+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni nizkodvižni paletni viličarji

Naj gre za kratke, srednje ali dolge razdalje, z nizkodvižnim paletnim viličarjem Jungheinrich dobite zmogljiv in enostaven za vzdrževanje paletni viličar za brezskrben prevoz blaga do 3,5 t. Jungheinrich ponujajo široko paleto najemnih nizkodvižnih paletnih viličarjev, tako da lahko enostavno opravljate lahka kot tudi težka dela. Paletni viličarji Jungheinrich, ki delujejo na baterije, se v skladišču soočajo s številnimi izzivi in ​​so še posebej učinkoviti.

Jungheinrich najemni nizkodvižni paletni viličarji.

Pogosto je potrebna odlična vodljivost paletnega vozila, zlasti v tesnih skladiščih. Ko najamete enega od naših nizkodvižnih paletnih viličarji, imate koristi od inovativne tehnologije izmeničnega toka, visokega delovnega udobja in največje učinkovitosti. Naši najemni nizkodvižni paletni viličarji vključujejo široko paleto vstopnih modelov, modelov za kratke srednje in dolge razdalje, vsak s svojimi lastnostmi, ki ustrezajo vašim potrebam v skladišču. Z našimi nizkodvižnimi paletnimi viličarji za najem ne samo prihranite pri obratovalnih stroških, temveč lahko zmanjšate tudi obremenitev svojih zaposlenih v obdobjih s povečanim obsegom dela.

Velika raznolikost pri najemu nizkodvižnih paletnih viličarjev.

Če najamete nizkodvižni viličar, naj se ta popolnoma ujema z vašimi zahtevami. Z našimi paletnimi viličarji za izposojo vam lahko ponudimo vstopno rešitev za lažje transportne naloge z nizko intenzivnostjo. Paletni viličarji za upravljanje med hojo so modeli na kratke razdalje, ki jih priporočamo za uporabo z zmerno intenzivnostjo. Modeli za srednje razdalje s stojno platformo lahko prenesejo obremenitve do 3,5 t. Za neprekinjeno uporabo v logistiki z visoko intenzivnostjo pa je najbolje najeti enega izmed naših modelov na dolge razdalje z ergonomskim sedežem.

Najemite električni paletni viličar za vsako lokacijo.

Prevoz blaga predstavlja različne izzive, še posebej, ker ni vsako skladišče na tleh. Klančine pogosto postanejo nepremostljive ovire pri natovarjanju in razkladanju prve vrste palet na tovornjakih ali železniških vagonih. Na srečo ima Jungheinrich rešitev. Naše možnosti najema vključujejo električne paletne viličarje z dvižnimi kraki. Zahvaljujoč raznoliki zmogljivosti opreme ti okretni paletni viličarji brez truda dosežejo raven kompenzacije do 15 %. Ne glede na to, ali iščete vzmeteno stojno platformo, ki je nastavljiva glede na težo, vgrajeno prigradno napravo ali pripomoček za vleko, naša najemna flota ponuja pravi električni paletni viličar za vse potrebe.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Naša najemna ponudba nizkodvižnih paletnih viličarjev.

Najemna flota Jungheinrich je na voljo za kratkoročni in dolgoročni najem. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravi nizkodvižni paletni viličar z baterijo za vaše skladišče tako, da boste lahko izkoristili veliko prilagodljivost naše ponudbe najema:

  • Najem viličarjev za široko paleto uporabe.
  • Širok nabor različnih tipov vozil.
  • Specialne izvedbe viličarjev Jungheinrich so na voljo na zahtevo.


Imate vprašanja?