+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni vertikalni komisionirni viličarji

Stremite k največji produktivnosti in učinkovitosti v svojem skladišču? Z vertikalnim komisionirnim viličarjem Jungheinrich boste uspešno obvladovali nepričakovane proizvodne vrhove v skladišču.

Jungheinrich najem vertikalnih komisionarjev.

Hitro in varno izbiranje naročil v visokoregalnih skladiščih je pogosto nujno. Naj gre za maloprodajo, proizvodnjo, pošiljanje ali logistiko, vam naša služba najema ponuja široko paleto viličarjev. To pomeni, da imate vedno ustrezen vertikalni izbirnik naročil na visoki ravni za vaše individualne potrebe.

Pravi vertikalni komisionirni viličar

Ko najamete komisionirni viličar, morate izbrati pravi model za svoje potrebe. Če želite vertikalni komisionirni komisionar z odličnimi voznimi in dvižnimi zmogljivostmi, zlasti v širokih prehodih, priporočamo vozilo iz naše vstopne serije. Mobilni 24-V modeli blestijo z najboljšo zmogljivostjo, prvovrstno ergonomijo in praktičnimi možnostmi opreme. Koncept modularnega viličarja omogoča tudi največjo prilagodljivost pri delu.

Naši komisionirni viličarji za najem.

Jungheinrich ponuja visoko kakovostne vertikalne komisionirne viličarje za najem, ki izpolnjujejo vse zapletene naloge v vsakdanji rutini skladišč in dobavijo tisto, kar potrebujete, zlasti v skladiščih z ozkimi prehodi ali v večizmenskem obratovanju. 

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Naša ponudba najema za vertikalne komisionirne viličarje.

Viličarji Jungheinrich so na voljo za kratkoročni in dolgoročni najem. Z veseljem vam bomo predstavili razpoložljive možnosti, ki vam bodo pomagale, da se pravilno odločite in izkoristite visoko prilagodljivost naše storitve najema:

  • Najem viličarjev za vsako uporabo.
  • Širok nabor različnih tipov viličarjev.
  • Posebni viličarji Jungheinrich na zahtevo.
  • Vedno na voljo za najem.

Če želite najeti vertikalni komisionirni viličar za naročila, se obrnite na našega svetovalca. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o naših ponudbah najema in z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi viličar za vaše razmere.

Imate vprašanja?