Stage Paletni vozički

Paletni voziček

Paletni vozički: obremenljiv in okreten

Naši paletni vozički so ekonomična rešitev za številne transportne naloge na krajših relacijah. Za vsako zahtevo se najde ustrezen model. Zaradi svoje visoke nosilnosti do 3 ton in enostavnega manevriranja v tesnih prostorih so ročno viličarji idealni skladiščni pomočniki. 

Če morate vsak dan premikati veliko količino blaga in težka bremena na kratkih razdaljah, boste prednosti naših ročnih paletnih vozičkov s pridom izkoristili. Zaradi svoje nosilnosti do 3 ton in enostavnega manevriranja tudi v omejenih prostorih so ročni viličarji idealni pomožni stroji za skladiščenje. Kromirane osi in drsne puše koles in spojev zagotavljajo gladko in tiho vleko ter potiskanje.

Naši paletni vozički, ki jih imamo v različnih izvedbah, ne transportirajo samo standardne evro palete, temveč so primerni tudi za zajem posebnih palet in display palet. Za to med drugim poskrbijo med drugim vilice, ki so individualno nastavljive od 140 mm do 585 mm, dolžina vilic pa do 2400 mm.

Po vsem svetu najbolj prodajan paletni voziček v svojem razredu

Klasik med našimi paletnimi vozički, model AM 22, je prodajno najuspešnejši v svojem razredu. Razlogi: omogoča izredno lahko in udobno upravljanje. Teflonske puše in zgibi zagotavljajo tiho delovanje in dolgo življenjsko dobo. Izboljšan hidravlični sistem zmanjša potrebno črpalno kapaciteto. Zaradi posebnega spustnega ventila je mogoče tovor odstaviti zelo občutljivo. Zaradi svoje občutno zmanjšane dolžine sprednjega dela je mogoče ta paletni voziček v ožjih prostorih zlahka obrniti.

Za posebne primere so zelo koristne različice našega klasičnega viličarja AM 15l, ki je zasnovan tako nizko, da lahko njegove vilica uvozi tudi pod posebej nizkimi paletami. AM 30 z nosilnostjo 3 ton je sposoben ravnati tudi s težkim tovorom. AM V05, ki je nastavljiv, tako da lahko sprejme ne samo standardne palete, temveč tudi majhne posebne palete in display palete. Paletni voziček AM 22 je na voljo tudi v izvedbi z zmanjšanim hrupom!

Paletni voziček z natančno tehniko tehtanja

Pogosto je treba blago v skladiščih, proizvodnji in prevozu premakniti ter stehtati. Za to je primeren eden od naših ročnih viličarjev z mobilno pripravo za tehtanje po načelu tehtnica k blagu; da boste lažje premikali težka bremena. Naši paletni vozički s tehtnico prepričajo z najvišjo natančnostjo. Nameščanje tehtalnih celic na štirih koničnih točkah vilic zagotavlja natančno zajemanje podatkov teže v poševni legi 2 stopinj.

Imate vprašanja?