+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage 24V Campaign 2020

Litij-ionski paletni viličarji

Nadgradite svoje poslovanje z vidika učinkovitosti, udobja, varnosti in trajnosti.
 

Jungheinrich 24 V litij-ionski paletni in komisionirni viličarji niso samo prihodnost uspešnega podjetja, temveč tudi sedanjost. Tukaj in zdaj, vam na uslugo. Litij-ionska tehnologija je edina logična izbira za izboljšanje vašega poslovanja, od učinkovitejšega poteka dela po zaslugi revolucionarnega polnilnega sistema z enostavnim rokovanjem do velikih ekoloških prednosti.


Picture 24V Do not just buy


Spoznajte vse svoje možnosti vnaprej.

Ponosni člani litij-ionske družine: naš portfelj vozil.

Paletni nizkodvižni viličarji, paletni visokodvižni viličarji, horizontalni komisionirni viličarji - imamo vse. Nekateri so prvi te vrste po vsem svetu (z integrirano Li-Ion baterijo). Nekateri podirajo rekorde (z najvišjo zmogljivostjo komisioniranja), nekateri pa imajo celo nagrado za oblikovanje. Preprosto izberite med več kot 30 vozili in poiščite tisto, ki vam najbolje ustreza.


Litij-ionski paletni  nizkodvižni in komisionirni viličarji

Litij-ionski paletni visokodvižni viličarji

Več litij-ionskih paletnih visokodvižnih viličarjev

Preklopite na litij-ionske paletne in komisionirne viličarje in izkorisitite Jungheinrichovo Li-Ion moč.

Naši litij-ionski paletni nizkodvižni viličarji vas aktivno podpirajo pri vsakodnevnih operacijah in skladiščnih opravilih, kot so nalaganje, skladiščenje in prevoz blaga na kratkih, srednjih in dolgih razdaljah. Naši litij-ionski visokodvižni viličarji pa so primerni za zlaganje in prevoz palet ter za občasno komisioniranje - na kateri koli višini in na kateri koli transportni razdalji.

Poleg električnega pogona se lahko zanesete tudi na prednosti litij-ionskih baterij! Izkoristite dolg čas delovanja pri večizmenskem delovanju, zahvaljujoč hitremu in hitrejšemu polnjenju baterij. Tako boste zagotovili 24-urno razpoložljivost vaših vozil, poraba energije pa je do 20 odstotkov manjša. Litij-ionske baterije ne potrebujejo vzdrževanja in tako odpravljajo nepotrebno delo in stroške vzdrževanja.

Prihranite čas in denar,  in izberite vozilo iz našega portfelja litij-ionskih paletnih nizkodvižnih in visokodvižnih viličarjev.

KONEC Z VPRAŠANJI!

Namesto tega dobite hitre odgovore in rešitve: če želite vedeti več o naših Li-Ionskih vozilih, možnostih nakupa in najema ali vaše trenutne Li-Ion flote, ne oklevajte in nas pokličite. Naši strokovnjaki se že veselij priložnosti, da vam lahko pomagajo na način, ki vam najbolj ustreza.


Kontaktirajte nas za posvet glede litij-ionskih vozil

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?