+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Električni paletni voziček

Električni paletni viličarji

Električni visokodvižni viličarji

Idealni za posluževanje regalov, pretovarjanje in transport paletiziranega blaga ali občasno komisioniranje. Z upravljanjem v načinu hoje za kratke transportne poti, s kombiniranim upravljanjem (način hoje/vožnje stoje) za srednje dolge ali sede za dolge transportne poti.

Za lahke naloge skladanja z nizko intenziteto

Enostavni za upravljanje tudi za neizkušene operaterje. Razviti za delo v ozkih prostorih, idealni za prevoz blaga na kratkih razdaljah, občasno komisioniranje in skladiščenje lažjega blaga.

Z upravljanjem med hojo za kratke transportne poti

Izjemno preprosto in intuitivno upravljanje omogoča maksimalno učinkovitost tudi neizkušenim upravljavcem. Na voljo so različne izvedbe. Za vse namene in vsako skladišče.

Za srednje razdalje kot način hoje/vožnje

Ročni viličar z zložljivim ali fiksnim stojiščem združuje okretnost ročnega viličarja z udobjem izboljšanih različic.

Za dolge proge

Električni viličar s stranskim sedežem za najvišje vozne in pospešitvene zmogljivosti. Sedenje prečno na smer vožnje nudi upravljavcu optimalno vidljivost.
 

Paletni viličar za vaše potrebe

S paletnim viličarjem ni le mogoče na hitro in varno pripeljati palete od točke A do točke B, temveč jih lahko odložite tudi na povišanih površinah. Za vsako transportno pot in višino dviga imamo za ustrezno rešitev. Tudi pri financiranju električnega paletnega viličarja vam rade volje svetujemo.

Paletni viličar: Od šprinterjev do specialistov za vzdržljivost

Kateri paletni viličar je primeren, je odvisno med drugim tudi od transportne poti. Ali prevozite v svojem skladišču le kratke razdalje? Potem uporabite naše električne paletne viličarje samo za način hoje za prilagodljive transporte. Poleg tega omogočajo naše rešitve z voznikovim stojiščem in optimiziranim vzmetenjem vozniku udobno vožnjo, ki ne obremenjuje njegove hrbtenice, čeprav bi vozil na neravnih tleh. 

Na srednjih razdaljah se najbolje vozite z električnimi viličarji v kombiniranem načinu hoje in vožnje, medtem ko na daljših poteh najbolj učinkovito deluje naš električni viličar z bočnim sedežem v načinu vožnje.

Viličar v vseh velikostih

Poleg dolžine ima tudi širina hodnika v vašem skladišču ključni pomen za izbiro viličarja. Če v vašem obratu prevladuje zlaganje v bloke in imate ozke hodnike, je za vas najboljša varianta paletni viličar s kompaktno širino. V nasprotju s tem nudijo naprave z večjo širino na dolgih progah in v širokih hodnikih vašim sodelavcem med vožnjo posebno udobje.

Različni paletni viličarji za različne višine dviga

Z dvižnimi zmogljivostmi med 1 in 3 tone, transportirajo naši paletni viličarji blago vedno varno do cilja - bodisi na tleh bodisi v višino. Z našimi električnimi teleskopskimi paletnimi viličarji je povsem enostavno doseči višino med 1600 in 3000 milimetrov. Hkrati ga lahko vaši zaposleni uporabijo kot delovno mizo z ergonomsko optimalno višino. Če gre pri vas višje – višina dviga do okoli 5350 mm – potem je najbolje, da izberete naš ročni viličar z visokim dvigom.

Ročni viličar v dvoetažnem formatu 

Paletni viličar za nizki dvig in paletni viličar za visok dvig v enem: Naši viličarji z dvojnimi vilicami zajamejo hkrati dve evro paleti in so sposobni prevažati tovor do dve toni. V primerjavi z običajnimi viličarji premagujejo naši električni ročni viličarji transportne poti znotraj obrata zato dvakrat hitreje. S tem se jasno stopnjuje učinkovitost vašega skladišča. 

Imate vprašanja?