Viličarji za najem

Najemna flota


Jungheinrichov najem: enostavno najemite viličar. 

Nenaden izpad, sezonska nihanja zasedenosti ali nepričakovano veliko naročilo: ostanite prilagodljivi in najemite točno takšno število viličarjev, kot jih trenutno potrebujete. S tem se izognete nepotrebni presežni kapaciteti in ne vežete nepotrebnega kapitala. 


Stage Najem 1


Pregled prednosti najema

Stage Content Najemni viličar prednosti 1

Če mora kaj hitro potekati.

Je ravno sezona za vaš posel? Ali se že bliža velik dogodek na prostem? Imate dvomesečni projekt? Ali potrebujete viličar tudi na kakšni drugi lokaciji? Kadarkoli obstaja dodatna ali začasna potreba po transportu, so naši najemni viličarji najboljša izbira. Naj si bo za dan, mesec ali leto - Jungheinrichov najemni oddelek je vaš zanesljivi partner, ko na hitro potrebujete viličar.

Stage Content Najemni viličar prednosti 2

Vedno ustrezni viličar.

Četudi je treba včasih opraviti težavno delo na prostem ali na klasičen način skladati, pa naj bo to nekaj sto ali več ton blaga, ki jih je treba preložiti s paletnim viličarjem, komisionirnim viličarjem ali z viličarjem za ozke hodnike, pri nas vedno dobite ustrezni viličar.

Stage Content Prednost pri najemu 3

Večletne izkušnje.

Pred najemom vam vedno ustrezno svetujemo, da boste lahko optimalno opravljali svoje delo. 

Content Prednost najema viličarja 4

Fleksibilen najem.

Odločitev je vaša. Prilagodimo se vam toliko, kot si sami želite. To velja za obdobje najema kot tudi za morebitne menjave vozila. In če želite dlje ali trajno uporabljati naše viličarje, vam nudimo različne privlačne možnosti.

Stage Content Najemni viličar prednosti 2


Vaš želeni viličar v štirih korakih.

Kontakt

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Imate vprašanja?