+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Menedžmenta najete flote
Maksimalna varnost. Minimalni izdatki.

Rent a fleet

Naš odgovor na zahteve kot uporabnik flote. Postanite fleksibilni preko meja in profitirajte od večje varnosti in preglednosti pri reduciranih stroških.

Časi se spreminjajo.

Prilagodili se vam bomo.

Naj si bo, da je pogojeno zaradi tehnologije, procesa ali konjunkture, časovne omejitve ali pa je kaka zadeva specifična za posamezno državo – kot upravljavec voznega parka viličarjev morate biti pripravljeni na vsemogočne vplive in biti sposobni, da se na njih odzovete na maksimalni fleksibilni način. Zato smo razvili Jungheinrichov Rental Fleet Management.
Z optimirano glavno floto vas opremimo za vsakodnevno delovno rutino. Konice povpraševanja so načrtovana že vnaprej, pri čemer je treba tudi pravočasno poskrbeti za dodatne stroje. V primeru nenadnega povečanja povpraševanja vam lahko v zelo kratkem času dostavimo še več viličarjev. Ko vozila ne bodo več potrebovana, jih spet odpeljemo. Tako se izogibate presežnih kapacitet. Kljub zmanjšani glavni floti zagotavljamo visoko razpoložljivost.

Točno to, kar potrebujemo.

To bo postorili za vas.

Individualne rešitve za upravljanje vašega voznega parka – vključno z optimizacijam, servisom in nadomestilom – za fiksno ceno za vsako vozilo.
Na osnovi naše analize uporabe vam sestavimo idealen sklop vozil za talni transport. Kateri tovor je treba po katerih poteh transportirati? Kašne oblike regalov uporabljate in kako primerne so le-te? Ali so vaše polnilne postaje pravilno opremljene? Kje vsepovsod so možnosti za optimizacijo? Vsi rezultate shranimo za vas, da jim boste lahko kasneje sledili. Naše izkušnje iz različnih panog kažejo, da je mogoče shraniti povprečno 10 odstotkov obstoječe glavne flote. Med trajanjem veljavnosti pogodbe poskrbi naš RFM specialist za stalno optimizacijo flote. Redno preverjate svojo floto lokalno glede zasedenosti in specifikacije. Vozila, ki niso več primerna, bodo zamenjana in njihovo število bo prilagojeno obsegu obračanja blaga. V primeru, da želite zapreti eno od lokacij svojega skladišča, bomo nazaj vzeli nerabljene viličarje in paletne vozičke.

Kar ste že vedno hoteli vedeti.

To vam bomo pokazali.

Priskrbeli vam bomo natančen pregled o stanju in zasedenosti flote – na regionalni, nacionalni in internacionalni ravni. Tako postanejo potenciali optimizacije hitro očitni.

Na začetku: analiza lokacije

Naša ekipa določi obseg, vrsto in starost vašega voznega parka, preveri vaše procese in zasedenost vsakega posameznega vozila ter grafično pripravi podatke. Naša orodja za zajemanje in analizo flote vam omogočajo preprosto zajemanje in vizualizacijo podatkov. Hitro postane jasno, kje lahko najdemo pristope za optimizacijo. Vse to zabeležimo za vas v izčrpni dokumentaciji.

Stroškom na sledi

Naše analize lokacij pogosto pokažejo, da se v skladišču uporabljajo ne samo neprimerna, temveč tudi odvečna vozila, in so administrativni izdatki precej visoki. Z upravljanjem voznega parka lahko te stroške bistveno zmanjšate. Prihraniti je mogoče do 50 odstotkov notranjega napora. Vaši zaposleni bodo razbremenjeni in bodo imeli čas za opravilo drugih nalog. Poleg tega vam pokažemo, koliko stroškov povzročajo visoki stroški vzdrževanja, popravila in škode zaradi izvajanja sile.

Več podatkov – več možnosti

Kot dodatno upravljalno orodje za flote so se obnesli naše rešitve za telemetrijo. To so spletno zasnovani informacijski sistemi za analitično zbiranje, spremljanje in analizo podatkov različnih tipov vozil - po lokacijah kot tudi na mednarodni ravni. Na nadzornih ploščah združujemo te tehnične podatke o viličarju s komercialnimi ključnimi podatki. To vam dobite popolno preglednost o svoji floti - in doživete v živo uspeh našega RFM-modela.


Bi radi vedeli več o najemnih viličarjih?

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?