+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni električni čelni viličarji

Najem električnega viličarja

Kaj se zgodi, ko pričakujete vrhunec proizvodnje in morate najeti dodatne električne viličarje, da pokrijete delovno obremenitev v vašem skladišču? V tem primeru je na voljo Jungheinrichov vozni park, ki zagotavlja, da se učinkovitost ne zmanjša in vaše delovanje nemoteno deluje. Naši električni viličarji lahko varno prevažajo tovor do 5 t in se lahko spopadejo z višino dviga do 7,5 m.

Ponudba električnih viličarjev Jungheinrich

Zahvaljujoč najsodobnejšim trifaznim izmeničnim motorjem, električni viličarji Jungheinrich ohranjajo največjo učinkovitost pri minimalni porabi energije. Ko najamete enega od naših električnih viličarjev, izberite model, ki ustreza vašim potrebam. Naši električni viličarji so vsestranski in vam lahko pomagajo pri najrazličnejših aplikacijah, na primer v industriji hrane in pijač, logistiki, v skladiščih ali v avtomobilski industriji. Ker so ti viličarji zelo prilagodljivi pri uporabi, so kot nalašč za nakladanje in razkladanje tovornjakov, zabojnikov ali vagonov. Z našo storitvijo najema električnih viličarjev vam pomagamo kar najbolje izkoristiti vaše skladišče.

Za optimalno učinkovitost najemite električni viličar

Kdor želi pri nas najeti električni viličar, bo zaradi izjemno kompaktne zasnove industrijskega tovornjaka nagrajen z odličnim nadzorom opreme tudi v ozkem skladišču. Volan gramofona in dvojno kolo zadaj omogočata največjo okretnost pri zavojih do 180 ° na mestu. Prefinjene krmilne in vozne lastnosti naših električnih viličarjev so še posebej jasne na ravnih tleh. Izposodite svoj električni viličar za največjo učinkovitost v minimalnem prostoru.

Nepremagljiva okretnost na 3 in 4 kolesih.

Odvisno od okolja skladišča, ki ga potrebujete za vodenje električnega viličarja, lahko najamete različne modele viličarjev. Tako tri- kot štirikolesni električni viličarji so vam na voljo v voznem parku Jungheinrich. Za ozka skladiščna okolja in ravne podlage priporočamo izjemno okretne trikolesnike. Za delo v skladiščih palet na neasfaltiranih tleh ali pri prevozu večjih tovorov bi morali najeti naš štirikolesni električni viličar, ki je zasnovan za tovor do 5 t in ima stabilen pogon.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Naša ponudba za najem električnih viličarjev.

Ne glede na to, ali gre za litij-ionsko tehnologijo, prostorno vozniško kabino ali posamezne možnosti nastavitve in upravljanja, vam električni viličarji v najemniškem voznem parku Jungheinrich pomagajo pri kratkoročnem ali dolgoročnem upravljanju obsega skladišča. Naše možnosti najema ponujajo številne prednosti:

  • Izposoja električnih viličarjev za vse namene.
  • Široka paleta različnih tipov viličarjev.
  • Na zahtevo je mogoče dodati posebno opremo.
  • Telefonska linija za najem za odprta vprašanja.

Če oddate povpraševanje po izdelku, se lahko obrnete na enega od naših strokovnih svetovalcev, ki vam bo z veseljem svetoval glede vaše osebne ponudbe najema.

Imate vprašanja?