Stage ERC 216zi

Če želite več, razmišljajte na sodoben način

Novi ERC 216zi. Prvi električni viličar z integrirano litij-ionsko tehnologijo in revolucionarno novo zasnovo tovornjaka.

Včasih ni dovolj samo izboljšati stvari. Namesto tega jih je treba na novo opredeliti. ERC 216zi, prvi viličar z litij-ionsko baterijo, kaže, kako se je to zgodilo. Popolnoma integrirana litij-ionska baterija omogoča popolnoma nov, revolucionarni dizajn viličarja. Posledično je ERC 216zi izjemno kompakten in izjemno okreten, kar vam omogoča veliko boljšo zmogljivost pretoka tudi v ozkem skladišču. Hkrati zagotavlja fiksno platformo, ki ščiti voznika na treh straneh in povečuje produktivnost zaradi popolne ergonomije in udobja. Vse to z optimalno energetsko učinkovitostjo in razpoložljivostjo, tudi pri večfunkcijskem delovanju, zahvaljujoč litij-ionski energiji iz Jungheinricha.

Ni narejen na podlagi kompromisov, temveč za vaše potrebe:
Novi ERC 216zi z vgrajeno litij-ionsko tehnologijo. 

  Content ERC 216zi MAM 50583

Kompakten vsepovsod - za hitrejši prevoz blaga.

Viličarji še nikoli niso bili tako okretni.

Integrirana litij-ionska baterija v ERC 216zi omogoča optimalno porazdelitev teže, kar daje vozilu veliko več svobode gibanja. Kljub izjemno kompaktnim dimenzijam - približno 17 cm bolj kompaktnim od primerljivega viličarja s fiksno ploščadjo - ta edinstven nakladalnik omogoča izboljšano stabilnost delovanja, preostalo zmogljivost in vozne lastnosti. Njegova splošna delovna hitrost je tudi višja, ne da bi voznik opravil dodatne naloge. Rezultat: veliko večji potencial za boljšo zmogljivost pretoka.

Prednosti ERC 216zi:

 • izjemno kompakten in okreten zaradi revolucionarnega koncepta vozila z vgrajeno litij-ionsko baterijo
 • izboljšane vozne lastnosti zaradi optimalne porazdelitve teže
 • izboljšana stabilnost delovanja in preostala zmogljivost, ki ju zagotavlja nižji center tovora

Content ERC 216zi MAM 50586

Ergonomičen vsepovsod – za intuitivno delovanje.

Večja udobnost voznika - izboljšana produktivnost skladišča

Revolucionarna nova geometrija vozila ERC 216zi ponuja nov prostor za ergonomsko delo. Fiksna platforma zagotavlja podporo in udobje, zlasti v daljših časih delovanja. Krmilniki so idealno razporejeni, tako da lahko voznik intuitivno upravlja z viličarjem. 4-palčni zaslon je enostaven za spremljanje, saj je v vdolbini v armaturni plošči plošči, dobro zasnovan sistem za shranjevanje pa omogoča voznikom prilagoditev svojega delovnega območja. Tehnično izpopolnjen hidravlični sistem pomaga tudi vozniku: sistem za oblazinjenje dvižnega teleskopa omogoča nemoteno delo pri premikanju dvižnega teleskopa, delovanje dviganja in spuščanja pa se prilagaja trenutni obremenitvi - popolnoma, hitro in brez nenadnih premikov.

Egonomske prednosti ERC 216zi:

 • idealna podpora in priročnost za voznika zaradi fiksne platforme
 • intuitivno upravljanje zaradi odlično urejenih kontrol in široke palete možnosti
 • jasen pogled na vse, zahvaljujoč 4-palčnemu zaslonu, ki je vgrajen v ploščo armaturne plošče
 • več možnosti za prilagoditev, ki jih zagotavlja dobro zasnovan sistem za shranjevanje

Content ERC 216zi MAM 50581

Content ERC 216zi MAM 50582 Učinkovit vsepovsod – za najboljšo predstavo v skladišču.

Prehitite konkurenco z litij-ionsko močjo. 

Popolnoma integrirana litij-ionska baterija in vozilo združujeta novo enoto in odlično delujeta. Prednost, ki jo ponuja litij-ionska tehnologija, zlasti hitra in vmesna polnitev z izjemno kratkimi časi polnjenja, vam omogoča prilagodljivo uporabo ves čas. Uporabniki uživajo tudi v izjemno kompaktni strukturi ERC 216zi, zaradi česar je veliko bolj okreten, z izjemno visoko obratovalno hitrostjo tudi v ozkih skladiščnih okoljih.

Učinkovitost ERC 216zi:


 • visoka zmogljivost zahvaljujoč popolnemu medsebojnemu delovanju integriranega litij-ionskega akumulatorja in viličarja
 • visoke ravni razpoložljivosti viličarjev zaradi izjemno kratkih časov polnjenja
 • produktivni čas je zagotovljen z ničelnim vzdrževanjem in brez potrebe po zamenjavi baterij
 • 100 % zadovoljstvo zaradi 6-mesečnega jamstva zadovoljstva in 5-letne garancije na vašo litij-ionsko baterijo


Z Jungheinrichovo litij-ionsko tehnologijo se lahko odpeljete iz konkurence: maksimalna zmogljivost z do 20 % nižjo porabo energije.


Content ERC 216zi MAM 50581 (1)

Content ERC 216zi MAM 50585 Varnost vsepovsod – za zaposlene in procese.

Zaščita na vseh straneh v kombinaciji z maksimalno svobodo gibanja.


Kljub majhnim skupnim dimenzijam viličarja, fiksna ploščad ERC 216zi z zaščito na treh straneh vozniku zagotavlja dovolj prostora za premikanje. Ta edinstvena zasnova vozila je mogoča samo z vgrajeno litij-ionsko tehnologijo. Neobvezna panoramska zaščitna streha zagotavlja dodatno zaščito pred padajočimi bremeni ob ohranjanju idealne vizije navzgor. Na voljo je veliko neobveznih sistemov pomoči, ki povečujejo varnostni koncept ERC 216zi. Ne samo, da bodo povečali natančnost in hitrost vaših delovnih procesov, ampak tudi raven varnosti za voznike, blago in vaše skladišče.

Varnostne prednosti ERC 216zi:

 • zaščita na treh straneh in maksimalna svoboda gibanja zaradi fiksne ploščadi
 • zaščita navzgor in jasna vizija zaradi opcijske panoramske zaščitne strehe
 • izboljšana varnost in produktivnost, ki jo omogočata več izbirnih sistemov pomoči

Popeljite skladišče v čas litij-ionske tehnologije!


Imate vprašanja?