+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Short distance stackers

Električni ročni viličar EJC / EJD

Izjemno preprosto in intuitivno upravljanje omogoča maksimalno učinkovitost tudi neizkušenim upravljavcem. Naši električni visokodvižni viličarji z upravljanjem med hojo so varni in enostavni za manevriranje tudi v ozkih prostorih. Sodobna trifazna AC tehnologija zagotavlja natančno krmiljenje in varčuje z energijo. Na voljo so različne izvedbe. Za vse namene in vsako skladišče.

Kakovost ima veliko obrazov.Električni paletni viličarji z upravljanjem med hojo EJC in EJD – naše zvezde za uporabo na krajših razdaljah.

Izberite maksimalno prilagodljivost za vaše skladišče – z našimi novimi električnimi paletnimi viličarji EJC in EJD. Zasnovani za visoko zmogljivost na kratkih razdaljah. Največja izbira med višinami dvigov, kar jih je na trgu. Odličnost na višini. Izkušenost v transportu dveh palet hkrati. Varnost in intuitivnost uporabe. Koliko prednosti je dovolj, da vas prepričamo?

K produktom

Želim izvedeti več! 

Zakaj izbrati Jungheinrichov električni paletni viličar z upravljanjem med hojo?

Jungheinrichovi električni ročni viličarji so:

  • učinkoviti pomočniki pri skladiščenju in izskladiščenju blaga,
  • kot nalašč za občasno komisioniranje na kratkih razdaljah,
  • izvrstno oblikovani, intuitivni in enostavni za uporabo,
  • idealni za intenzivno uporabo in visok pretok materiala.

Naj gre za dobro preizkušeno standardno vozilo (EJC) ali za vsestranski večfunkcijski viličar (EJD) – z električnim visokodvižnim viličarjem, ki je zasnovan za vaše potrebe, ste pripravljeni na izzive v skladišču.

Izkušeni in univerzalni EJC visokodvižni viličarji s široko paleto opcijske opreme so prava izbira za višja odlagalna mesta, medtem ko je naš vsestranski EJD 222 popoln za prevoz dveh palet hkrati za maksimalno učinkovitost.

Značilnost kakovosti št. 1 vseh Jungheinrichovih ročnih električnih viličarjev je zmogljiv električni pogon, ki brez težava pripomore k dosegu novega rekorda učinkovitosti.

Ste pripravljeni na izboljšanje zmogljivosti vašega skladišča?

Prednosti naših ročnih električnim viličarjev EJC in EJD so:

Novi EJC modeli:

Novi EJD modeli:

Želim izvedeti več!

Kliknite za posvet z našim strokovnjakom v samo nekaj preprostih korakih. 

Želim kupiti!

Izvedite več o možnostih nakupa po meri.


Picture Kurzstrecke HHW Efficiency

Učinkovit kot še nikoli doslej:z gonilno silo litij-ionske tehnologije.

Za vašo boljšo učinkovitost vam ponujamo široko paleto zmogljivih vozil s preizkušenimi svinčevo-kislinskimi baterijami in garancijo 2Shifts1Charge. Poleg tega pa so vsi naši ročni električni viličarji EJC in EJD na voljo z najsodobnejšo litij-ionsko tehnologijo.

Ne glede na to, ali gre za visoke hitrosti dviganja in večjo vodljivost (EJC) ali maksimalno storilnost pri prevozu dveh palet hkrati (EJD) - z visokodvižnim Jungheinrichom se ne odločite le za odlično upravljanje z energijo, temveč tudi za večjo donosnost z vsako uporabo.



Li-ion tehnologija

Li-ionska tehnologija Jungheinrich je plus za vašo učinkovitost. Z našimi električnimi viličarji EJC in EJD boste imeli boljšo zmogljivost razadi več razlogov: daljša življenjska doba. Izredno kratki časi polnjenja. Bistveno nižji obratovalni stroški. Zmagovalna situacija v trojnem smislu.

Izvedite več



Picture Safety

Vedno na varni strani.

Varnost je glavna prednostna naloga pri razvoju naših električnih viličarjev. Zato naši EJC in EJD modeli vključujejo inteligentne varnostne funkcije, ki zagotavljajo največjo zaščito pri delu.

Varnostni dodatki, kot je npr. Floor Spot (varnostna luč) in asistenčni sistemi kot je operationCONTROL zagotavljajo, da je EJC med vožnjo po skladišču vedno dobro viden in da maksimalna masa bremena ni presežena.

Naš EJD ima 4-stopenjsko upravljalno ročico z aktivno zaščito stopal in inovativen ProTracLink podporni sistem, ki skupaj omogočata varno vožnjo po klančinah in preko pragov.


Durability

Pripravljen za uporabo brez kompromisov.

Kar zadeva stabilnost, je resničen izziv preseči naše električne viličarje EJC in EJD. Preden so modeli na voljo za skladišča naših strank jih dobro stestiramo.

Prepričajo z impresivno robustnostjo, izvrstno natančnostjo med dvigovanjem in spuščanjem ter visokokakovostnimi materiali, ki so bili preizkušeni in vzdržijo tudi najtežje pogoje.

EJC zlahka rokuje s posebnim blagom, medtem ko EJD postavlja nove standarde s 7 mm jeklenim ogrodjem za uporabo z velikim pretokom materiala.


Picture Flexibility

Multi-talenti z več obrazi.

Dodatne kakovostne začilnosti naših električnih viličarjev z upravljanjem med hojo EJC in EJD so različni teleskopi in njihova nezahtevna uporabnost, ki celo neizkušenim uporabnikom po kratkih navodilih omogoča varno vožnjo. 

Z največjo izbiro višin dviga na trgu in s tremi tipi teleskopov, EJD 222 ponuja maksimalno fleksibilnost za širok spekter uporabe. Intuitivno zasnovan večnamenski gumb glave ročice omogoča priročno zlaganje na velikih višinah (EJC in EJD).

Upravljalec EJC viličarja ima vedno na vidiku vse, kar je bistveno, zahvaljujoč 6-inčnemu zaslonu, prikazu višine dviga in preostale nosilnosti, ter opozorilom o preobremenitvi in natnčnemu tehtatnju. 

Imate vprašanja?