+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni horizontalni komisionirni viličarji

Iščete komisionirni viličar s posebno visoko zmogljivostjo v kombinaciji z učinkovitim delovanjem? Za svoje skladišče lahko najamete vsestranski in odporen industrijski viličar. Ne glede na to, ali gre za proizvodnjo, prodajo na drobno ali pošiljanje - naši horizontalni komisionirni viličarji so prilagodljivi in zelo učinkoviti. Takoj poiščite pravi viličarJungheinrich za najem.

Najem komisionirnih viličarjev Jungheinrich 

Če vaše skladišče zahteva zanesljivo in natančno prevzemanje naročil, so naši  komisionirni viličarji točno tisto, kar potrebujete. Tudi pri ravnanju s težkimi tovori bodo naša zanesljiva najemna vozila prinesla prvovrstno zmogljivost. Naša najemna služba ima na voljo širok izbor viličarjev in dodatno opremo. Posvetujte se z nami in se prepričajte, da ste izbrali pravega pomočnika v skladišču za svoje potrebe.

Zmogljive ponudbe najema, prilagojene vašemu uspehu.

Da bi zagotovili optimalno učinkovitost naših najemnih vozil, se zanašamo na različne koncepte baterij, ki segajo od svinčevih baterij do litij-ionskih. Na ta način zagotavljamo, da našim viličarjem nikoli ne zmanjka moči, tudi v večizmenskih operacijah. Če bi radi najeli še posebej energetsko učinkovitega, izberite takega z litij-ionskimi baterijami, ki ne samo navdušuje z visoko učinkovitostjo, temveč omogoča tudi največjo prilagodljivost s kratkotrajnim in vmesnim polnjenjem.

Naša oprema za najem pomaga povečati učinkovitost

Naši horizontalni viličarji so primerni za številne naloge, njihove 2,4 m dolge vilice pa omogočajo, da prevzamejo do tri palete, težke do 2,5 t. 8 mm jekleni okvir in dvignjeno krilo okvirja na sprednjem pokrovu motorja zagotavljata največjo varnost pri delu. Prostorna vozniška kabina poleg kompaktnih dimenzij teh industrijskih viličarjev kaže tudi prvovrstno ergonomijo in najboljše delovne pogoje za vaše voznike.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Naša ponudba za najem 

Storitev najema vas z veseljem podpira v sezonskih konicah v primeru nenadnih okvar ali nepričakovanih velikih naročil. Ne glede na to, ali so kratkoročni ali dolgoročni, so vam vedno na voljo tehnični svetovalci, da izberite viličar, ki  najbolj ustreza vašim potrebam. Tukaj so vaše prednosti naše obsežne ponudbe najema:

  • Široka paleta viličarjev za najem.
  • Široka paleta tipov vozil in dodatna oprema.
  • Razpoložljivost dodatne posebne opreme.
  • Zanesljivi odgovori na vsa vaša vprašanja.

Veselimo se vašega povpraševanja in z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja o naših ponudbah najema.

Imate vprašanja?