Stage Električni paletni voziček

Električni paletni viličarji

Viličarji – učinkoviti univerzalni stroji

Naši viličarji so odlični univerzalni stroji, ki se lahko uporabljajo v skoraj vsakem skladišču. Naj bo to kompaktni električni model ali opremljen z zmogljivim motorjem z notranjim izgorevanjem - preprosto ne morete zgrešiti z enim od naših učinkovitih čelnih viličarjev. 


Pravi viličar za vse zahteve

Iščete izdelek, ki združuje zmogljivost z visoko stroškovno učinkovitostjo? Naši viličarji ponujajo oboje v izobilju. Prav tako so izredno enostavni za upravljanje in ​​prevažajo vaše blago z največjo zanesljivostjo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Zahvaljujoč visoki zmogljivosti, lahko naši čelni viličarji z lahkoto obdelujejo zelo težke tovore, ki tehtajo do devet ton.


Čelni viličarji: električna ali zgorevalna moč

Naša ponudba vozil vključuje električne modele in viličarje, opremljene z motorji z notranjim izgorevanjem. Optimalni viličar za vaše potrebe je odvisen od specifičnih zahtev v vašem skladišču.


V skladiščih z ozkim hodnikom bo kompaktna konstrukcija naših električnih viličarjev dosegla najboljše rezultate. Zahvaljujoč inovativni 3-fazni AC tehnologiji, nudijo tudi impresivno vodljivost in zmogljivost v povezavi z minimalnimi stroški vzdrževanja. Hkrati pa regenerativno zaviranje prinaša dodatno energijo, kar omogoča, da viličarji opravijo še več dela z enim samim polnjenjem baterije.

Naši dizelski in utekočinjeni plini pa predstavljajo robustne in zanesljive pogonske enote. Ponujajo kapacitete od 1,6 do 5 ton in jih odlikuje izjemna učinkovitost. Naši protiutežni tovornjaki so tudi zelo tihi in ergonomski v uporabi. Če vaše skladiščne dejavnosti pogosto spreminjajo smer, se morate odločiti za viličar s hidrostatičnim pogonom. Dolge razdalje pa so bolje pokrite z hidrodinamičnim pogonom.


Za lahke naloge skladanja

Enostavno upravljanje je kot nalašč tudi za neizkušene upravljavce. Idealen je za lažjo uporabo v ozkem okolju skladišča ter občasno skladanje in komisioniranje. 

Za kratke proge v načinu hoje

Polna kapaciteta tudi za neizkušene upravljavce. S številnimi opcijami vozila za vsak namen uporabe in vsako okolje skladišča. 
 

Za srednje razdalje kot način hoje/vožnje

Ročni viličar z zložljivim ali fiksnim stojiščem združuje okretnost ročnega viličarja z udobjem izboljšanih različic.

Za dolge proge

Električni viličar s stranskim sedežem za najvišje vozne in pospešitvene zmogljivosti. Sedenje prečno na smer vožnje nudi upravljavcu optimalno vidljivost.
 

Paletni viličar za vaše potrebe

S paletnim viličarjem ni le mogoče na hitro in varno pripeljati palete od točke A do točke B, temveč jih lahko odložite tudi na povišanih površinah. Za vsako transportno pot in višino dviga imamo za ustrezno rešitev. Tudi pri financiranju električnega paletnega viličarja vam rade volje svetujemo.

Paletni viličar: Od šprinterjev do specialistov za vzdržljivost

Kateri paletni viličar je primeren, je odvisno med drugim tudi od transportne poti. Ali prevozite v svojem skladišču le kratke razdalje? Potem uporabite naše električne paletne viličarje samo za način hoje za prilagodljive transporte. Poleg tega omogočajo naše rešitve z voznikovim stojiščem in optimiziranim vzmetenjem vozniku udobno vožnjo, ki ne obremenjuje njegove hrbtenice, čeprav bi vozil na neravnih tleh. 

Na srednjih razdaljah se najbolje vozite z električnimi viličarji v kombiniranem načinu hoje in vožnje, medtem ko na daljših poteh najbolj učinkovito deluje naš električni viličar z bočnim sedežem v načinu vožnje.

Viličar v vseh velikostih

Poleg dolžine ima tudi širina hodnika v vašem skladišču ključni pomen za izbiro viličarja. Če v vašem obratu prevladuje zlaganje v bloke in imate ozke hodnike, je za vas najboljša varianta paletni viličar s kompaktno širino. V nasprotju s tem nudijo naprave z večjo širino na dolgih progah in v širokih hodnikih vašim sodelavcem med vožnjo posebno udobje.

Različni paletni viličarji za različne višine dviga

Z dvižnimi zmogljivostmi med 1 in 3 tone, transportirajo naši paletni viličarji blago vedno varno do cilja - bodisi na tleh bodisi v višino. Z našimi električnimi teleskopskimi paletnimi viličarji je povsem enostavno doseči višino med 1600 in 3000 milimetrov. Hkrati ga lahko vaši zaposleni uporabijo kot delovno mizo z ergonomsko optimalno višino. Če gre pri vas višje – višina dviga do okoli 5350 mm – potem je najbolje, da izberete naš ročni viličar z visokim dvigom.

Ročni viličar v dvoetažnem formatu 

Paletni viličar za nizki dvig in paletni viličar za visok dvig v enem: Naši viličarji z dvojnimi vilicami zajamejo hkrati dve evro paleti in so sposobni prevažati tovor do dve toni. V primerjavi z običajnimi viličarji premagujejo naši električni ročni viličarji transportne poti znotraj obrata zato dvakrat hitreje. S tem se jasno stopnjuje učinkovitost vašega skladišča. 

Imate vprašanja?