+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Najemni viličar

Viličarji za najem


Najemite pravi viličar za vse potrebe po prevozu. 

Nenadni zastoji, sezonska nihanja zmogljivosti ali nepričakovana velika naročila - z najemnimi viličarji ste vedno prilagojeni vsaki situaciji. Najemni viličarji Jungheinrich so na voljo v mnogo različicah po vsem svetu. Ponujamo tudi nasvete pri izbiri pravega viličarja za najem in strokovna navodila na terenu za varno ravnanje z vašimi projekti.

Najemni viličar po ugodnih cenah

Cene za najem viličarjev so pregledno izračunane in zagotavljajo cenovno varnost, vaši stroški pa so nizki. Kontaktirajte nas in brezplačno vam bom svetovali ter pripravili nezavezujočo ponudbo.
 

Za vse primere uporabe: dizelski, plinski ali električni viličar

Ne glede na to, ali gre za zahtevno uporabo na prostem ali za klasično zlaganje v skladišču - naj gre za nekaj kilogramov ali več ton - z Jungheinrichovim najemnim viličarjem ste pripravljeni na kakršne koli dodatne ali začasne transportne potrebe. Sporočite nam svoje potrebe in pomagali vam bomo od načrtovanja do izvedbe.

Najemna flota


Jungheinrichov najem: enostavno najemite viličar. 

Nenaden izpad, sezonska nihanja zasedenosti ali nepričakovano veliko naročilo: ostanite prilagodljivi in najemite točno takšno število viličarjev, kot jih trenutno potrebujete. S tem se izognete nepotrebni presežni kapaciteti in ne vežete nepotrebnega kapitala. 


Stage Najem 1


Pregled prednosti najema

Stage Content Najemni viličar prednosti 1

Če mora kaj hitro potekati.

Je ravno sezona za vaš posel? Ali se že bliža velik dogodek na prostem? Imate dvomesečni projekt? Ali potrebujete viličar tudi na kakšni drugi lokaciji? Kadarkoli obstaja dodatna ali začasna potreba po transportu, so naši najemni viličarji najboljša izbira. Naj si bo za dan, mesec ali leto - Jungheinrichov najemni oddelek je vaš zanesljivi partner, ko na hitro potrebujete viličar.

Stage Content Najemni viličar prednosti 2

Vedno ustrezni viličar.

Četudi je treba včasih opraviti težavno delo na prostem ali na klasičen način skladati, pa naj bo to nekaj sto ali več ton blaga, ki jih je treba preložiti s paletnim viličarjem, komisionirnim viličarjem ali z viličarjem za ozke hodnike, pri nas vedno dobite ustrezni viličar.

Stage Content Prednost pri najemu 3

Večletne izkušnje.

Pred najemom vam vedno ustrezno svetujemo, da boste lahko optimalno opravljali svoje delo. 

Content Prednost najema viličarja 4

Fleksibilen najem.

Odločitev je vaša. Prilagodimo se vam toliko, kot si sami želite. To velja za obdobje najema kot tudi za morebitne menjave vozila. In če želite dlje ali trajno uporabljati naše viličarje, vam nudimo različne privlačne možnosti.

Stage Content Najemni viličar prednosti 2


Vaš želeni viličar v štirih korakih.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Imate vprašanja?