Stage Paletni vozički

Ročni paletni viličar

Obremenljiv in okreten

Naši ročni paletni viličarji so ekonomična rešitev za številne transportne naloge na krajših relacijah. Za vsako zahtevo se najde ustrezen model. Zaradi svoje visoke nosilnosti do 3 ton in enostavnega manevriranja v tesnih prostorih so ročni paletni viličarji idealni skladiščni pomočniki. 

Če morate vsak dan premikati veliko količino blaga in težka bremena na kratkih razdaljah, boste prednosti naših ročnih paletnih vozičkov s pridom izkoristili. Kromirane osi in drsne puše koles in spojev zagotavljajo gladko in tiho vleko ter potiskanje.

Ročni paletni viličarji Jungheinrich, ki so na voljo v različnih izvedbah, ne transportirajo samo standardne evro palete, temveč so primerni tudi za zajem posebnih palet in display palet. Za to med drugim poskrbijo vilice, po šiirini nastavljive od 140 mm do 585 mm, po dolžini pa so vilice na voljo vse do dimenzije 2400 mm.

Klasik med našimi ročnimi paletnimi viličarji, model AM 22, je prodajno najuspešnejši v svojem razredu. Razlogi: omogoča izredno lahko in udobno upravljanje. Teflonske puše in zgibi zagotavljajo tiho delovanje in dolgo življenjsko dobo. Izboljšan hidravlični sistem zmanjša potrebno črpalno kapaciteto. Zaradi posebnega spustnega ventila je mogoče odložiti tudi zelo občutljiv tovor. Zaradi svoje občutno zmanjšane dolžine sprednjega dela je mogoče ta paletni voziček v ožjih prostorih zlahka obrniti.

Za posebne vrste palet je primeren model AM 15l, ki je zasnovan tako nizko, da se lahko njegove vilice zapelje tudi pod posebej nizke palete. Model AM 30 z nosilnostjo 3 tone je sposoben ravnati tudi s težkim tovorom. Model AM V05 je nastavljiv, tako da lahko sprejme ne samo standardne palete, temveč tudi majhne posebne palete in display palete. 

Paletni voziček z natančno tehniko tehtanja

Pogosto je treba blago v skladiščih, proizvodnji in prevozu premakniti ter stehtati. Za to je primeren eden od naših ročnih paletnih viličarjev z mobilno pripravo za tehtanje po načelu tehtnica k blagu; da boste lažje premikali težka bremena. Naši ročni paletni viličarji s tehtnico prepričajo z najvišjo natančnostjo. Nameščanje tehtalnih celic na štirih koničnih točkah vilic zagotavlja natančno zajemanje podatkov teže v poševni legi dveh stopinj.

Imate vprašanja?