+386 1 561 04 96 Direktna številka servisne službe Rabljeni viličarji
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Rabljeni viličar

Rabljeni viličarji: JUNGSTARS in obnovljeni v Sloveniji

Jungheinrich JUNGSTAR – kot nov. 

JUNGSTARS so rabljena vozila družbe Jungheinrich, ki veljajo na trgu za najboljše. Naša vrhunska prenova s 5 zvezdicami poskrbi, da je vsako vozilo obnovljeno po najvišjih tehničnih in vizualnih standardih v skladu z najvišjimi varnostnimi in trajnostnimi standardi.

V kakovost in vztrajnost naših izdelkov JUNGSTARS smo tako zelo prepričani, da dostavljamo vsako individualno reciklirano vozilo z 12–mesečno garancijo – enako dolgo ga izdamo za Jungheinrich tovarniški nov viličar. In to je najboljši dokaz, da so naša obnovljena vozila JUNGSTARS  Jungheinrich kakovosti.

Naš rabljen viličar s 5 zvezdicami

Vsakega od naših rabljenih viličarjev obnavljamo skladno s 5-zvezdnim standardom kakovosti v posebej zgrajenem centru rabljenih naprav. Vaša prednost: strokovno obnova s pristojnostjo proizvajalca. Posebno pozornost posvečamo zagotavljanju, da so izpolnjeni sedanji varnostni standardi in so vse tehnične komponente preskušene, popravljene, in zamenjani vsi obrabljeni deli. Poleg tega so naši rabljeni viličarji zaradi popolnega čiščenja in barvanja vizualno v odličnem stanju. Celo strokovnjaki težko ločijo obnovljene viličarje JUNGSTARS od novih.

Naša obnova rabljenih vozil prihrani 80 odstotkov CO₂ v primerjavi z novo proizvodnjo. Namesto nameščanja novih delov recikliramo komponente na način, ki varčuje z viri. Poleg tega zagotavljamo profesionalno in okolju prijazno odlaganje obratovalnih snovi zalog in odsluženih vozil.

Obljuba JUNGSTARS: največ od vsega 

garancija na vozilo

garancija na baterijo

poskusna vožnja na sedežu vašega podjetja

celotni servis po izbiri

različne možnosti financiranja

upoštevanje vašega rabljenega viličarja Jungheinrich pri računu


Na izbiro je več kot 60.000 rabljenih viličarjev JUNGSTARS

Ni nujno, da se ekonomičnost in zmogljivost med seboj izključujeta. Sami se prepričajte in poiščite tudi vi svoj želeni viličar izmed 600 takoj razpoložljivih JUNGSTARS viličarjev ter več kot 60.000 po vsem svetu razpoložljivih rabljenih viličarjev, ki smo jih za vas renovirali. Stopite z nami v stik. Pomagali vam bomo pri iskanju ustreznih rabljenih viličarjev.

Financiranje vašega rabljenega viličarja

Individualni koncepti in ekonomičnost: izkoristite naše bogate izkušnje pri financiranju viličarjev. Sestavimo vam popolnoma individualen paket finančnih storitev. Če imate raje fleksibilnejšo rešitev, vam bomo z veseljem svetovali glede davčnih in praktičnih ugodnosti lizing ali najemne pogodbe. Skupaj bomo našli pravo rešitev za vaše podjetje.

Obnovljeni viličarji v Sloveniji

JUNGSTARS: dovršenost do podrobnosti

Obnova naših rabljenih viličarjev JUNGSTARS poteka v šestih korakih po enotnem postopku, ki je enak za vsa vozila. Vsak korak je podvržen najstrožjim kontrolam kakovosti v celotnem procesu.

Jungheinrich JUNGSTARS

Z nabavo JUNGSTARS viličarja združite gospodarne, tehnične in ekološke prednosti. In imate korist od različnih storitev, ki jih ponuja samo družba Jungheinrich.

JUNGSTARS: Največ od vsega

Zaradi edinstvene industrijske prenove v eni najsodobnejših tovarn v Evropi, naša obnovljena vozila JUNGSTARS niso le najboljša rabljena vozila, temveč postanejo »viličarji, ki so tako dobri kot novi« z najboljšim razmerjem med ceno in storitvijo v tej panogi.

JUNGSTARS: S temi namigi ste povsem na pravi poti

V opranem in poliranem stanju se rabljeni viličar JUNGSTARS sveti kot nov – cena je prava – enkrat priložnost za nakup. Kaj res? Še bolj kot pri nakupu novega vozila je pri nakupu rabljenega viličarja pomemben temeljit inšpekcijski pregled.


Imate vprašanja?