+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Content Shranjevalni sistem s predelnimi regali slika z vabljivim izdelkom

Statično skladiščenje majhnih delov

Drobne dele in blago za komisioniranje je mogoče uskladiščiti na več načinov. Jungheinrich je opremljen za vsak primer uporabe in vam za vsako nalogo skladiščenja in komisioniranja nudi ustrezni regal za drobne dele.

Z našimi regali s policami za drobne in srednje velike količine imate optimalen dostop do vsakega artikla. Te univerzalne enote se lahko uporabljajo v vseh panogah, tako za drobne dele kot tudi za blago velikih dimenzij z ali brez nosilcev tovora.

Regali za drobne dele s policami

Skladiščenje poteka na regalih, ki imajo police iz jeklene pločevine ali lesa na več ravneh. Regale za drobne dele lahko dostavimo kot natične ali vijačne regale in so primerni tako za ročno, kot tudi za avtomatično upravljanje. Visoke regalne sisteme z višino več kot 12 metrov je mogoče upravljati ročno ali z regalnimi dvigali ter s komisionirnimi viličarji, viličarji za ozke hodnike ali pa z viličarji za visoke regale.

Vrhunska zmogljivost v avtomatskem skladišču za drobne dele

Kratek čas dostopa, optimalna izraba prostora in visok pretok blaga – s tem so prednosti našega avtomatskega skladišča za drobne dele očitne. Uskladiščenje in izskladiščenje blaga poteka popolnoma avtomatsko.

Imate vprašanja?