+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Regalni viličar

Regalni viličar

Regalni viličar – okreten in zmogljiv

Več kot 60 let naši regalni viličarji v skladiščih strankam po vsem svetu dokazujejo, da so izjemno zanesljivi in zmogljivi. Električni regalni viličarji so postavili nove standarde v posebej  ozkih prostorih – zahvaljujoč njihovim kompaktnim oblikam v kombinaciji z zelo visoko zmogljivostjo dviganja.

Princip regalnega viličarja

Regalni viličar ima dve glavni prednosti: kompaktnost in precejšnjo višino dviga, do 13.000 milimetrov. Pri prevzemanju tovora potisne regalni viličar svoj teleskop naprej, dokler ne ležijo vilice prosto pred vozilom. Ta postopek se imenuje pomik teleskopa. Temu sledi tako imenovani potisk nazaj, ki preusmeri blago za transport med sprednjo in zadnjo osjo. Zaradi tega načela se skrajša celotna dolžina viličarja, ki tako postane agilnejši. Poleg tega izboljša vozno stabilnost in zmanjša potrebo po izenačevanju teže s pomočjo protiuteži. Na ta način prinašajo naši električni regalni viličarji tovore do 2,5 tona hitro in varno cilj.

Električni regalni viličar: specialist v ozkih regalnih hodnikih

Tem manjša je širina prehodov, tem več regalov ima prostor na osnovni površini. Zato se zanesite na optimalno uporabo prostora z ozkimi prehodi. Tukaj pridejo sposobnosti električnih regalnih viličarjev posebej do izraza. Zaradi potisnega teleskopa in posledični kompaktnosti, brez težav krmilijo skozi ozke prehode. Regalni viličarji dosegajo izjemno hitro pospeševanje,  hitrost dviganja in hitrost potiska teleskopa ter tako zagotovljajo večjo zmogljivost pretoka blaga. Z različnimi paketi opreme »efficiency« do »drive&liftPLUS« lahko poleg tega obravnavamo individualne zahteve vašega podjetje in uporabljenega skladiščnega sistema. To pomeni, da obvladate hitri pretok palet tudi pri velikih višinah dviga kot tudi na dolgih voznih poteh z velikimi hitrostmi vožnje.

Regalni viličar za uporabo znotraj in na prostem

Poleg različnih višin dviga in razredov nosilnosti zajema naš portfelj regalnih viličarjev tudi vozila za različne talne pogoje. Če uporabljate svoje viličarje v hali in na dvorišču, je najboljša izbira uporaba ETV C16/C20 s super elastičnimi pnevmatikami. Električnim regalnim viličarjem omogoča visoko stopnjo varnosti pri vožnji na vsakem terenu – bodisi na gladkih betonskih tleh ali neravnem asfaltu. Dodatno lahko kasneje dogradite vremensko zaščiteno kabino za zunanjo uporabo. 

Znižajte stroške z regalnim viličarjem

Z našimi električnimi regalnimi viličarji boste izkoristili številne tehnične in ergonomske prednosti. To vključuje našo inovativno tehnologijo za rekuperacijo energije med zaviranjem, ki bistveno zmanjša porabo energije. Svoje operativne stroške lahko dolgoročno znižate do 20 odstotkov. Za večjo učinkovitost in varnost so poleg tega na voljo številne krmilne in nadzorne funkcije: od različnih voznih programov preko avtorizacije dostopa s PIN kodo do predhodne izbire višine.
 

Imate vprašanja?