Stage Servis

Servisne storitve

»Dajmo!« je imel navado reči dr. Friedrich Jungheinrich, ustanovitelj družbe Jungheinrich. V tem se odraža naša kultura podjetja in naše zahteve glede servisnih storitev. Samo tisti, ki se loteva stvari, prevzame odgovornost – za svoje stranke in zase. 

Dr. Friedrich Jungheinrich je zgradil svoje podjetje na podlagi pravega partnerstva in zvestobe. Te vrednote imajo še vedno največjo vrednost. Naj si bo stranka, dobavitelj ali sodelavec: Jungheinrich gradi dolgoročne, trajne in poštene odnose. Steber tega odnosa so vrste servisnih storitev in rešitev. 

Trenutno izkazujemo 98 odstotkov stopnje servisiranja in s tem postavljamo visoko merilo v naši panogi. Naše servisno omrežje po vsem svetu zajema več kot 5.300 kvalificiranih servisnih tehnikov. Tako smo lahko vsepovsod zelo hitro pri vas.

Poleg servisa vozil in sistemov nudimo tudi podporo in svetovanje pri analizi in optimizaciji vaših logističnih zahtev (npr. upravljanje materialnega toka, flote ali skladiščnega sistema). Enako pomembno za nas so delovna okolja in naloge vaših zaposlenih. V ta namen smo pripravili obsežna izobraževanja, v katera vnašamo vse svoje izkušnje in strokovnosti pri reševanju vaših zahtev. Obsegajo tako usposabljanje voznika in usposabljanje za komisioniranje preko upravljanje baterij do varnostnega treninga.

Na eno stvar se lahko vedno zanesete: ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam Jungheinrich ponuja natančno tisti storitveni izdelek, ki ga potrebujete za uspeh. Po vsem svetu na enakem nivoju kakovosti.

Vaša pot do vozila za talni transport

Potrebujete vozilo za talni transport samo za kratek čas? Ali morda razmišljate o dolgoročnejši uporabi? Želite, da vaš vozni park viličarjev obratuje optimizirano? Želite prilagojeno ponudbo financiranja? Rešitev imamo za vse.

Naše servisne storitve

Samo originalni nadomestni deli zagotavljajo pravico do zahtevka iz garancije. Originalni nadomestni del dostavimo preko nočne ekspresne pošiljke.

Poprodajne storitve z dodano vrednostjo

Časi izpadov in mirovanja so neprijetni in predvsem dragi. Naša vrhunska storitev navdušuje z različnimi možnostmi in se popolnoma prilagaja vašim željam in potrebam. Tako ste lahko prepričani, da deluje vaša tehnologija gladko in zanesljivo.

Vedno polna električna moč za vaš vozni park

Polna para za vašo notranjo logistiko: Jungheinrich ponuja odlično storitev za vaše električne viličarje. Servis ter zamenjava baterij in storitev za polnilnike omogoča nemoteno delovanje vaše notranje logistike.Tukaj boste našli vse informacije. 

Ni važno, kje ali kdaj – vedno pripravljeni

Jungheinrich združuje kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost  ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore naših sodelavcev servisne službe: To bomo storili! 

Za varno skladišče brez nesreč

Izobraževanje voznika do stopnje »SAFEwalk«: Jungheinrich ponuja različne servisne storitve za povečanje varnosti v skladišču. V središču je zdravje voznika. Vse informacije za preprečevanje nesreč najdete tukaj.

Ali iščete navodila za delovanje izdelka znamke Jungheinrich? Najdete jih tukaj.

Imate vprašanja?