+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni visokodvižni paletni viličarji

Najemna flota Jungheinrich ponuja številne različice viličarjev po vsem svetu. Z Jungheinrichom boste zagotovo našli pravo opremo za skladiščenje. 

Najem dvižnih paletnih vozil Jungheinrich.

Za naloge z lahkim zlaganjem z nizko intenzivnostjo ali na kratkih razdaljah vam Jungheinrichov najem paletnih vozil ponuja električne viličarje za pešce kot vstopne modele. Zaradi visoke stopnje prijaznosti do uporabnika so ti viličarji idealni za neizkušene upravljavce. Skupaj z električnimi najemniki palet imamo na voljo tudi skladalnike za pešce s stoječo ploščadjo, če želite najeti tovornjak z visoko ploščadjo, ki združuje okretnost tovornjaka za pešce in udobje voznega vozila.

Najemite vsestranski visokodvižni paletnik.

Naši viličarji se nič ne ustavijo. Ne glede na to, ali prevažamo na višini do 4,7 m ali zahtevno delo bližje tlom, lahko naši robustni industrijski tovornjaki brez težav prenesejo tudi najtežje delovne postopke. Preden najamete svoj paletni zlagalnik, se z veseljem pogovorimo z vami o vseh možnostih vozila. Najemniška flota Jungheinrich ima ustrezen visoko dvižni paletni voziček za vsako višino dvigala in transportno pot. Izkoristite maksimalno vsestranskost za učinkovit prevoz blaga v katerem koli skladiščnem okolju.

Največja zmogljivost v skladišču zaradi električnega pogona.

Z najnovejšo tehnologijo naši električni viličarji zagotavljajo, da se stvari v skladišču premikajo naprej. Viličarji za pešce ali kolesarje Jungheinrich so opremljeni s trajno nameščeno litij-ionsko baterijo, ki pomaga povečati učinkovitost vašega skladišča. Paletni viličarji na akumulator so po vgrajeni bateriji tanjši in so izjemno energetsko učinkoviti, zato so idealna izbira za večizmenske operacije. To pomeni, da se pri najemu električnega paletnega viličarja Jungheinrich povrne na več načinov.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Imate vprašanja?