Stage Terminali radijski podatkovni prenos

Terminali za radijski podatkovni prenos

  • Še vedno uporabljate papirnate sezname? Imamo boljšo rešitev: Terminali Jungheinrich za viličarje so zanesljiva rešitev za večjo produktivnost v skladišču.
  • Brezpapirna obdelava delovnih nalogov
  • Prilagodljive možnosti uporabe in na podlagi različnih vmesnikov
  • Robustna konstrukcija

Terminali za radijski podatkovni prenos WMT 110/ 115

Brezpapirna obdelava delovnih nalogov

Brezžične rešitve Jungheinrich nadomeščajo nekoč razširjene papirnate sezname v skladišču in omogočajo znatno povečanje produktivnosti, učinkovitosti in kakovosti ter zmanjšanje stroškov.
Trpežno. Zmogljivo. Prilagodljivo.

Brezžični podatkovni terminali Jungheinrich WMT 110/115 so bili posebej zasnovani za zahtevno uporabo v viličarjih in logistiki. So zelo trpežni, zmogljivi in optimalno opremljeni za preprosto povezavo z vsemi običajnimi sistemi za upravljanje skladišča in infrastrukturo brezžičnega lokalnega omrežja. Montaža je standardizirana za vozila Jungheinrich, lahko pa jih preprosto namestite tudi na druge tipe vozil.Bogata ponudba dodatne opreme, denimo tehnologije Bluetooth, bralnika RFID ter razne pomnilniške opreme, operacijskih sistemov in zaslonov na dotik v kombinaciji s trpežno konstrukcijo za razna okolja, zagotavlja, da so terminali Jungheinrich WMT vedno najboljša izbira ter imajo najboljše razmerje med ceno in vrednostjo.

Bistvene značilnosti

Imate vprašanja?