinkovito vožnjo v najtežjih razmerah in s 15 % večjo produktivnostjo s pritiskom na gumb. 

Opremljeni za avtomatizirano uporabo

Z inteligentnimi komponentami avtomatizacije se spremenijo naša v praksi preizkušena serijska vozila v samovozeča transportna vozila. Z medsebojnim delovanjem inteligentne programske opreme pripravite skladišče za prihodnost, zmanjšajte procese in dvignite učinkovitost na višjo raven. Kot kompetentni partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vašim potrebam usklajen samovozeči transportni sistem, s katerim boste lahko popolnoma avtomatično povečali ekonomičnost svojega skladišča. 

Za srednje razdalje kot kombiniran način hoje/vožnje

Stage Srednja razdalja

Robusten, zanesljiv in z možnostjo individualne konfiguracije. Točno to, kar potrebujemo.

Zaradi svoje robustne konstrukcije poskrbi ERE ne le za večjo zanesljivost, temveč združuje tudi kompaktno manevriranje z udobno vožnjo. Zaradi tega je idealno vozilo za učinkovito uporabo. Nastavite odličnega viličarja ERE po lastnih zahtevah za pretok blaga, del transportne poti in področje uporabe vozila.

Pregled vaših prednosti pri ERE-ju:

Želite več informacij o električnem paletnem vozičku ERE z vozniškim prostorom?


Vsi poudarki k novemu paletnemu vozičku ERE za način vožnje 1 minuti. Oglejte si, kaj vse zna ERE.

Content Srednja razdalja (4)

Močan električni paletni voziček ERE za način vožnje na vaši strani.

Content Srednja razdalja Robusten in zanesljiv.

Električni voziček ERE z robustnim jeklenim podvozjem zagotavlja večjo zanesljivost in varnost voznika in vozila. Zato je ERE optimalno primeren za najtežje uporabe na rampah in transporte palet.


Content Srednja razdalja (2) Variabilen in mnogostranski.

Nastavite svojega viličarja ERE individualno glede na svoje potrebe - odvisno od zahtev za pretok blaga, transport ali uporabe naprave. Kombinirajte svojega paletnega vozička za način vožnje, kot ga potrebujete, in izberite med štirimi različnimi voznikovimi stojišči. Pri opremljanju svojega skladišča imate na voljo imate 50 opcij, med drugim možnost za positionCONTROL, s katerimi dosežete za 15 odstotkov večjo produktivnost v primerjavi s konkurenco.


Content Srednja razdalja (3) Hitro in produktivno.

Zato ni prav nič presenetljivo, da imenujejo ERE »hitro tekoči stroj«. Električni paletni voziček z načinom vožnje je s hitrostjo 14 km/h najhitrejše vozilo na trgu. V primerjavi s konkurenco lahko z možnostjo drivePLUS povečate zmogljivost pretoka blaga do 19 odstotkov.


Content Srednja razdalja (1) Okreten in kompakten.

Paletni voziček ERE je najkrajši in najbolj kompaktna naprava za način vožnje na trgu in je kljub voznikovi ploščadi idealen za uporabo v omejenih prostorih. Nakladanje in razkladanje na in iz tovornjakov ter transport težkih tovorov in komisioniranje raznih vrst blaga je mogoče z lahkoto opraviti z električnim paletni voziček ERE za način vožnje.


Content EJE 3 Energetsko učinkovit.

V primerjavi s prejšnjim modelom paletnega vozička ERE z načinom vožnje smo komponente med seboj bolje uskladili, zato dosega ERE najnovejše generacije očitno zmanjšano porabo energije do 23 odstotkov (v primerjavi za konkurenco). 
Izkoristite prednost naših litij-ionskih baterij: Hitro polnjenje, nepotrebno vzdrževanje in dolga doba delovanja – to so glavne prednosti tehnologije litij-ionov v primerjavi z običajnimi baterijami.

Več o tem

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?