Service_Technician_Action
Originalna dodatna oprema za kasnejšo vgradnjo

Poznejša vgradnja / dodatna oprema

Nove varnostne specifikacije, spremenjeni skladiščni in logistični procesi ali pravni predpisi pogosto vodijo do sprememb zahtev glede viličarjev in skladiščne periferije. Pogosto pripomorejo ravno preproste dodatne možnosti k vzpostavitvi potrebnega stanja. 

Vaša prednost:

  • Kompetenca proizvajalca
  • Širok proizvodni portfelj - vedno primeren za vaše individualne zahteve
  • Povečanje produktivnosti in varnosti v skladišču

Originalna oprema za kasnejšo vgradnjo

Zahteve glede vozila za talni transport se spremenijo mnogokrat šele med njegovo dobo delovanja. Razlogi za to so lahko npr. spremenjena območja uporabe viličarja, nove zahteve na področju varnosti pri delu ali zakonskih predpisov. Tudi stopnjevanje produktivnosti in učinkovitosti daje pogosto impulz za optimiranje ali prilagoditve delovnih postopkov.

V mnogih primerih pomaga preprosta naknadna vgradnja, da so viličarji in skladišče sposobni hitro in brez drage predelave izpolnjevati nove zahteve. Pri individualnih poznejših vgradnjah vam vselej stoji ob strani kvalificirani servisni tehnik družbe Jungheinrich, ki bo strokovno opremil vaš viličar ali pa tudi celotno skladiščno območje po vaš potrebi.

Z Jungheinrichovimi originalnimi in za vaše individualne potrebe prilagojenimi nadgradnjami vam pomagano, da se boste lahko soočali z novimi izzivi. 

Odkrijte več o originalnih dodatkih in naknadnih izdelkih podjetja Jungheinrich. Stopiti zdaj v stik z nami.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Li-ion Retrofit - poznejša vgradnja litij-ionskih baterij

Kot pionir v panogi notranje logistike z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo baterij vam nudi družba Jungheinrich celotno kompetenco na področju litij-ionske tehnologije iz ene roke.
Preuredite svoj viličar še danes na litij-ionske baterije, s katerimi boste povečali čas obratovanja z najvišjo energetsko učinkovitostjo.

Naše litij-ionske baterije nudijo enormno energetska učinkovitost pri dolgi življenjski dobi.

Več o temImate vprašanja?