+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Brezplačna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Najem 1

Najem

Potrebujete vozilo za talni transport samo za kratek čas? Ali morda razmišljate o dolgoročnejši uporabi? Želite, da vaš vozni park viličarjev obratuje optimizirano? Želite prilagojeno ponudbo financiranja? Rešitev imamo za vse.

Smo fleksibilni

Ponujamo vam široko paleto alternativnih rešitev za nakup in uporabo. To zmanjšuje stroške in ščiti pred nepotrebnimi obremenitvami. Ni važno, ali želite uporabljati viličar že jutri ali šele čez tri mesece, mora biti nov ali želite rabljenega. Na voljo vam je izbor: najem ali finance.

Čas za premik – najemni viličar.

Vedno, kadar ste na tesnem, bo viličar za najem za vas pravi izbor. Za en dan ali celo leto – če viličarje potrebujete hitro, je Jungheinrich vaš zanesljivi partner.

Ostanite fleksibilni.

Ali je vaš interes usmerjenost bolj k čisti intralogistični koristi, ne pa k lastništvu vozila za talni transport? Potem so naši fleksibilni modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Maksimalna varnost. Minimalni izdatki.

Ali upravljate vozni park viličarjev? Potem se morate prilagajati številnim izzivom. Pomagali vam bomo, da boste še bolj fleksibilni, z več varnosti in preglednosti pri zmanjšanih stroških z upravljanjem z najemnimi vozili (Rental Fleet Management (RFM).

Preprosto najeti, namesto nakupa.

Preurediti svojo viličarsko floto in si zagotovite naše litij-ionske baterije in polnilnike kot popolnoma integrirano najemno rešitev z našo najemno ponudbo »Li-Ion Performance Rental«. Tako prihranite stroške in povečate zmogljivost svojega električnega viličarja na hiter in nezapleten način.

Preizkusite ga. Naj bo vaš.

Ali želite, da preide vozilo po koncu najemnega obdobja v vašo last? Tudi za financiranje nudimo različne možnosti: popolnoma klasične, kot je npr. obročno odplačevanje ali najemna pogodba z nakupno opcijo ob koncu veljavnosti pogodbe.

Imate vprašanja?