+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Paletni vozički

Ročni paletni viličar

Okretni in izjemno zmogljivi

Naši ročni paletni viličarji so ekonomična rešitev za številne transportne naloge na krajših relacijah. Za vsako zahtevo se najde ustrezen model. Zaradi svoje visoke nosilnosti do 3 ton in enostavnega manevriranja v tesnih prostorih so ročni paletni viličarji idealni skladiščni pomočniki. 

Če morate vsak dan premikati veliko količino blaga in težka bremena na kratkih razdaljah, boste prednosti naših ročnih paletnih viličarjev s pridom izkoristili. Kromirane ležajne puše in zglobi koles zagotavljajo gladko in tiho vleko ter potiskanje.

Ročni paletni viličarji Jungheinrich, ki so na voljo v različnih izvedbah, ne transportirajo samo standardne evro palete, temveč so primerni tudi za zajem posebnih palet in display palet. To omogočajo različni zunanji razmiki (od 140 mm do 585 mm) in dolžine vilic (do 2400 mm).

Najbolj prodajani paletni viličar na svetu

AM 22 je klasik med našimi ročnimi paletnimi viličarji in najbolj prodajan model v svojem razredu. Razlogi: omogoča izredno lahko in udobno upravljanje. Teflonske puše in zgibi zagotavljajo tiho delovanje in dolgo življenjsko dobo. Izboljšan hidravlični sistem zmanjšuje napor, potreben za dvig vilic. Zaradi posebnega spustnega ventila je mogoče občutljiv tovor spuščati natančno in nadzorovano. Zaradi občutno zmanjšane dolžine sprednjega dela je mogoče ta paletni viličar z lahkoto ma nevrirati tudi v najožjih prostorih.

Za posebne vrste palet je primeren model AM 15l, ki je zasnovan tako nizko, da se lahko njegove vilice zapelje tudi pod posebej nizke palete. Model AM 30 z nosilnostjo 3 tone je idealen za prevoz težkega tovora. Model AM V05 ima nastavljive vilice, tako da lahko prevaža ne samo standardne palete, temveč tudi majhne posebne palete in display palete. 

Paletni voziček z natančno tehnologijo tehtanja

Poleg prevoza, je v skladiščih in proizvodnih obratih pogosto potreba tudi po tehtanju blaga. Za to je primeren eden od naših ročnih paletnih viličarjev z mobilnim sistemom tehtanja, ki omogoča, da pripeljete tehtnico k blagu. Naši ročni paletni viličarji s tehtnico prepričajo z izjemno natančnostjo. Štiri tehtalne celice nameščene na konicah vilic zagotavljajo natančno tehtanje na klančinah do 2 %.

Imate vprašanja?